2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Şu an etmiyor ara ara çok az kahverengi akıntı geliyor inşallah geçer Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Guzel olcak gecıcek cnm ıns dua edelım bırbırımıze guzel haberler ber yat uzan dınlen artık genelde

Kızlar sizlere sormak istediğim bişey var. Şimdi 28 mart transfer oldum. Dr 10 nisanda kan testi yaptır dedi ama 10. Günde belli olmuyor mu yani siz testinizi transferden kaç gün sonra yaptırdınız

Mrb arkdslar morfoloji sıkıntısndan dolayı tüp bebek yada doğal yoldan hamile kalan var mı içinizde. Hangi yöntemler kullanldi genetik testler yapldi mi embryolara Bizim 2 tüp bebek tutmadı 3.ye cesaretim yok.

Kızlar sizlere sormak istediğim bişey var. Şimdi 28 mart transfer oldum. Dr 10 nisanda kan testi yaptır dedi ama 10. Günde belli olmuyor mu yani siz testinizi transferden kaç gün sonra yaptırdınız
Ben 8. Günde kan vermestn negatifti doğru çıkmıştı yani. Tutmamıştı

6. gün idrarda görmüştüm. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. 9. Günde kanda çıktı

İdrarda çıkar şu an

Herzaman umut var sen kendini kaybetme yeter yıllarca uğraşan çok insan var onları düşün 10 yıl 20 yıl sonra olan çok insan var

Herkese Merhaba
Bende deli gibi aklımdaki sorulara cvp bulabilmek için forum gezenlerdenim
Tüp bebek ilk denememiz
19 Mart'ta transferim oldu
28 Mart'ta ilk beta gördük 395 çıktı 30 marta 2. Beta gördük 966 küsür çıktı çok şükür
10 Nisan'da da ultrason göreceğiz hayırlısyla
Belirtilerle alakalı şunu söylemek isterim transfer sonrası ilk bir hafta herhangi birşey hissetmedim sonrasında ara ara rahimde batmalar hissettim okadar
Kullandığım ilaçlar
Eströfem günde 3 kere
Progestoron iğne günde 1 kere
4 günde bir değiştirdiği bele yapıştırılan progestoran band , vajinal jel rahim kalınlaştırıcı ve vitaminler tranfeeden beri hergün kullandıklarım
Faydalı olmuştur inşallah fikir edinmek için okuyun ama hiçbir zaman kıyaslamayın kendinizi yapılan tedavi , ilaçlar gebelik süreci kişiden kişiye değişir rahat, stressiz bir süreç geçirmek en sağlıklısı
Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip eylesin

Yanlis yere yazmsm canim ben 9 gun sonra öğrendim dr.dedi.271 idi sonuc

Mrb arkdslar morfoloji sıkıntısndan dolayı tüp bebek yada doğal yoldan hamile kalan var mı içinizde. Hangi yöntemler kullanldi genetik testler yapldi mi embryolara Bizim 2 tüp bebek tutmadı 3.ye cesaretim yok.
Erkek faktörlü sorunda PICSI yaptırın.benim tüp bebekle bir çocuğum vardı,sonrasında 2.yi istedik kaç kez tüp bebek denedik her defasında 5.gün embriyosu 2 tane koyuluyor tutmuyordu.en son PICSI yöntemini duyup araştırdık onu eklettik tedaviye,veeee 2 embriyonun ikiside tutunmuş ikize hamileyim:)) erkek kaynaklı problemlerde,hasarsız sperm seçmede bu yöntem çok iyi.

Merhabalar canım bana da estrofemi sabah iki akşam iki kullan dediler ve jel kullanıyorum iğne ve folikasit kullanıyorum 28inde transfer oldu ama dediğim gibi korkuyorum test yapmaya açıkçası. Sen 8 gün sonra kan testi yapmışsın değil mi

19 nda transferim oldu o günü sayıyorsak 10 saymazsak 9.gün de ilk testini yapmış oluyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah endişeli ve heyecan verici bir süreç rabbim istediğiniz sonuçla karşılaştırsın sizi bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…