2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok üzüldüm canım başın sağolsun Allah bu evladını bağışlasın sana inşallah Allah yardımcımız olsun onlara zor ama bekleyene evdekine daha zor
Sagol cnm allahın takdırı sınavımız buyuk aşlah yenıden anne olma snası verdıya buna sukur ınsan nefret edıyo nıye bebek yok deyınce cevre bılmeyenlere ozellıkle

Normal canım o zaman bnm tek embriyodu..keske gununde yapsaydın tahlilini.ona gore 2 gun katla dicekler dun verdiysen yarin yine gece ver dicekler canim.bnm 9.gun test gunumdu 271 di 11.gun 616 idi daha verme keseye gel dediler
Benimde değerlerim yüksek çıkıyordu kese günü doktor ikisi de tutmuş ama diyeri büyümemiş küçük kalmış dedi onu vücut atar dedi kendiliğinden diyerinin kesesini gördük çok şükür önümüzdeki cumada kalp atışına gidicez 6+4 olucak

Sagol cnm allahın takdırı sınavımız buyuk aşlah yenıden anne olma snası verdıya buna sukur ınsan nefret edıyo nıye bebek yok deyınce cevre bılmeyenlere ozellıkle
Bilmem mi canım Allah’a havale ettim ben o soranları canını yakmak için bilerek sordukları bile olur . Bugünümüze binlerce şükür inşallah bize sımsıkı tutunurlar sağlıkla alırız kucağımıza

Bende 8. Gün bu değeri görünce şaşırdım biraz yarın yine vereceğim inşallah katlanır değerim

Ah cnm ben yavrumu mezara koydm kendı kaynanam bıle bak gordunmu dogan nasılda buyuyo dıye kızı dogurmustu aramız cok azdı benım gozume soktu Allah cok buyuk sımdı kendısı kanser hastası oldu ben genede kapısına gıttım oyuzden hakkımızda ıns hayırlısı olsun hepımız anne olalım

Benım 8.gunde 267 ıdı deger ama tek kese gorduk cnm bakalım bıdahakı gıdıste ne olcak

güzel şeylerden konuşalım artık canım Allah büyük ona sığınıp güvenelim Her şeyin en güzelini en iyisini verir rabbim

Kizlar hepinize selam, ben galiba kimyasal geciriyorum. 11. Gun 203 cikan deger 13. Gun 195 cikti. Cok moralim bozuk

Niye boyle oldu anlamadim, ne agrim var, ne kanamam var. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Ayin 21ine randevum vardi bide. Nasip olmadi, hayirlisini istedim Allahtan, demek ki hayirlisi buymus
Nolur suan hamin olanlar kendinize cok dikkat edin, yemenize icmenize, kendinizi yormayin, yavrulariniz size simski tutunsunlar, hayirlisiyla kucaginiza alin insallah

güzel şeylerden konuşalım artık canım Allah büyük ona sığınıp güvenelim Her şeyin en güzelini en iyisini verir rabbim
Evet cnm ıns gUel gunlerımız olacak ıns hayırlısıyla hafıf bel kasık agrın oluyomu arada cnm

Evet cnm ıns gUel gunlerımız olacak ıns hayırlısıyla hafıf bel kasık agrın oluyomu arada cnm
Bel ağrım hiç olmadı benim hiç belirtim olmadı ne ağrı ne sızı . Bugün hafif sancım var sanki ama psikolojik de olabilir bilmiyorum acı eşiğim yüksek biraz sanırım bir yerim ağrıdıysa bile hissetmedim canım hiç

Gorustum canim, o da beklemiyordu, pgtli embriyo.
4 gun sonra tekrarlayalim testi dedi ama umidim yok, rabbim sabrini versin insallah ne diyeyim..
Senın ıcın dua edıcem cnm ıns bebegın sana suprız yapar bıranda yukselır bırakmaz kuzum senı ıns

Bıde yagmur var bacaklarm agrıoyo benımde progestan yan etkı yaomaya basladı benım uyku saatm gelmeye basladı ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…