2020 meme protezi olacaklar

Ben 1 ay önce ameliyat oldum. Özelde oldum 11 bin di fiyatı. Memelerim yok denecek kadardı aynı ilk görsel gibi. Göğüs altı kesisi ile kas altından 300 cc motiva marka high profil protez takıldı bana. O kadar memnunummm o kadar memnunum kii :KK71: :KK71: :KK71: yüzüstü yatabiliyorum, göğüslerimi sıkıyorum ve elime protez falan gelmiyor, voleybol oynayabiliyorum, ağır kaldırabiliyorum(damacana, 2 yaşındaki yeğenim vs.)açıkcası ameliyat öncesi ne yapıyorsam normal hayatıma 1 ay da tamamen döndüm. Şimdiden o kadar yumuşadılar ki, görenler doğallığına karşı şok oluyorlar :super::super:benim memem ilk görseldeki gibiydi aynen ve şuan ise sağdaki fotoğraf gibi, bir tık daha fazla olsun isterdim yalan yok 🙈 çıplakken evet müthiş duruyorlar ama kıyafet altında yine de öne doğru kendini belli eden bir memem yok. Bu yüzden büyük göğüs seviyorsanız 350 cc altına inmemenizi öneririm. Ağrı ve acıya gelirsek, ne kadar inandırıcı olmasa da hiç ağrı yaşamadım ilk günden bugüne kadar... Evet yaşantım kısıtlandı. Yaklaşık 4 gün yataktan eşim bir eliyle beniim elimi tutup diğer eliyle sırtımdan iterek kaldırdı, tek başına kalkamıyordum, yaklaşık 1 hafta göğsümde 15 kilo yük varmış gibi hissettim, 10 gün boyunca sadece sırt üstü yattım bu biraz zorladı beni belim ağrıyordu hareketsiz yatmaktan. 10 15 güne kadar mutfak dolaplarına uzanamadım, ama 1. Haftamda kendi başıma yıkanıp, saçımı toplayabiliyordum. Bir süre yürürken memelerin yere düşecekmiş gibi hissedeceksin, tutma gereği duyacaksın hep ama geçiyor 😂 kısmen 15. Günde %60 70 iyileşirsin diye düşünüyorum fakat unutma ki bu bünye meselesi, ben çok rahat atlatmama rağmen zor atlatanlar da var :KK36:
nerede oldunuz ameliyatı

X