- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.841
Ayy adlarini sevsinler.insallah saglikla buyurler kocaman bi aile olursunuz canim.canini skma bak senle bi sayfada daha yazisiyorduk 2020 kasim annelri ora 35yagmur vardi bildinmi oda erken dogum yapti 26 li haftalrda ama masallah iyiye gidyormus sana umut olsun diye dedim Rabbim sana bagislasin yavrulariniKızlar merhaba beni hatırlarsınız sanırım ikizlerimi 11 gün önce doğurdum kuvezdeler lütfen dualarınızı esirgemeyin
Evt dıkıs vardı sancım acılmam ılaclara ragmen durmadı 28+3 te dogım yaptm ıns cnmAyy canim benim hayirla saglikla kucagina al yavrularini hatirladim seni canim servikal dikis yapmistn demi
Iyımı onun bebıskerde masallah cnm benımkılerde ıyı cok sukur bakalım beklıyoruz ıste hergun gıdıyorum sut goturuyorumAyy adlarini sevsinler.insallah saglikla buyurler kocaman bi aile olursunuz canim.canini skma bak senle bi sayfada daha yazisiyorduk 2020 kasim annelri ora 35yagmur vardi bildinmi oda erken dogum yapti 26 li haftalrda ama masallah iyiye gidyormus sana umut olsun diye dedim Rabbim sana bagislasin yavrularini
Rabbim yardimcin olsun ne durumdasiniz pekiEvt dıkıs vardı sancım acılmam ılaclara ragmen durmadı 28+3 te dogım yaptm ıns cnm
Evet iyi yazmisti gecen sen gibi sut goturuyordu canim oda .ne kadar dogdu minnaklarIyımı onun bebıskerde masallah cnm benımkılerde ıyı cok sukur bakalım beklıyoruz ıste hergun gıdıyorum sut goturuyorum
Sut goturym bnde kızımda bıraz durgunluk varmıs kan alıp degerlerıne bakcaklar aklım orda kaldıEvet iyi yazmisti gecen sen gibi sut goturuyordu canim oda .ne kadar dogdu minnaklar
Korkma Allahin izniyle birsey olmaz annesi .sen strese girme sutun bol olsun cabuk buyusun kuzucuklarin canimSut goturym bnde kızımda bıraz durgunluk varmıs kan alıp degerlerıne bakcaklar aklım orda kaldı
Ay cnm bugun ıcım ıcımı kemırıyor allahın ıznıyle ınş ıyı olurlatKorkma Allahin izniyle birsey olmaz annesi .sen strese girme sutun bol olsun cabuk buyusun kuzucuklarin canim
Allahim onlara ömur yazdiysa ne olursa olsun yasarlar .hep umutla kal canimAy cnm bugun ıcım ıcımı kemırıyor allahın ıznıyle ınş ıyı olurlat
Hangisinden al din erken sonuç verenlerden miKuzum yaptım ve NEGATİF5 ci gündü çıksa silik milik bişey çıkardı .. umutlarım kırıldı aslında ama çok erken farkındayım ama sanki orda ikinci çizgi belirmeyecek .
Yaa doğum yaptın demek hayırlı olsun inşallah evede beraber gelirsiniz inşallah nekadar kuveste kalicaklarIyımı onun bebıskerde masallah cnm benımkılerde ıyı cok sukur bakalım beklıyoruz ıste hergun gıdıyorum sut goturuyorum
Evet maalesef ıkı aya yakın kalırlar dıye düşünüyorumYaa doğum yaptın demek hayırlı olsun inşallah evede beraber gelirsiniz inşallah nekadar kuveste kalicaklar
Ins oyle olur hastaneden cıkcagımız zamanlarda gelızit saglıklaAllahim onlara ömur yazdiysa ne olursa olsun yasarlar .hep umutla kal canim
Dualarimiz yavrularinla canim.insallah eve geldigi saglikli gunleri de yazarsin canim❤
Evet erken gebelik testiydi canımHangisinden al din erken sonuç verenlerden mi
Him sağlık li olsunlarda kalsınlarEvet maalesef ıkı aya yakın kalırlar dıye düşünüyorum
Bir-kac gün sonra tekrar dene bence çok erken yaptın cunkiEvet erken gebelik testiydi canım
Km bericem bugün galiba olayı kökünden halledicemBir-kac gün sonra tekrar dene bence çok erken yaptın cunki
Sen bilirsin tabi kan da varsa çıkarKm bericem bugün galiba olayı kökünden halledicem
Verdin mi kan bugünKm bericem bugün galiba olayı kökünden halledicem
0.100 negatif ama doktorum asla kaile almıyorum . Bugün 6 cı gün siz naptınız dedi . Ya benim gibi 6 cı gün olmayıpta 12 ci gün yükselrn varmıdır . Çok kötü oldumVerdin mi kan bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?