- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.381
Tamam canım dikkat ederim.Dikkatli git bakalm
Bende sana yazacaktım ne yaptın gittin mi diye, sen benden önce davranmışsın. Hadi hayırlı olsun, Güzel sonuçlar alırsın inşallahKuzum bende başladım bugün klmonen decavit coraspine başladım persembe ilk iğneyi vurcam
Insalalh canım benim sana vermiş miydi bu ilaçları 24 martta yumurta toplama olur mayisin 3 unde transfer olur böyle giderse dediBende sana yazacaktım ne yaptın gittin mi diye, sen benden önce davranmışsın. Hadi hayırlı olsun, Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Canım nasılsınDikkatli git bakalm
bana da decavit ve coraspin vermişti ama klomen yoktu benim iğneler gonal f menapur ve cedrotıde idiInsalalh canım benim sana vermiş miydi bu ilaçları 24 martta yumurta toplama olur mayisin 3 unde transfer olur böyle giderse dedi
yalnız benim umudum azalıyor iyice toplanalı bugün dördüncü gün ve bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış yarın tekrar bakacağız dediler.bana da decavit ve coraspin vermişti ama klomen yoktu benim iğneler gonal f menapur ve cedrotıde idi
yalnız benim umudum azalıyor iyice toplanalı bugün dördüncü gün ve bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış yarın tekrar bakacağız dediler.
Iyiyum canım sağol sen nasilsin.hayirli olsun bol yumurtalrin olsun canimCanım nasılsın
Canim naptın nasl gidiyoyalnız benim umudum azalıyor iyice toplanalı bugün dördüncü gün ve bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış yarın tekrar bakacağız dediler.
Allahtan ümit kesilmez canım iyi düşünyalnız benim umudum azalıyor iyice toplanalı bugün dördüncü gün ve bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış yarın tekrar bakacağız dediler.
benim yumurtalarım perşembe günü toplandı sadece bir embriyom oluştu onun da bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış eğer şekil alırsa yarın yada ertesi gün donduracaklar bir buçuk ay sonra transfer edecekler yada gelişmezse iptal olacak. Herşeye baştan başlayacağızbahargelini Sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun? Igne var mı? Prolutex diye bi iğne başladı bana, gobegimi cok agirtti
Cumartesi günüde transferim var
antibiyotik dışında bir ilaç vermedi doktor banabenim yumurtalarım perşembe günü toplandı sadece bir embriyom oluştu onun da bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış eğer şekil alırsa yarın yada ertesi gün donduracaklar bir buçuk ay sonra transfer edecekler yada gelişmezse iptal olacak. Herşeye baştan başlayacağız
iyi düşünmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum hayırlısı bakalım sen nasılsınAllahtan ümit kesilmez canım iyi düşün
Prolutex kullanıyorum canım ufak ağrısı oluyo iğne yapmadan kolonyalı pamukla sil öyle yap morluk oluyo yoksa. Artı olarak şuan estrofem coraspin ve vitamin kullanıyorumbahargelini Sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun? Igne var mı? Prolutex diye bi iğne başladı bana, gobegimi cok agirtti
Cumartesi günüde transferim var
Anladim . Sen nasılsın yatıyor musunProlutex kullanıyorum canım ufak ağrısı oluyo iğne yapmadan kolonyalı pamukla sil öyle yap morluk oluyo yoksa. Artı olarak şuan estrofem coraspin ve vitamin kullanıyorum
Genel olarak uzanıyorum tv karşısında canım arada kalkıp yürüyorum tekrar uzanıyorum sonraAnladim . Sen nasılsın yatıyor musun
Saol canim iyiyim çok şükürIyiyum canım sağol sen nasilsin.hayirli olsun bol yumurtalrin olsun canim
Iyi düşün iyi olsun kuzum ınsalalh hepimiz güzel haberler alırızbenim yumurtalarım perşembe günü toplandı sadece bir embriyom oluştu onun da bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış eğer şekil alırsa yarın yada ertesi gün donduracaklar bir buçuk ay sonra transfer edecekler yada gelişmezse iptal olacak. Herşeye baştan başlayacağız
inşallah canım yaaIyi düşün iyi olsun kuzum ınsalalh hepimiz güzel haberler alırız
Canım sende klomen coraspin kullandin miiyi düşünmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum hayırlısı bakalım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?