- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.421
Rica ederim ❤ Benim kontrol günüme daha çok var 18inde gideceğim inşallahTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz olumlu sonuç alırızsenin nasıl gidiyor nezaman gitceksin kontrole
Arada banada batmalar oluyo doktoruma sordum normalmişBeneve geldıgımde cok uykusuz ve actm yemek yedım uyudum sonra kalktım gezındım ılaclarımı ıctım. kahve yasak dedıler bana bende bı bardak cay ıctım . kuruyemıs fılan yedım.şimdilik benımde moralım yuksek inşallah hep böyle oluruz.bıraz karnım agrıdı. bırde ıcerden batyo arada bıseyler :))) yada ben uyduruyorum :))))))
süper o zaamn uydurmadıgıma sevındım.cok dogru soyledın. önce biz.Arada banada batmalar oluyo doktoruma sordum normalmiş12 gün boyunca Full enerjiyle devam asla moral bozmak yok sonuç her ne olursa olsun en değerli olan bizleriz önce kendimize değer vermeliyiz ve sevmeliyizki kalan herşey güzelleşsin
Bnde aynı cnm degisiklik yokiyi düşünmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum hayırlısı bakalım sen nasılsın
Evet canim hatta cok zorlanmistimCanım sen klomen kullanmış miydin
Bende zorlanıyorum ağır geliyo klomen biraz bana daha ilk gündenEvet canim hatta cok zorlanmistim
Ya ben yutamiyordumBende zorlanıyorum ağır geliyo klomen biraz bana daha ilk günden
Bende zor yutuyorumYa ben yutamiyordum
Klomen nezaman kullandınYa ben yutamiyordum
Hayırlısı olsun canım inşallah benim bugün 4 gün dü şu kalcadan olan progestan iğne mahvetti beni bide oksapar kan sulandirici iğne var koldan yapıyorum oda çok yakıyor hapta kullanıyorum coraspin ve prednol estrofem bide jel hepsi ağır geliyor galiba o yüzden bişi hissetmiyorum ilaçların etkilerini hissediyorum üçüncü diye bi sürü ilaç verdilerRica ederim ❤ Benim kontrol günüme daha çok var 18inde gideceğim inşallahSen nasılsın
Kıyamam yaa gerçekten ne kadar çok ilaç dediğin gibi sanırım 3. Diye emin adımlarla ilerlemek istiyorlar inşallah bebeğin tutunsun emeklerin boşa gitmesinHayırlısı olsun canım inşallah benim bugün 4 gün dü şu kalcadan olan progestan iğne mahvetti beni bide oksapar kan sulandirici iğne var koldan yapıyorum oda çok yakıyor hapta kullanıyorum coraspin ve prednol estrofem bide jel hepsi ağır geliyor galiba o yüzden bişi hissetmiyorum ilaçların etkilerini hissediyorum üçüncü diye bi sürü ilaç verdiler
Ignelerden onceydi galibaKlomen nezaman kullandın
Yumurta toplama döneminde mi?Ignelerden onceydi galiba
Benim de 7 gün. Hep adet olacak gibiyim .hic bilmiyorum ne olacak sonuc.2 gune testMerhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
Hayır oncesindeYumurta toplama döneminde mi?
7.gunumuz nasıl gidiyorYumurta toplama döneminde mi?
Bana verilmedi ilk duyduğum için değişik geldi nasılsın nasıl gidiyorHayır oncesinde
Dondurulmu mu 4 u de.nasil di belirtiler tutan oldu mu hicMerhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
Canım bende de aynı hatta şu an sırt üstü yatıyom hiç ne batma ne de bir hissesiyat yat.Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?