2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic canini sikma. Rahatla ve yat. Oyleki yarim litrelik su sisesini bile kaldirma. Progestan kullanip dinlenirsen atlatirsin. Kizimda tam 3.5 ay yattim. Belki daha da fazla. Ama sukur 4 yasinda simdi
Canim 2 yasinda kizim var, sadece uyku zamani dinlenme sansim var onda da yemek vs yapmam gerekiyor. Dinlenme sansim oldukca dinlenirim ama tek basimayim o yuzden zor.
Allah a emanet artik.

Canim 2 yasinda kizim var, sadece uyku zamani dinlenme sansim var onda da yemek vs yapmam gerekiyor. Dinlenme sansim oldukca dinlenirim ama tek basimayim o yuzden zor.
Allah a emanet artik.
Allah kolaylik versin canim. Yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun doguyor. Benimde dinlenmem gerekiyor bu gebeligimde. Kizimla zor. Ama annem gelecek. Kanama alanim yok. Biraz kanamam olmustu

Allah kolaylik versin canim. Yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun doguyor. Benimde dinlenmem gerekiyor bu gebeligimde. Kizimla zor. Ama annem gelecek. Kanama alanim yok. Biraz kanamam olmustu
Bugun baska dr a gittim, o da kanama alani icin dusuk riskimin az oldugunu ama dinlenmem gerektigini vs klasik seyleri dedi.
Ama 6+3 um regle gore.
Olcumde 4+4:ciktim (((

Benim de var canım. Bende de hiç kanama olmadı çok şükür ama akıntıda artış var. Rengi yada kokusunda bi değişiklik olmadığı için hiç endişelenmedim açıkçası

Kızlar progestan kullanmama rağmen kanamam kesilmiyor her wc gittiğimde kan görmek psikolojimi iyice bozdu Dr kontrolleirne yüreğim ağzımda gidiyorum resmen
Progestani hap seklinde mi yoksa fitil mi kullaniyorsun?

Kızlar progestan kullanmama rağmen kanamam kesilmiyor her wc gittiğimde kan görmek psikolojimi iyice bozdu Dr kontrolleirne yüreğim ağzımda gidiyorum resmen
Fitil olarak mı alıyprsunuz. Ben 15 gün yaşadım. Fitille 1 haftada geçti kesildi şükür

Bugun baska dr a gittim, o da kanama alani icin dusuk riskimin az oldugunu ama dinlenmem gerektigini vs klasik seyleri dedi.
Ama 6+3 um regle gore.
Olcumde 4+4:ciktim (((
Allah a emanet bebeklerimiz biz ne desek boş. Benim geçen haftaya kadar o kadar fazla lekelerim oldu ki pıhtı pıhtı hatta dedim bebek gitti kesin kontrole giderken kendimi hazırlamıltım hatta, pembe pembe bide taze kan gibi lekelerim olurdu. Çok yormultum ama kendimi bayramdan önce ve bayramda. Kontreolde kalp atışı duyunca rahatlamıştım. Ben o zaman dedim ki Allahım eğer alacaksan eğer sağlıksız ise erken vakitte al çok bağlanmadan .. çok zor ama Allah ne takdir etmişse o .. benim düşük riskkim yok ama geçen yıl 10 haftalık kalbi durdu. O yüzden 12.haftaya kadar diken üatündeyim bendeAllaha emanet ettim. 3 4 gün feci bulantı vardı geçen hafta 2 gündür azaldı mesela herşeyi takıyo insan kafaya.

Benim de var canım. Bende de hiç kanama olmadı çok şükür ama akıntıda artış var. Rengi yada kokusunda bi değişiklik olmadığı için hiç endişelenmedim açıkçası
Aynen ben de. Yani çok şükür tabiki de insan endişeleniyor her şeyde bilmeyince normal mi diye. Neyse her şeyimiz gibi bu da aynı desene

Bende hiç kanama olmadi, olacak mi ki merak ediyorum. 4 ayı görene kadar kimseye hamile olduğumu söylemeyeceğim zaten.
Benim de tek şuan, düşük ile son bulacaksa bu yolculuğun inşallah çok bağlanmadan olur.
Gün geçtikçe zor oluyor çünkü.
İnşallah 4 kişi olabilir çekirdek ailemiz nem diyim.

İnşallah canım dua dan başka çaremiz yok

Ben oğluma hamilyken inanılmaz kafamı kaldıramazdım öğürmekten çıkarmaktan 2 3 kg verirdim kuru ekmek dışında bişey yiyemezdim. 6.haftada başlardı. Sabah gözümü açar açmaz başlardı bir de. Şimdi geçen haftadan beri hafif hafif var bulantı baş dönmesi ama akşama doğru oluyor sadece? Tabi her gebelik farklı ama işte acaba niye çok bulanmıyo diye de tedirgin oluyorum bazen Allah a emanet artık bakalım salı randevum var 7+0 olduk bugün

Gunaydin arkadaslar.

Aranızda sık sık karni ağrıyan var mi ?

Kanama alani mi buna sebep oluyor yoksa?

Karin ağrısı , sanki bisey dokunmusta wc ye gidince buyuk tuvaletini yapinca rahatlarsin ya aynı tarz.

Umarim anlatabilmisimdir.

Yasayaniniz varsa paylaşırsa sevinirim.

Benimde kese altında var kanamam tarif ettiğiniz gibi oluyor ağrılarım kanama olunca rahatlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…