Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur
Sağol canım Allah razı olsun. Sabah bir iki damla oldu yine ama kesildi hemen. Doktor rahim temizlenmiş bebekte de sıkıntı yok dedi. Önlem amaçlı bugün de hastanedeyim. Tansiyon 14 9 civarında çıkıto onu takip edecekler
Bilmiyorum o stresi kaldırabilirmiyim bilmiyorum o sonuç çıkana kadar kendimi yiyip bitiririm kötü çıksa bile sonuç aldırmam tanıdığım 2 kişide sonuçları kötü çıktı hamilelikleri zehir oldu biri çok erken doğum yaptı stresten prematüre doğdu bebeği ama 2 side maşallah çok sağlıklılar sonuç Rabbım e emanet detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece daha fazla güvenilir ve net olduğu için
Bilmiyorum o stresi kaldırabilirmiyim bilmiyorum o sonuç çıkana kadar kendimi yiyip bitiririm kötü çıksa bile sonuç aldırmam tanıdığım 2 kişide sonuçları kötü çıktı hamilelikleri zehir oldu biri çok erken doğum yaptı stresten prematüre doğdu bebeği ama 2 side maşallah çok sağlıklılar sonuç Rabbım e emanet detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece daha fazla güvenilir ve net olduğu için
Merhaba değerli anne adayları, Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum...
www.kadinlarkulubu.com
hali hazırda bir başlığımız var buradan takip eder misiniz ?