- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.821
Leke normaldir, ben de olmadi ama operasyon geçiriyoruz sonuçta olur yani.kacinci gun bugünAma belirti ney bende bişey yok galiba transferden sonra 25 ci 30 cu saatler arası koyu kahve lekelenmem oldu belim ağrıyodu bugün daha azaldı bel ağrım bilmiyorum yaa
Bugün 4 yarın 5Leke normaldir, ben de olmadi ama operasyon geçiriyoruz sonuçta olur yani.kacinci gun bugün
Durabilirsen bekle iki gun daha,cok zor beklemek gerçektenBugün 4 yarın 5yarın yapayım diyorum ama çukmassa üzülmem çünki çok erken derim
Evet canım ya çok zor beklemek cidden başlarda yapmam dedim ama gün geçtikce kafayı yiycem . Sürekli kendimde belirti arıyorum felanDurabilirsen bekle iki gun daha,cok zor beklemek gerçekten
Stres yapma, olmuştur insallah, haber ver bize yaparsan.Evet canım ya çok zor beklemek cidden başlarda yapmam dedim ama gün geçtikce kafayı yiycem . Sürekli kendimde belirti arıyorum felan
İnşallah canım tabiki haber ederimStres yapma, olmuştur insallah, haber ver bize yaparsan.
Hayır da kasıklarım da batma gibi bir his oluyordu sadeceKendinde bi değiliklik hissediyormuydun canım ?
Herkez aynısını duor o bende olmuyorHayır da kasıklarım da batma gibi bir his oluyordu sadece
Sen takılma olmayada bilir sen dua et insallh tutunmustur dusunmemek insanin elinde degil ama beklemek ten sabretmekten baska cagren yok malesef transferin 7.8 gibi erken sonuç veren testlerinden alırsın insallh çıkarHerkez aynısını duor o bende olmuyorbenim az önce sanki rahmimde 7/8 saniye batma oldu sonra sol tarafta herkez kasıkta oldu diyo tutanların hepsi
İnşallahSen takılma olmayada bilir sen dua et insallh tutunmustur dusunmemek insanin elinde degil ama beklemek ten sabretmekten baska cagren yok malesef transferin 7.8 gibi erken sonuç veren testlerinden alırsın insallh çıkar
Bence yapma canim ben tedavi olmadan adet gununu beklemeden test yapan biriydim.ama tedavi sonucunda kan gunune kadar hicbir test yapmadim sende yapma.kafan karisip strese girmeEvet canım ya çok zor beklemek cidden başlarda yapmam dedim ama gün geçtikce kafayı yiycem . Sürekli kendimde belirti arıyorum felan
Kuzum yaptım ve NEGATİFBence yapma canim ben tedavi olmadan adet gununu beklemeden test yapan biriydim.ama tedavi sonucunda kan gunune kadar hicbir test yapmadim sende yapma.kafan karisip strese girme
Dur daha erken canim, yarın öğlenki idrarinla yap. Ben de 6. Gun sabah idrariyla yaptigimda cok silikti, akşama doğru yine yapmıştım daha belli oluyorduKuzum yaptım ve NEGATİF5 ci gündü çıksa silik milik bişey çıkardı .. umutlarım kırıldı aslında ama çok erken farkındayım ama sanki orda ikinci çizgi belirmeyecek .
Kuzum yarında yaparım sıkıntı değilde hayaletin h si bile yok hani hayalet tarzı bişey olsa yarın silik olur derdimDur daha erken canim, yarın öğlenki idrarinla yap. Ben de 6. Gun sabah idrariyla yaptigimda cok silikti, akşama doğru yine yapmıştım daha belli oluyordu
Hic belli olmaz daha cok erken dur bakalım. Insallahh cikar yarınKuzum yarında yaparım sıkıntı değilde hayaletin h si bile yok hani hayalet tarzı bişey olsa yarın silik olur derdimyapıcam ama umudum yok
İnşallah canım .. inşslslhHic belli olmaz daha cok erken dur bakalım. Insallahh cikar yarın
iste bu yuzden yapma dedim.belki tutacak ama sen simdiden strese girip kendini kotu etkiliyorsun zaten kanda once cikar idrarda degil.oyle olsaydi doktorlar boşa en az 9 gun demezlerdi.bence umudunu yitirme test gununu bekle.Kuzum yaptım ve NEGATİF5 ci gündü çıksa silik milik bişey çıkardı .. umutlarım kırıldı aslında ama çok erken farkındayım ama sanki orda ikinci çizgi belirmeyecek .
Ayy canim benim hayirla saglikla kucagina al yavrularini hatirladim seni canim servikal dikis yapmistn demiKızlar merhaba beni hatırlarsınız sanırım ikizlerimi 11 gün önce doğurdum kuvezdeler lütfen dualarınızı esirgemeyin
Kac haftalik dogdular canimKızlar merhaba beni hatırlarsınız sanırım ikizlerimi 11 gün önce doğurdum kuvezdeler lütfen dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?