2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bende sana yazacaktım ne yaptın gittin mi diye, sen benden önce davranmışsın. Hadi hayırlı olsun, Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Insalalh canım benim sana vermiş miydi bu ilaçları 24 martta yumurta toplama olur mayisin 3 unde transfer olur böyle giderse dedi

bana da decavit ve coraspin vermişti ama klomen yoktu benim iğneler gonal f menapur ve cedrotıde idi
yalnız benim umudum azalıyor iyice toplanalı bugün dördüncü gün ve bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış yarın tekrar bakacağız dediler.

yalnız benim umudum azalıyor iyice toplanalı bugün dördüncü gün ve bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış yarın tekrar bakacağız dediler.
bahargelini Sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun? Igne var mı? Prolutex diye bi iğne başladı bana, gobegimi cok agirtti
Cumartesi günüde transferim var

bahargelini Sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun? Igne var mı? Prolutex diye bi iğne başladı bana, gobegimi cok agirtti
benim yumurtalarım perşembe günü toplandı sadece bir embriyom oluştu onun da bugün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama henüz başlamamış eğer şekil alırsa yarın yada ertesi gün donduracaklar bir buçuk ay sonra transfer edecekler yada gelişmezse iptal olacak. Herşeye baştan başlayacağız

antibiyotik dışında bir ilaç vermedi doktor bana

Prolutex kullanıyorum canım ufak ağrısı oluyo iğne yapmadan kolonyalı pamukla sil öyle yap morluk oluyo yoksa. Artı olarak şuan estrofem coraspin ve vitamin kullanıyorum

Iyi düşün iyi olsun kuzum ınsalalh hepimiz güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…