2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah. Çok korkuyorum dondurulmuşum da yok.
sakin olmaya çalış stres çok etkiliyor bence Allahın izninle bu sefer olmuştur :) ben sanki hiç transferi ben olmamışım gibi aşırı sakinim sinirimi bozuyor hatta sakinliğim

Selam Asel,
Hic bir zaman umitsizlige kapilma,
Ben de O kurumda 2 kez tup bebek tedavisi gordum, gebelik sansin %60 dediler, en yuksek gebe kalan hasta grubu dediler, benim de esimin morfoloji %1. Dunyanin ignesini ilacini kullandim, buyume hormonu bile kullandim, histeroskopi oldum, gebelik asisi oldum, rahim kasilmasin diye transfer gunu bi serum yedim, dunyanin emegi, dunyanin parasini verdim, ama olmadi. Tamamen kurumu suclamiyorum, Allah nasip etmedi tabiki ama sonradan cok kandirildigimizi anladim. Bana 4bc 2cc embriyo transfer ettiler, ederken dedilerki yuksek ihtimal gebe kalirsin. Ama olmadi.
Sonra kurum degistirdim, ve malesef bazi seylerin cok yanlis uygulanmis oldugunu ogrendim.
Yeni bi sayfa actim, ve elhamdulillah ilk denemede oldu. Tabiki nasip, tabiki Allahin taktiri. Ama tutmayacagini bile bile 2cc kalitedeki embriyo transfer edip, 10 gun dunyanin ilacini kullandirip, umitlendirip, sonuc alamamak insani gercekten cok uzuyor. Baska sormak istedigin seyler olursa ozelden konusabiliriz. Burdan cok acik acik yazmak istemedim cunku.

Maşallah canm ya ne guzel Allah sağlıkla kucağına versin inşallah. Hangi yöntemleri denedinz canm sperm seçimi nasl oldu genetik test yaptrdnz mı embryolra bizim hep Aa kalite 2 embryo kalydu 5. Güne benm doktorum gökalp öner idi kesin gebesn dedi nie tutmadı anlamdm. Doktorum sonra gel rahme çizik atalm öyle yapalm dedi ama ben gitmedm artk. Hangi hastanede hangi doktora yaptrdn canm bu seferkini

Bizimde sıfırı canım evet dediğin yöntem peki canım embiryolar kaçıncı güne kadar gidiyor 3.gün embiryosu ise bunu yumurta belirliyormuş 5.gün sperm.

Amin Allah razi olsun, darisi tum isteyenlere olsun, aklima geldikce dua ediyorum
canim bizim maslak acibadem de 2 denemede de mikrocip yapildi, ama kaliteli embriyo olusmadi,
Elhamdulillah simdi Sisli Memorial tedavi goruyorum, mikrocip yapilmadi( ki biz baya israr ettik yapilsin diye, gerek yok biz bi fark gormuyoruz dediler). 1 tane 5aa 1 tane 6 ab 2 tane de 2. Kalite embriyo kaldi. Genetige gitti. 2 tanesi iyi geldi, 1 tanesi transfer edildi ve gebe kaldim. Bu arada dogal adet dongume gore transfer oldum, yani sadece crione jel ve folik asit kullaniyorum. Bu kurum gercekten ilac cimrisi
Allah hepsinden teker teker razi olsun, yani Allah korusun bu tedavimde bi aksilik cikarsa da yine orda devam edicem Ve tavsiye ediyorum

Bizimde sıfırı canım evet dediğin yöntem peki canım embiryolar kaçıncı güne kadar gidiyor 3.gün embiryosu ise bunu yumurta belirliyormuş 5.gün sperm.
Aynen mesela bizim 10 yumurta, 10uda dolleniyor, 3. Gune 10 tane embriyo devam ediyor, ama 5. Gune anca 2 tane kaliyor..

Canimm masallaaaaah
yaa darisi bize insallaaah
canim benim galiba gebelik haftasi soyle hesaplaniyor;
14+ embriyonun gunu (3. Gun mu 5. Gun mu) + transfer gununden sonra gecen gun sayisi

İnternette oyle okudum, benim dedigim gibi hesaplarsan kac oluyor canim?

sakin olmaya çalış stres çok etkiliyor bence Allahın izninle bu sefer olmuştur :) ben sanki hiç transferi ben olmamışım gibi aşırı sakinim sinirimi bozuyor hatta sakinliğim
5. Deneme olunca hiç olmayacak gibi hissediyorum ne bileyim bir de tek embriyo benimki. Sizin gibi sakin kalıp sabırla beklemek isterdim

5. Deneme olunca hiç olmayacak gibi hissediyorum ne bileyim bir de tek embriyo benimki. Sizin gibi sakin kalıp sabırla beklemek isterdim
benimde tek embriyo yaşımdan dolayı çift koymadılar :) ama olursa olacak elimizden gelen her şeyi yaptık gerçekler bizim tasarrufumuzla değişmiyor maalesef inanmaktan umudumuzu kaybetmemekten başka çaremiz yok.
bilinç altı bir şeyi çok ister ve inanırsa o şey mutlaka gerçek olur ben inanıyorum Allaha da tevekkül ettim her şey kabulum. Kabullenince insan rahatlıyor kendinizi üzmenin strese sokmanın bir anlamı yok :) popomuz iğneden acıyor zaten bir de yüreğimizi sonuç gelmeden acıtmayalım gel sarılalım anne olucaksın inanıyorum buradaki herkes olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…