- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.941
Allah yardımcımız olsun 14-16 haftalarda gececek inşallahBnde sımdı kahvaltı yaptm daha yapmadan basladı bulantı yanı az zorlasam cıkcak hersey bu bebısler cok fena
Sagol cnm allahın takdırı sınavımız buyuk aşlah yenıden anne olma snası verdıya buna sukur ınsan nefret edıyo nıye bebek yok deyınce cevre bılmeyenlere ozellıkleÇok üzüldüm canım başın sağolsun Allah bu evladını bağışlasın sana inşallahAllah yardımcımız olsun onlara zor ama bekleyene evdekine daha zor
Ozamanda rahımmagzı korkusu baslıcak cnmAllah yardımcımız olsun 14-16 haftalarda gececek inşallah
Benimde değerlerim yüksek çıkıyordu kese günü doktor ikisi de tutmuş ama diyeri büyümemiş küçük kalmış dedi onu vücut atar dedi kendiliğinden diyerinin kesesini gördük çok şükür önümüzdeki cumada kalp atışına gidicez 6+4 olucakNormal canım o zaman bnm tek embriyodu..keske gununde yapsaydın tahlilini.ona gore 2 gun katla dicekler dun verdiysen yarin yine gece ver dicekler canim.bnm 9.gun test gunumdu 271 di 11.gun 616 idi daha verme keseye gel dediler
Bilmem mi canım Allah’a havale ettim ben o soranları canını yakmak için bilerek sordukları bile olur . Bugünümüze binlerce şükür inşallah bize sımsıkı tutunurlar sağlıkla alırız kucağımızaSagol cnm allahın takdırı sınavımız buyuk aşlah yenıden anne olma snası verdıya buna sukur ınsan nefret edıyo nıye bebek yok deyınce cevre bılmeyenlere ozellıkle
Bende 8. Gün bu değeri görünce şaşırdım biraz yarın yine vereceğim inşallah katlanır değerimBenimde değerlerim yüksek çıkıyordu kese günü doktor ikisi de tutmuş ama diyeri büyümemiş küçük kalmış dedi onu vücut atar dedi kendiliğinden diyerinin kesesini gördük çok şükür önümüzdeki cumada kalp atışına gidicez 6+4 olucak
Ah cnm ben yavrumu mezara koydm kendı kaynanam bıle bak gordunmu dogan nasılda buyuyo dıye kızı dogurmustu aramız cok azdı benım gozume soktu Allah cok buyuk sımdı kendısı kanser hastası oldu ben genede kapısına gıttım oyuzden hakkımızda ıns hayırlısı olsun hepımız anne olalımBilmem mi canım Allah’a havale ettim ben o soranları canını yakmak için bilerek sordukları bile olur . Bugünümüze binlerce şükür inşallah bize sımsıkı tutunurlar sağlıkla alırız kucağımıza
Benım 8.gunde 267 ıdı deger ama tek kese gorduk cnm bakalım bıdahakı gıdıste ne olcakBenimde değerlerim yüksek çıkıyordu kese günü doktor ikisi de tutmuş ama diyeri büyümemiş küçük kalmış dedi onu vücut atar dedi kendiliğinden diyerinin kesesini gördük çok şükür önümüzdeki cumada kalp atışına gidicez 6+4 olucak
Ozamanda rahımmagzı korkusu baslıcak cnmallah buyuk ıns tum sorunlarımız hayırlısıyla bıter
Aynen cnm ınsallah hersey zorlujlara ragmen yolunda gıder sonra buyutme cabası ıcıne gırerızbi şekilde hep endişe içinde olcaz. Kucagımıza alana kadar böyle. Sonrada yok gazıydı aman emmedi derken büyyüp gidecekler
güzel şeylerden konuşalım artık canım Allah büyük ona sığınıp güvenelim Her şeyin en güzelini en iyisini verir rabbimAh cnm ben yavrumu mezara koydm kendı kaynanam bıle bak gordunmu dogan nasılda buyuyo dıye kızı dogurmustu aramız cok azdı benım gozume soktu Allah cok buyuk sımdı kendısı kanser hastası oldu ben genede kapısına gıttım oyuzden hakkımızda ıns hayırlısı olsun hepımız anne olalım
Evet cnm ıns gUel gunlerımız olacak ıns hayırlısıyla hafıf bel kasık agrın oluyomu arada cnmgüzel şeylerden konuşalım artık canım Allah büyük ona sığınıp güvenelim Her şeyin en güzelini en iyisini verir rabbim
Drunla gorustunmu cnm belkı bıranda yukselır yaKizlar hepinize selam, ben galiba kimyasal geciriyorum. 11. Gun 203 cikan deger 13. Gun 195 cikti. Cok moralim bozuk
Gorustum canim, o da beklemiyordu, pgtli embriyo.Drunla gorustunmu cnm belkı bıranda yukselır ya
Allah büyük canım dur bakalım hakkında ne nasıl hayırlıysa o olsunGorustum canim, o da beklemiyordu, pgtli embriyo.
4 gun sonra tekrarlayalim testi dedi ama umidim yok, rabbim sabrini versin insallah ne diyeyim..
Bel ağrım hiç olmadı benim hiç belirtim olmadı ne ağrı ne sızı . Bugün hafif sancım var sanki ama psikolojik de olabilir bilmiyorum acı eşiğim yüksek biraz sanırım bir yerim ağrıdıysa bile hissetmedim canım hiçEvet cnm ıns gUel gunlerımız olacak ıns hayırlısıyla hafıf bel kasık agrın oluyomu arada cnm
Senın ıcın dua edıcem cnm ıns bebegın sana suprız yapar bıranda yukselır bırakmaz kuzum senı ınsGorustum canim, o da beklemiyordu, pgtli embriyo.
4 gun sonra tekrarlayalim testi dedi ama umidim yok, rabbim sabrini versin insallah ne diyeyim..
Bıde yagmur var bacaklarm agrıoyo benımde progestan yan etkı yaomaya basladı benım uyku saatm gelmeye basladı ohhhBel ağrım hiç olmadı benim hiç belirtim olmadı ne ağrı ne sızı . Bugün hafif sancım var sanki ama psikolojik de olabilir bilmiyorum acı eşiğim yüksek biraz sanırım bir yerim ağrıdıysa bile hissetmedim canım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?