- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.241
Bellim değilde dün sırtıma bıcak saplanmadı gibi ağrı olduKiz dediğim ilk iki gun belim cok ağrıdı. Dün çok kötüydüm agzim aci su oluyordu rahimime kasiklarima agri saplaniyordu.yersiz sinirleniyor agliyordum.bugun hafif karin altım ağrıyor ve belim.senin
Dun benim şiddetliydi. Bugün hafifBende hiç birşey yok hafif kasıka ağrı dokunup kaçıyor.
Bakalım insallah pozitifi alırız test gunun hani gunBellim değilde dün sırtıma bıcak saplanmadı gibi ağrı oldu
Hayırlısı diyelim ama ben de tık yok gibiDun benim şiddetliydi. Bugün hafif
Perşembe :) bakalım nasıl nerede yaptıracaksamBakalım insallah pozitifi alırız test gunun hani gun
Aynen canim inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlısı diyelim ama ben de tık yok gibi
BenimdePerşembe :) bakalım nasıl nerede yaptıracaksam
Amin inşallah. Evde ayakta evi de toparlıyprum elimden geldiğince yalnız olunca herşey bana bakıyorAynen canim inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Safak 5 .Perşembe :) bakalım nasıl nerede yaptıracaksam
Yap dolas.yatmayin hep diyorlar.benim annem yapiyo.arada dolasiyorum oAmin inşallah. Evde ayakta evi de toparlıyprum elimden geldiğince yalnız olunca herşey bana bakıyor
Benim hastane istanbul. Almanya da yaşıyorum burada yaptıracağımBenimdehastaneye antalyay a gitmicem.alanyada yaptrcam sen
Zaman da geçmiyor napacağaz bilmiyorumSafak 5 ..5 günümüz kaldi
Hadi hayırlısı canim.bekliyorum sonucuBenim hastane istanbul. Almanya da yaşıyorum burada yaptıracağım
Aynen yarin yürüyüşe yada piknige gideyim diyorumZaman da geçmiyor napacağaz bilmiyorum
Oh ya mis gibi benim kimsem yok bıralarda kendim yapmam gerek eşimde işteYap dolas.yatmayin hep diyorlar.benim annem yapiyo.arada dolasiyorum o
Ay ne güzel mis gibi temiz hava bende düşünüyorum da yalnız olmaz kiAynen yarin yürüyüşe yada piknige gideyim diyorum
Çok yormadan yap canım kendini.dolap.ustlerine uzanmaOh ya mis gibi benim kimsem yok bıralarda kendim yapmam gerek eşimde işte
Aynen.ufak yollu markete git canim.maksat vucudun kanlasinAy ne güzel mis gibi temiz hava bende düşünüyorum da yalnız olmaz ki
Haklısın küçük yürüyüşler iyi gelebilirAynen.ufak yollu markete git canim.maksat vucudun kanlasin
Kuzum valla hiç belli olmaz ille bir belirti olsa normal hamile kalan kadınlar anlardı bilmeden her türlü işi gücü tutuyorlar ta ki adet gunu geçince öğreniyorlar.olumsuz düşünme olmuştur allahın izniyleHayırlısı diyelim ama ben de tık yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?