- 9 Aralık 2018
- 73
- 72
- 38
- 34
- Konu Sahibi vaveylam34
-
Teşekkürler canım inşallahAmin hakkınızda hayırlısı olsun inş..
Amin canım hepimize inşallahHakkınızda en hayırlı olanı versin Allah.
Ayy inşallah canim ya olsa keşke ne güzel olurdu. Rabbim yavrunun güzel günlerini göstersin. Bende yarın evraklarımı teslim etcem rapor için. 3yillik evliyim iki yıldır istiyoruz. Sebepsiz infertilite bizimki.Kaç yıldır olmuyor..ben 3 yıl sonra kavuştum yavruma hemde senin gibi tam tüp bebek tedavisine başlıycagim ay..İnşallah sende tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırsın..
Evet çok haklısınız. Bu aralar üst üste yaşadığım can sıkıcı şeyler oldu o yüzden duygusalım bugün. Zaten olumlu olumsuz herşeyi göze alarak çıkılıyor yola. İyi düşünelim iyi olsunStres yapma, sonunun olumlu olacagini düşünerek cik yola, tüp bebek zor bi sürec, fiziki tüm.zorlugu sirtlayacaksin, şimdiden aglamaya baslarsan ilerde dik duramazsin. Bugun bebegime kavusmak icin ilk adimi attigim gün diye basl tedavine, zor olani zorlastirma, inan en son ihtiyacin olan dramatize etmek şu anda
Canım sebepsiz infertilite nin en büyük nedeni stres..en azından 2 ay kafaya takma nasılsa tüp bebek var önümde diye düşün ilişkiye girerken hamile kalmayi düşünmeden yani görevmiş gibi olmasın.Ayy inşallah canim ya olsa keşke ne güzel olurdu. Rabbim yavrunun güzel günlerini göstersin. Bende yarın evraklarımı teslim etcem rapor için. 3yillik evliyim iki yıldır istiyoruz. Sebepsiz infertilite bizimki.
Bebek işi gerçekten tuhaf ve karmaşık :) Kuralı,kaidesi,sistemi yok. Elden gelen bişey yok. Nasip herşey. Sizde bazı sıkıntılar yaşamışsınız ama sonu güzel olmuş. İnşallah benimde öyle olurBen tüp bebek tedavisine gideceğim ay hamile oldugumu öğrendim.
Kardeşim 2 yıl sebepsiz olmadı çocugu.
2 aşılama 1 tüp bebek başarısız oldu.
Sonra bahçeci tüp bebekte denedi ve tuttu.
Şimdi 2.ye kendiliğinden hamile :)
Öncelikle Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah sonra banada nasip etsin :)Yanlış dua ediyorsunuz ama bu konu hakkıında özeldennn yazabilirsiniz açıklarım. Şimdi banlanmayim hiç:)
Her neyse tavsiye olarakta sunu diyim.
Kimseye soylemeyin anlatmayin. Ailenize bile.
Çünkü sorarlar susmazlar kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Internette herseyi okumayin. Mesela maydonoz yeme eğilme rafa uzanma gibi seyleri çünkü oyle birsey yok :)
Korkulcak hic bisey yok sadece igne saatleri icin stres yapmayin hergun ayni saatte vurmaniz gerekiyor.
Çok zor şeyler yaşamış. İnşallah tüm sıkıntıları geride kalmıştır. Başımıza ne geleceğini bilmeden yaşıyoruz hayatı. Olmaz dediğimiz birçok şeyi yaşarken buluveriyoruz kendimizi. İmtihan işte... Kimine varlığıyla kimine yokluğuyla..Cocuk sahibi olmak ne kadar zordur biliirm. Ben bu durumu yasamadim ama canım kanım ablam gozlerimin onunde cok seyler yasamisti. Zar zor hamile kalabildigi bebegine kavusacakken ölü dogum yaptı o zamanlar 16yasimdaydim 1 bucuk yil kendime gelememistim. Ben boyle olduysam ablam kim bilir icinde neler yasiyordu . Hep o psikolojiyi yureyimde tasidim hala aklima gelir bir gozlerim dolar. Burnumun diregi bir cız eder.
Allah isteyen herkese sag saglim evlat nasip etsin insallah.
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum bende. Bir yıldır görev bizimkisi. Yumurtlama zamanı kovalıyoruz :) Bu iki ay bırakıncam ovulasyon testlerini artıkCanım sebepsiz infertilite nin en büyük nedeni stres..en azından 2 ay kafaya takma nasılsa tüp bebek var önümde diye düşün ilişkiye girerken hamile kalmayi düşünmeden yani görevmiş gibi olmasın.
Merak etme ,her nasip vaktine esir.Bebek işi gerçekten tuhaf ve karmaşık :) Kuralı,kaidesi,sistemi yok. Elden gelen bişey yok. Nasip herşey. Sizde bazı sıkıntılar yaşamışsınız ama sonu güzel olmuş. İnşallah benimde öyle olur
Evet çok haklısınMerak etme ,her nasip vaktine esir.
Ağlasanda zırlasanda istesende beklesende o nezaman isterse ozaman geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?