- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.641
Teşekkürler Allah dizinde emeklerinizi boşa çıkarmasn kısmetinizden eylesin inşallahMerhaba arkadaşlar benim de çikolata kistim var 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin. Pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
Aynı gün transfer olmuşuz umarım güzel haberler veririzMerhaba arkadaşlar benim de çikolata kistim var 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin. Pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
Amin inşallah dua edin lütfen.QUOTE="DorukZirve, post: 63345176, member: 988085"]
19 nda transferim oldu o günü sayıyorsak 10 saymazsak 9.gün de ilk testini yapmış oluyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah endişeli ve heyecan verici bir süreç rabbim istediğiniz sonuçla karşılaştırsın sizi bol şanslar
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsunkizlar bende keseyi gördüm
Allah razı olsunTeşekkürler Allah dizinde emeklerinizi boşa çıkarmasn kısmetinizden eylesin inşallah
Hayırlı olsun inşallahkizlar bende keseyi gördüm
İnşallah. Çok korkuyorum dondurulmuşum da yok.Aynı gün transfer olmuşuz umarım güzel haberler veririz
Benimde dondurulmuş 4. Gün embriyosuydu. 8. Gün normal gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm. 10. Gün kanda 66.7 yle öğrenmiştimKızlar sizlere sormak istediğim bişey var. Şimdi 28 mart transfer oldum. Dr 10 nisanda kan testi yaptır dedi ama 10. Günde belli olmuyor mu yani siz testinizi transferden kaç gün sonra yaptırdınız
Hayırlı olsun inş.kizlar bende keseyi gördüm
Ne güzel yaa darısı bize inşallah, kaçincı gün kese gördünüzkizlar bende keseyi gördüm
Gözün aydın olsun canım. Kucağına almakta nasip Olur İnşaAllahkizlar bende keseyi gördüm
Hayırlı olsun canım bende salı günü gideceğim kese için geri kalp atışı için kaç gün sonra çağırıyorlarkizlar bende keseyi gördüm
Bizim morfoloji sıkıntılı canım ilk tüp bebek tuttu kızım var. Mikro yöntemi denediniz mi en sağlıklı hareketli sperm seçiliyor. İkinci deneme tutmadı yanlış tedavi olduğunu düşünüyorum sebep olarakMrb arkdslar morfoloji sıkıntısndan dolayı tüp bebek yada doğal yoldan hamile kalan var mı içinizde. Hangi yöntemler kullanldi genetik testler yapldi mi embryolara Bizim 2 tüp bebek tutmadı 3.ye cesaretim yok.
Bir hafta sonraHayırlı olsun canım bende salı günü gideceğim kese için geri kalp atışı için kaç gün sonra çağırıyorlar
Ne kadar sıkıntılı morfoloji canm sizin bizm morfoloji sıfırBizim morfoloji sıkıntılı canım ilk tüp bebek tuttu kızım var. Mikro yöntemi denediniz mi en sağlıklı hareketli sperm seçiliyor. İkinci deneme tutmadı yanlış tedavi olduğunu düşünüyorum sebep olarak
5ten yukarı olmalı canımKızlar peki kan değerinde kaç olması lazım ki hamile olduğun anlaşılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?