- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.001
Gerçekten elimde olmuyor bazen bu panik atak çok illet bşey allahım vermesin kimseyeÖyle olma psikolojimi rahat tutmaya çalış Allaha tevekkül et canım bunu nasip eden elbet onu koruyacaktır
Tatlim etki cigkofte onerilmiyor. Bizim yediklerimizin hicbirinde et yok zaten yasaklandi. O yuzden canin istediginde yiyebilirsin. Cig etle yapilan yemekler yasakKız allah senı sus valla cekıcek canımjz napcaz ıstda nasıl bulcaz cıgkofte yeme ama zararlı onerılmıyo
Aynen cnm bende oyle bılıyorum aman zaten kotu seyler cekmesın cnımızTatlim etki cigkofte onerilmiyor. Bizim yediklerimizin hicbirinde et yok zaten yasaklandi. O yuzden canin istediginde yiyebilirsin. Cig etle yapilan yemekler yasak
İnşAllah biter canım ya valla korkar olduk artık insan cesarette edemiyor doktorumu buldum canım uygun zamanda inşallah başlarız dualarım seninle canım bütün süreç sıkıntısız geçecek inşallahİnşaAllah canım, sadece idrar testiyle bitse ne güzel olurdu ama söylemeye gerek yok süreci sende biliyorsun. Olmazsa bile nasip değil deyip yola devam etcem. Bu arada benim klinik tedavilere devam ediyor, olaki olumsuz bir durumda virüsten dolayı beklemek zorunda kalmıcam. Bu benim için güzel haber. Sende hazirandan sonra başlarsın diye düşünüyorum, o zamana kadar ortalık yatışır. Sende bu dönemde kendine iyi bak. Tedavi için en uygun merkezleri araştır canım.
Ay inşallah canım ya insan çok korkuyor valla sabah akşam dua ile geciyorCanım ben de aynıyım ne mide bulantısı ne başka bir şey yok sadece çok yorulduğumda hafif ağrım oluyor o kadar zaten yorulmamaya çalışıyorum ama bunu iyi bir şey olarak görelim bence, inşallah böyle kolay geçer gebelik
canım medıtasyon ve nefes egzersızı iyi gelır sanıyorumKızlar sağ kasığıma böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor yukarı göbeğime doğru çıkıyor normal mi ? Dış gebelik falan mı acaba ? Bende panik atak var nasıl geçecek bu hamilelik
Haberleri biizmle de paylaş lütfenVe beklenen gün yarın. Nihayet kan vericem. Dualarınıza talibim hanımlar. Bu transferimde 10 dk uzanmak nasip olmadı. Şayet tutundu ve sağlıklı bir gebelikse mucize olur benim için. Kızım odasındaki halısını perdelerini boyamışyıkamak zorunda kaldım. kasıklarım şişti patlayacak sanki. Eşime tüp bebek yaptırıpta halı yıkayan bi ben varım galiba,Tarihe geçicem dedim
canım sen ne durumdasın... senin tahlilin ne zaman... :)Haberleri biizmle de paylaş lütfen
10 Nisan dediler amacanım sen ne durumdasın... senin tahlilin ne zaman... :)
Canım tüp bebekte dış gebelik ihtimali olamayacak kadar düşük.şöyle düşün normal yolla hamile kalan bir kadının yumurtasına sperm ulaşıyor dölleniyor,tüplerden geçerek rahime ulaşıyor,ve maalesef bazen rahime ulaşmadan tüpte kalıp yerleşmeye çalışıyor.ama bizlerde embriyo direkt rahme koyuluyor embriyonun tüpten geçmesi gibi bir durumu yok,dış gebelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Kızlar sağ kasığıma böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor yukarı göbeğime doğru çıkıyor normal mi ? Dış gebelik falan mı acaba ? Bende panik atak var nasıl geçecek bu hamilelik
Transferden sonra 10.günde kanda çıkar canım. Zaten merkezler genellikle10-12 gün kan tahlili istiyorKızlar daha önceden yazmıştım ben acaba 10.gğn yaptırsam sonuçlar çıkar mı yoksa bekleyeyim mi biraz daha
İşte 10 Nisan dedi ya üç gün var ama çok merak ediyorumTransferden sonra 10.günde kanda çıkar canım. Zaten merkezler genellikle10-12 gün kan tahlili istiyor
Çıkar cnm yaptır10 Nisan dediler ama
Transferden 10gün sonra çıkar mı sonuç acaba transferin 10 da salıya geliyor
Tercih sana ait canım istersen gününü bekle istersen erken yaptır. Benim merkez transferden sonra 16.güne verdi. İstediğim yerde kan verme şansım olsaydı erkenden yaptırırdım. İdrar testini bile 4.gün yapmaya başladım. Kanı mecburen bekliyorum.İşte 10 Nisan dedi ya üç gün var ama çok merak ediyorum
16 gün mü o da çokmuş yaa ben başka bi hastanede yaptırcam merkezde değil.Tercih sana ait canım istersen gününü bekle istersen erken yaptır. Benim merkez transferden sonra 16.güne verdi. İstediğim yerde kan verme şansım olsaydı erkenden yaptırırdım. İdrar testini bile 4.gün yapmaya başladım. Kanı mecburen bekliyorum.
Dün gece aynısı bana oldu, kahve leke geliyordu iki gündür, dün pembemsi geldi biraz coktu, acil kadın doğuma gittik bişey yok dedi eve gönderdi kendi doktorum da korkma dedi. Yatıyorum şimdi hep.Kızlar benm pazardan beri süren kahvrrengi lekelenmem bu akşam bi baktım kırmızıya dönmüş baya da yoğun kıvamlıydı. Hemen nöbetçi kadın doğum doktoru olan bi özel hastaneye gittim . Doktor kesen çok küçük kanaman da başlamış düşük olabilir de düşük önleyici iğne yaptı.. Ama çok moralimi bozdu ya keseyi baya bi aradı bulamadı felan. Tüp bebek doktorum geçen hafta anında bulmuştu halbuki...
Hemen kendi doktorumu aradım anlattım sağolsun açtı teli rahatlattıbeni biraz iğneyi vurdurun sabah benm yanıma gelin bde ben göreyim endişelenmeyin siz dedi... Sabah gitcem inş. Bi sıkıntı yoktur dua edin bana olur mu.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Nasıl dayandın zaman geçmiyor merak insanı etkiliyorTercih sana ait canım istersen gününü bekle istersen erken yaptır. Benim merkez transferden sonra 16.güne verdi. İstediğim yerde kan verme şansım olsaydı erkenden yaptırırdım. İdrar testini bile 4.gün yapmaya başladım. Kanı mecburen bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?