- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.961
Rabbim yardımcın olsun canimKızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
Canim şu idrar testini bosver.kan sonucuna bakKizlar bugün 10.gunum. Sabah test yaptim malesef negatif. Test gunum pazar gunu fakat hic umudum kalmadi. Olsaydi silikte olsa cikardi heraldeyerle birim şuan
Pazar günü test günümde mecbur yapicam canim. Doktor gebelik testi verdi onunla yapicam duruma gore haber vermem gerekiyor. En kotu ihtimal kan alirlar bakarlarCanim şu idrar testini bosver.kan sonucuna bak
Canım kan testi yapsana hiç belli olmaz testte çıkmayabiliyorKizlar bugün 10.gunum. Sabah test yaptim malesef negatif. Test gunum pazar gunu fakat hic umudum kalmadi. Olsaydi silikte olsa cikardi heraldeyerle birim şuan
Canım benim suan dördüncü tranferim bende sonucumu bekliyorum diğer 3 nede çok kaliteli dediler ama tutmadı.orta kalitede olan emryolar ana rahminde daha iyi gelişiyor daha güzel sonuçlar veriyor hiç sıkma canınıEvet canım taze embriyo durumuna göre arıcaz karar verecez dediler
Tmm canım tesekkur ederimGunaydin, en onemlisi su ❤ hergun bol bol su icmeye gayret ettim, kahvaltimda peynir , zeytin ,ve yumurta mutlaka vardi birde kuruyemus yedim canim. Hamur isi neredeyse hic yok, birde her gun 1-2 adet meyve yedim
Test günüm 21 mart var dahaCanim bugun test günün mu hadi hayırlı haberlerle gel canim
İnşallah sıkı sıkı tutunurKızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
Sonucun cıktı mıııKızlar hastanedeyim test sonucunu bekliyorum merakla
Insallah dedigin gibidirCanım kan testi yapsana hiç belli olmaz testte çıkmayabiliyor
Sonucun cıktı mııı
Bekliyoruz canım hayırlı haberlerle gelTest günüm 21 mart var daha
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına almak nasip olsunKızlar çıktı sonucum şükür çok iyi ve ikiz Allahım herkese nasip etsin inşallah
Aminnn hepimiz için inşallahHayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Canım bazı doktorlar oturarak diyormuş ama geneli ayakta öneriyor çünkü enfeksiyon riski azalıyormuş ve sıcak su sonuçta oturmak iyi değil diyenler var..Özellikle öyle istediklerini bilmiyodum
İlk defa duydum canım valla daha iyi geliştiğini teşekkür ederim moral oldunCanım benim suan dördüncü tranferim bende sonucumu bekliyorum diğer 3 nede çok kaliteli dediler ama tutmadı.orta kalitede olan emryolar ana rahminde daha iyi gelişiyor daha güzel sonuçlar veriyor hiç sıkma canını
Ay çok sevindimmm gözünüz aydınnKızlar çıktı sonucum şükür çok iyi ve ikiz Allahım herkese nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın, maşallah, Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Kızlar çıktı sonucum şükür çok iyi ve ikiz Allahım herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?