- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Hastaneden o saatte gelmemi söylediler.Niye o kadar erken gidiyorsun 2.bucuk saat oncede
Benimde bugun kontrolum vardi aslindaadetin3. Gunu ama aksam oldugumicin dr 2 diyelim dedi biz de bismillah dedikbasladik.. ilac verdi mi rahim icin?Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Adetimin 3. günü hayırlısıyla başladık transfer için tedaviye
Oldun mu transfer ben bekliyorum çok sıkıştım.Hado hayirlisi canim
Canim bende simdi rahim icin ilac almaya basladik 13 gun sonra gel dedi transferi ne zaman yapiyorlar ?Oldun mu transfer ben bekliyorum çok sıkıştım.
:) yalnış yazdım bir arkadaşda bugün transfere giriyordu. Senin de hayırlı olsunCanim bende simdi rahim icin ilac almaya basladik 13 gun sonra gel dedi transferi ne zaman yapiyorlar ?
Canım hayırlısı böyleymiş demekki. Bu senin opudan sonraki ilk adetin miydi 2. Adetin miydi ? Listeden düzenlerim birazdanKızlar benim transfer bi dahaki aya ertelendi. Bu ay transfer olmayacak. Biraz garip oldum. Ama hayırlısı nasılsa hep öyle olsun diye dua ettim. Demek ki böylesi daha iyi olacak. Sizin sürecinizi takip edicem
KuzumUykusuz Koala istersen listede düzenlersin. Muhtemelen 29 mart gibi regl olurum.
Yok canim sen dogru yazdin sen transfer oldugun icin soruyorum.. transferi ne zaman sinra yaptilar diyorum ? Tesekkur ederim bu arada sizede hayirli ugurlu olsun insallah bebek haberiyle gelin:) yalnış yazdım bir arkadaşda bugün transfere giriyordu. Senin de hayırlı olsun
Ben bekliyorum olmadım daha 1 2 saate alırlar beni.Yok canim sen dogru yazdin sen transfer oldugun icin soruyorum.. transferi ne zaman sinra yaptilar diyorum ? Tesekkur ederim bu arada sizede hayirli ugurlu olsun insallah bebek haberiyle gelin
Allah yardimciniz olsunBen bekliyorum olmadım daha 1 2 saate alırlar beni.
Amin cü lemimizinAllah yardimciniz olsun
Bende bekliyorum ayy doktor cok olumlu konstu kiz.insallah sonu da iyi olurOldun mu transfer ben bekliyorum çok sıkıştım.
Sagol canikom Allah razı olsun ❤Bugün transfer olacak arkadaşlarım rabbim hayırlı haberler vermenizi nasip etsin bebeğiniz sımsıkı tutunsun inşallah.
Hastanede misin.canimAynen öyle olacak galiba
Evet canım bekliyorum, sen ne yaptın oldun mu transferHastanede misin.canim
Bende bekliyorum☺☺Evet canım bekliyorum, sen ne yaptın oldun mu transfer
Bende bekliyorum☺☺
Transfer olmadın mı henüz dörtte olacaktınBende bekliyorum☺☺
Karsimdaki açık saçlı olan sen misin☺☺bileydim boynuma karanfil takardimEvet canım bekliyorum, sen ne yaptın oldun mu transfer
Hadi inşallah iyi olsun.Bende bekliyorum ayy doktor cok olumlu konstu kiz.insallah sonu da iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?