- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.981
Benimde 2 gündür belim kasıklarım hafif hafif ağrıyor biraz ayakta durayım hemen ağrıyor oturuyorum biraz sonra kalkıp işime devam ediyorum nazlı olacak bunlar ama değer ne yapalımBel ağrım hiç olmadı benim hiç belirtim olmadı ne ağrı ne sızı . Bugün hafif sancım var sanki ama psikolojik de olabilir bilmiyorum acı eşiğim yüksek biraz sanırım bir yerim ağrıdıysa bile hissetmedim canım hiç
Doktoruna sor bakalım bir canımFıtıl gıbı sokmakta onu cok zor olur kucuck ılac ya yandık vallla
Aynen bende endişeliyim yarın yine kan vereceğim bakalım ne çıkacak canım . Evet çok nazlı olacaklar ben 2 gündür hep ayaktaydım unutmuşum bile transferi dün kanama gelince kana gittim pozitifi görünce hep yatıyorum bugünBenimde 2 gündür belim kasıklarım hafif hafif ağrıyor biraz ayakta durayım hemen ağrıyor oturuyorum biraz sonra kalkıp işime devam ediyorum nazlı olacak bunlar ama değer ne yapalım
Yok kuzum progestana yenı basladım ben cok ıctm progestan hamıle degılkendeFitil olarak al canım çok kolay kullanımı senin mide bulantısı filan da ağızdan aldığın için progestan yan etkisi kesinlikle vajinal al
Gerçi sen ev işi filan yapmıyorsun iç yatYok kuzum progestana yenı basladım ben cok ıctm progestan hamıle degılkendetedavılerde hep oyuzden bılıyorum kafam guzel olunca hosuma gıdıyo uyuyorum bari
Canım ben yaklaşık 10 gündür öyleyim maalesef insan en sevdiği şeyden bile tiksiniyor mide bulantısı ilacı iste doktorundan bana o bile işe yaramadı çubuk kraker atıştırıyorum bulantım oldukça su bile içemez oldum resmen geçicek inşallah bu günlerdeAyy kizlar ben maf oldum 1 saattir ya... esim sobayi yakmış patates közlenmis.midem bulaniyo başım dönüyo ama patates den degil mutfaga girdim tavuksote yapiyo eşim kusma oldu benden ama boğazım çok fena kizlar tahriş oldu sanirim..oglen yemekle duruyordum su an da yiyemiyorum süt icsem nasıl olur...ne iyi gelir...boyle olan hamis arkadaslar varmi
Ederiz cabım tabi de zaten idrar pozitif kan da öyle olur Allahın izniyleVe beklenen gün yarın. Nihayet kan vericem. Dualarınıza talibim hanımlar. Bu transferimde 10 dk uzanmak nasip olmadı. Şayet tutundu ve sağlıklı bir gebelikse mucize olur benim için. Kızım odasındaki halısını perdelerini boyamışyıkamak zorunda kaldım. kasıklarım şişti patlayacak sanki. Eşime tüp bebek yaptırıpta halı yıkayan bi ben varım galiba,Tarihe geçicem dedim
Annemde kalıyom ya valla yatıytm hayat bana gzlGerçi sen ev işi filan yapmıyorsun iç yatgörümcem hamile ağızdan aldı çok fena yaptı bulantı halsizlik uyku hali doktoru bu ilaç kaynaklı vajinal al dedi vajinal da geçti.
427.57 kan değerimKan değeriniz nedir, rabbim daim eylesin
Aynen canim inşallah valla oyle.1 ay sonra randevum yaCanım ben yaklaşık 10 gündür öyleyim maalesef insan en sevdiği şeyden bile tiksiniyor mide bulantısı ilacı iste doktorundan bana o bile işe yaramadı çubuk kraker atıştırıyorum bulantım oldukça su bile içemez oldum resmen geçicek inşallah bu günlerde
İnşaAllah canım, sadece idrar testiyle bitse ne güzel olurdu ama söylemeye gerek yok süreci sende biliyorsun. Olmazsa bile nasip değil deyip yola devam etcem. Bu arada benim klinik tedavilere devam ediyor, olaki olumsuz bir durumda virüsten dolayı beklemek zorunda kalmıcam. Bu benim için güzel haber. Sende hazirandan sonra başlarsın diye düşünüyorum, o zamana kadar ortalık yatışır. Sende bu dönemde kendine iyi bak. Tedavi için en uygun merkezleri araştır canım.Ederiz cabım tabi de zaten idrar pozitif kan da öyle olur Allahın izniyle
Ohhhhh mis gibi hayat tatlım.. kıskanmadım desem yalan olur, anne , kardeş pervane gibi dönüyorşar etrafında, bende köle isaura misali oraya buraya koşturmaktan totomun üstüne oturamıyorum.Annemde kalıyom ya valla yatıytm hayat bana gzl
Valla kuzum ılkını kaybedınce 20 haftalık benı kaldırmıyolar yavrum olsun dıye ugrasıyolar gorduker cok acı cektm 2 senedır sagolsunlarOhhhhh mis gibi hayat tatlım.. kıskanmadım desem yalan olur, anne , kardeş pervane gibi dönüyorşar etrafında, bende köle isaura misali oraya buraya koşturmaktan totomun üstüne oturamıyorum.
Şimdi elinin biri yağda biride bal da değil mi?
Böyle şeyler normal canım bence kendini fazla dinleme, bedeninde değişiklikler olacak tabi ki. Bir kaç güne her şey belli olur inşallahKızlar sağ kasığıma böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor yukarı göbeğime doğru çıkıyor normal mi ? Dış gebelik falan mı acaba ? Bende panik atak var nasıl geçecek bu hamilelik
En zor kısmı şimdi başlıyor sanırım ufacık Ağrıda bşey mi oldu diye kendimizi yiyip bitireceğiz sanırım yaBöyle şeyler normal canım bence kendini fazla dinleme, bedeninde değişiklikler olacak tabi ki. Bir kaç güne her şey belli olur inşallah
Öyle olma psikolojimi rahat tutmaya çalış Allaha tevekkül et canım bunu nasip eden elbet onu koruyacaktırEn zor kısmı şimdi başlıyor sanırım ufacık Ağrıda bşey mi oldu diye kendimizi yiyip bitireceğiz sanırım ya
Canım ben de aynıyım ne mide bulantısı ne başka bir şey yok sadece çok yorulduğumda hafif ağrım oluyor o kadar zaten yorulmamaya çalışıyorum ama bunu iyi bir şey olarak görelim bence, inşallah böyle kolay geçer gebelikKızlar ya ben hiç birşey hissetmiyorum sanki hamile Değilim belirtiler zaten kaybolmuştu hiç birşey hissetmedigim için bazen hamile Değilim gibi geliyor ve beni çok endişelendiriyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?