2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN inşallah 🙏 sağsağlim kucağına almayı nasip etsin

Neden düşünmüyorsun canım
Bilmiyorum o stresi kaldırabilirmiyim bilmiyorum o sonuç çıkana kadar kendimi yiyip bitiririm kötü çıksa bile sonuç aldırmam tanıdığım 2 kişide sonuçları kötü çıktı hamilelikleri zehir oldu biri çok erken doğum yaptı stresten prematüre doğdu bebeği ama 2 side maşallah çok sağlıklılar sonuç Rabbım e emanet detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece daha fazla güvenilir ve net olduğu için

Bilmiyorum o stresi kaldırabilirmiyim bilmiyorum o sonuç çıkana kadar kendimi yiyip bitiririm kötü çıksa bile sonuç aldırmam tanıdığım 2 kişide sonuçları kötü çıktı hamilelikleri zehir oldu biri çok erken doğum yaptı stresten prematüre doğdu bebeği ama 2 side maşallah çok sağlıklılar sonuç Rabbım e emanet detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece daha fazla güvenilir ve net olduğu için
Allah korusun kötüyü çağırma neden kötü çıksın deme öyle. Sağ sağlim alacağız inş kucağımıza ❤️🙏 yanı senin kararın herşey gönlünce olsun 🙏🌸

hali hazırda bir başlığımız var buradan takip eder misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X