2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba bende de durum aynı ve kan sukandırıcı kullanıyoruö. Doktorun tüp bebek ilacları derken estrofem ve profesteron iğnesini kastetmiş olabilir mi veya vajinal jel kullanıyorsan onu

Merhaba bende de durum aynı ve kan sukandırıcı kullanıyoruö. Doktorun tüp bebek ilacları derken estrofem ve profesteron iğnesini kastetmiş olabilir mi veya vajinal jel kullanıyorsan onu
Canım üstüne basarak sordum ama dosyama bile baktığını düşünmüyorum ezbere cevap verildi

Bnmde aynı gende var ekstra bır gen daha var pıhtılasma

Galiba benimde prenseslerim gelcek
Aynen ne güzel canım. Hepimizin 2020 in bebislerini bekliyoruz.darisi bu grupta ve tanımadığımız kim varsa isteyen hepsine bu mutluluğu yaşatsın..kızlar bizim oğlan görünüyo degismezse adı kemaltaha olacak kız olsaydı ümmükevser..sizin varmi isim

Bırakma zaten pıhtılasma onemlı bır faktor bende kullanıyorum
devam edicem canım zaten sürekli düşük yapıyordum hamile kalıp buna bağlıyorum belki genetik test yaptırsaydım önceden tüp bebeğe bile gerek kalmayacaktı.
kanın akışkan olması her zaman iyidir :) iğne + coraspin mi kullanıyorsun yoksa sadece iğneyi mi?

Slm kızlar, MaşaAllah hepinizden güzel haberler gelmiş, bebeklerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış. hepinizi tebrik ederim. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak da nasip olur İnşaAllah.
Kanama yaşayan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun. Caprice24 kanamayla ilgili sıkıntı olmamasına sevindim canım. Rabbim bir daha yaşatmasın. Cinsiyet konusunda bu sefer bende şanslı değilim. kızımda çok erken haftalarda öğrenmiştim salı günü randevumda ufaklık bacaklarını açmadı. Bir sonraki randevuya kaldı. Nasip olursa 7.7 de öğrenirim artık. Öncelik sağlıklı olması ama insan merak etmeden de duramıyor. Onlar iyi olsunda bekleriz ne yapalım.
Kendinize ve bebişlere dikkat edin. Öpüyoruz hepinizi

Coraspınde alıyorum benım ıkı genımde bar cınku

Haklısın bir sonraki randevumda organlarına bakılacaktı zaten orada daha net belli olur. Sende nasıl gidiyor ikizler nasıllar? Herşey yolundadır umarım?
Çok şükür herşey daha iyi eskiye göre.bulantı ve kanamalar tamamen bitti ve rahatladım.bebeklerde biri erkekti ama diğerini göremedim dedi doktor,ayrıntılı ultrasonda göreceğim inşallah onudabirtanede 5 yaşında oğlum var biliyosun,oyüzden dualar ediyorum inşallah diğeride kızdır hayırlısıyla
Ebeyide ayarladım bu arada.erkenden halletmek istedim.ilk birkaç hafta hergün yarım saat gelecekmiş,sonraki haftalar sıklık azalacakmış toplamda 12 hafta gelcem dedi.

Merhaba , bende de pıhtılaşma sorunu var. Oksapar veya muadili ve korasprini, 32. Haftaya kadar kullanacağım. Hatta kanamam oldu, iki gün korasprini bıraktırdılar, kanama durunca tekrar başlattılar, bilginiz olsun.

Canem yiğitcan da güzel . Metehan.. Alperen

Kaçıncı haftada organlara bekliyo canım. Sen kaç haftalik oldu birde

İyiyim canım sen nasılsın ilaçlar devam 16sında kontrolüm inşallah herşey yolundadır bi aksilik olacak diye korkuyorum
Bir kere iptal olunca o korkuyu yaşıyorsun şimdi yine. Bisey olmaz insallah korkma, az kaldı
Ben de iyiyim, dün cinsiyeti ogrendik erkekmiş bu gunlere geldik şükür hala inanamıyorum, darisi sana insallah.

Bir kere iptal olunca o korkuyu yaşıyorsun şimdi yine. Bisey olmaz insallah korkma, az kaldı
Ben de iyiyim, dün cinsiyeti ogrendik erkekmiş bu gunlere geldik şükür hala inanamıyorum, darisi sana insallah.
Ayy maşallah yaa sağlıkla gelsin inşallah küçük adam Allah daha güzel günler göstersin inşallah size Benim rapor sürem dolmuş 6 aylık sürem. Fakat bunu uzatabiliyormuşuz bahçeciden bi dilekçe verdiler uzatmam için. Bende umuttepeye gittim ama uzatmadılar rapor uzatma diye birşey yok falan dediler kısadan geçiyorum hastanede baya tartıştık yani. Çünkü bahçeciden muhasebeci dedi ki ilk defa böyle birşey duyuyorum sizinle aynı durumda olan kaç kişi var bir tek sizin gittiğiniz hastane rapor uzatamayız dedi bütün hastalarım raporlarını uzattı dedi. Sonuç olarak rapor sürem uzamadığından dolayı bahçeciye 3200 tl daha ödeme yapacağım. Raporum yandığından dolayı özel hasta konumuna geçtim resmen

Ayyy ne kötü olmuş, umuttepe insani sinir eder zaten. Senin elinde olan bir sey degil ki bu mutlaka yapılırdı uzatma. Acaba gerçekten yok mu oyle bisey yoksa onlar mi yapamadı?

Ayyy ne kötü olmuş, umuttepe insani sinir eder zaten. Senin elinde olan bir sey degil ki bu mutlaka yapılırdı uzatma. Acaba gerçekten yok mu oyle bisey yoksa onlar mi yapamadı?
O kadar çok araştırdık ki. Her üniversite hastahanesi aynı kararları vermezmiş aynı yürümezmiş özel hastahane statüsündelermiş. Sağlık bakanlığını falanda arayıp sorduk öyle dediler. Gerçekten uzatamıyorlar fakat çok ilginç sanki ben bu rapor uzatma olayını kafamdan uydurmuşum gibi davrandılar halbuki bahçecideki hastalar arasından bu işlemi yapamayan tek kişi benmişim şaka gibi. Umuttepede raporumuz çok çabuk çıkmıştı bu yüzden hoşumuza gitmişti ama bu olayda gözümden düştü inşallah birdaha rapor çıkartmak zorunda kalmam Hiç hesapta yokken 3000 tl den de olduk üzüldüm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…