- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.881
Bende kullanıyorum cnm 0,6 lık benım doguma kadar devamMerhaba herkese,
Bugün ultrason da 12+5 çıktım gittiğim doktor artık tüp bebek ilaçlarını bırakabileceğimi söyledi bende tüp bebekçime yazmıştım ilaçları ne yapayım diye hepsini bırak yazmış.
Bana hafif pıhtılaşman var diye oksapar 0,4 iğne ve coraspin kullandırıyordu. Benim bildiğim insanlar iğneyi doğuma kadar kullanıyor benim gibi olup bırak diyen oldu mu doktoru?
Bana da öyle demişlerdi transfer günü şimdi neden böyle yazdılar anlamadım ve gittiğim doktor da kan sulandırıcı iğnenin doğuma kadar kullanılması taraftarı hatta o yanında coraspin bile devam edilmesi gerekiyor diyorBende kullanıyorum cnm 0,6 lık benım doguma kadar devam
Cnm pıhtılasman varsa kullanıcaksın benım ıkı gende var oyuzden kullanmaya devam edıyorumBana da öyle demişlerdi transfer günü şimdi neden böyle yazdılar anlamadım ve gittiğim doktor da kan sulandırıcı iğnenin doğuma kadar kullanılması taraftarı hatta o yanında coraspin bile devam edilmesi gerekiyor diyoracaba tüp bebekçi beni kafasından savmak için mi cevap verdi anlamadım genetik test sonuçlarımı istedim genel müdürlükten atsınlar gittiğim doktora göstericem anlar sanırım
Bende kullanıcam 1 ay sonra kontrole gittiğimde de genetik test sonuçlarımı götürcem doktor karar verir sanırım ama hiç başlayan ve doğumdan önce bırakan duymadım açıkcasıCnm pıhtılasman varsa kullanıcaksın benım ıkı gende var oyuzden kullanmaya devam edıyorum
Harika Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolun da erkek bebek bekliyoruz artık kesin
Ben dediğin ilaçlardan kullanmadım ama arkadaşın da dediği gibi eğer pıhtılaşma varsa ve kafanda da soru işareti varsa ve endişe yapmaktansa mutlaka ara doktoruna sor kafan rahat etsin.Bende kullanıcam 1 ay sonra kontrole gittiğimde de genetik test sonuçlarımı götürcem doktor karar verir sanırım ama hiç başlayan ve doğumdan önce bırakan duymadım açıkcası
Teşekkürler canımHarika Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Hayırlı olsun canım bizede erkek dedi yüz de doksan ama size yüz de yüz mu dedi.kac haftaliksin bideKızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolun da erkek bebek bekliyoruz artık kesin
Benim çok olmadı tuvaletten sonra silince biraz geldi korktuk gittik zaten kahverengiye döndü 2-3 güne de bitti şükür ama devamlı kontrol altındayım bişey olursa giderim yineAman cnm kanamalara dokkat et pruluton vurulunca knaama kesılıyor ben mecbur soylettm hıc oyle hevesım yok saglıklı olsunlarda cnm ons kucagımıza alabılırız
Kızlar tekrardan selam. Doktordan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Artık 15.haftam olduğu için cinsiyeti sordum. Çünkü kendisi 15. Haftadan önce söylemiyoruz demişti. Neyse sorunca şimdi söyleyemem dedi yine%30 yanılma payı olurmuş. Bir sonraki randevunuzda bakarız cinsiyetine dedi. Bir sonraki randevumda 5 hafta sonra yani 17 Temmuz’da. Millete 12-13. Haftalarda bakıyorlar bana neredeyse 20. Haftada bakacak. Yani tabiki bebeğin sağlığı ilk planda ama bu iş bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. Elbette aranızda geç öğrenenler falan var bu normal ama en azından doktorunuz bakmış da görememiş. Bende hiç bakmadı bile. Bana mı garip geliyor bu durum acaba??
15+3 haftalık hamileyim bebiş 16+3 bir hafta önden gidiyor 12 haftalık kende erkek demişti %70 dünde kesin erkek dediHayırlı olsun canım bizede erkek dedi yüz de doksan ama size yüz de yüz mu dedi.kac haftaliksin bide
Hayırlısı canım. 22 haziran tekrar randevum var eski kadın doğumcu ayda bir gel diyordu degistirmistim ilgisiydi.simdiki doktorum yeri geliyo 1 hafta genelde 2 haftaya çağırıyor. Bi dahaki randevumda kordon bacak arasından çıkmış olur dedi net görürüz dedi15+3 haftalık hamileyim bebiş 16+3 bir hafta önden gidiyor 12 haftalık kende erkek demişti %70 dünde kesin erkek dedi
Valla bende ayda bir gidiyorum ilk zamanlar sık gittim sonra ayda 1 çağırdı özel muaynanesi ne gidiyorum ben doktorun hastaneler bir muayne bir kontrol yapıp cagiriyormus bir arkadaşım oyle yapıyorduHayırlısı canım. 22 haziran tekrar randevum var eski kadın doğumcu ayda bir gel diyordu degistirmistim ilgisiydi.simdiki doktorum yeri geliyo 1 hafta genelde 2 haftaya çağırıyor. Bi dahaki randevumda kordon bacak arasından çıkmış olur dedi net görürüz dedi
Bende yavaş yavaş o kafaya gelmeye başladım. Bir sonraki randevumda 19+4 olacağım inşallah yani 20. Haftamda olmuş olacağım. Artık o haftada yanılma payı çok düşük olur sanırım. Doktorda bu haftalarda %70 doğruluk payı verilebilir onu da ben yapmak istemiyorum dedi. İlk başta sinir oldum ama bekleme heyecanı devam ediyor bu da güzel birşeySelam canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Bence söylememesi daha iyi bana 12. haftada kız dedi 14. haftada erkek dedi şu an 15. haftayı bitirmek üzereyim ama inan artık bir ay sonraki randevuma kadar gidip cinsiyet öğrenmek istemiyorum çünkü yanılma olunca insanın duyguları cidden karışıyormuş
İnsan bir an önce öğrenmek istiyor haklısın ama emin olmadan söylememekte güzel,arkadaşıma 16.haftasında erkek dediler,20.hafta ayrıntılı ultrasonda kız dediler.o şekilde değişmesi iyi olmuyor büyüsün net olsunKızlar tekrardan selam. Doktordan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Artık 15.haftam olduğu için cinsiyeti sordum. Çünkü kendisi 15. Haftadan önce söylemiyoruz demişti. Neyse sorunca şimdi söyleyemem dedi yine%30 yanılma payı olurmuş. Bir sonraki randevunuzda bakarız cinsiyetine dedi. Bir sonraki randevumda 5 hafta sonra yani 17 Temmuz’da. Millete 12-13. Haftalarda bakıyorlar bana neredeyse 20. Haftada bakacak. Yani tabiki bebeğin sağlığı ilk planda ama bu iş bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. Elbette aranızda geç öğrenenler falan var bu normal ama en azından doktorunuz bakmış da görememiş. Bende hiç bakmadı bile. Bana mı garip geliyor bu durum acaba??
tek yumurtamı ay ne güzelOh maşallah ne güzel canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende ikiz gebeyim ama tek yumurta 2 gün önce doktora gittim gece kanamam oldu biraz herşey yolunda hatta cinsiyetleri de belliydi ama söyletmedim kadınahaftaya tekrar kontrolüm var kağıt kalemle gidicem kağıda yazsın sürpriz olsun diye ailece öğrenicez inşallah
Sorup kesinleştir bence bazı hamileliklerde 9 ay ama bazılarında erken bırakılıyorMerhaba herkese,
Bugün ultrason da 12+5 çıktım gittiğim doktor artık tüp bebek ilaçlarını bırakabileceğimi söyledi bende tüp bebekçime yazmıştım ilaçları ne yapayım diye hepsini bırak yazmış.
Bana hafif pıhtılaşman var diye oksapar 0,4 iğne ve coraspin kullandırıyordu. Benim bildiğim insanlar iğneyi doğuma kadar kullanıyor benim gibi olup bırak diyen oldu mu doktoru?
Gözünüz aydın :)Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolun da erkek bebek bekliyoruz artık kesin
Haklısın bir sonraki randevumda organlarına bakılacaktı zaten orada daha net belli olur. Sende nasıl gidiyor ikizler nasıllar? Herşey yolundadır umarım?İnsan bir an önce öğrenmek istiyor haklısın ama emin olmadan söylememekte güzel,arkadaşıma 16.haftasında erkek dediler,20.hafta ayrıntılı ultrasonda kız dediler.o şekilde değişmesi iyi olmuyor büyüsün net olsun
tek yumurtamı ay ne güzelşimdi aynı cinsiyetlerdir Çok heyecanlı ya iyi sabrediyorsun
Sorup kesinleştir bence bazı hamileliklerde 9 ay ama bazılarında erken bırakılıyor
Gözünüz aydın :)
Canım istedim genetik sonuçlarımı gittiğim doktora göstericem ama internette ufak araştırma yaptım kullanılması gerekiyor yazıyor.İnsan bir an önce öğrenmek istiyor haklısın ama emin olmadan söylememekte güzel,arkadaşıma 16.haftasında erkek dediler,20.hafta ayrıntılı ultrasonda kız dediler.o şekilde değişmesi iyi olmuyor büyüsün net olsun
tek yumurtamı ay ne güzelşimdi aynı cinsiyetlerdir Çok heyecanlı ya iyi sabrediyorsun
Sorup kesinleştir bence bazı hamileliklerde 9 ay ama bazılarında erken bırakılıyor
Gözünüz aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?