2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar lavaboya gittim kan geliyor korkuyorum hiç leke bile gelmemişti düşük mü yapıyorum yoksa
Canım doktoruna istersen haber ver, çok önemli çünkü iğneye başlayabılır, rabbim hepimizi korusun kollasın sonunu görmeyı nasip etsın

İyiyim kuzum ben de yeni tedavşye virüs biterse agustos gibi başlıcam inşallah doktora araştırıyorum birinde karar kıldım bakalım virüs biterse
Gönlüne göre olsun canım, şimdiden dr araştırman iyi olmuş. Beğendiklerinle görüşür sonra kafana yatanla tedaviye başlarsın .Tek temennimiz şu virüs biran önce sonlansın.

Ayy vallahi bende sendeyimm. Benim daha cok yeni ama catlicamm soylemedim daha, senin gibi dusunuyorum, kalp atisindan sonra soylicem galibaa
Ya nasıl söylemeden duruyorsunuz biz aile içinde söyledik anne baba kardeşler en fazla 1 hafta dayandım dün teyze anneanne babaanne ikinci derece akrabalara da söyledik artık 2 hafta sonra da yakın arkadaşlara söyleriz eğer düşecekse de bi kez olsun bu mutluluğu yaşamaya değer ya o kadar uzun zaman bekledik ki

Yüz Yüz e söylemeyi çok istiyordum ama şu virüs den dolayıda kaldık oyle 1hafta sonra kalp sesini de duyalım soylicem okadar durduk 1 hafta daha dururuz

Kızlar merhaba nasılsınız sonuçlardan sonra biraz zaman geçti ancak toparlıyo insan kendini bu sabah ilk defa umutla uyandım 2.transferim biran önce olsun istedim tabi bu şartlarda çokta mümkün gözükmüyor virüs bitene kadar ama o umut var ya onu kaybetmeyelim

Yaa valla gercekten cok zor icinde tutmak ama ne bilim, tedaviye baslamadan once boyle bi karar almistik, simdi de bunu surdurelim diyoruz. 20 Nisan da kontrol randevum var, Allah izin verirse kalp atislarini dinlicezz. Esime dedim sen video cek, annelerimize watsapp at, boyle bi supriz olsun diye dusunduk
daha iyi fikirlere acigim bu arada

Durdu gibi sağ olun kızlar bugün doktor baktı kese var ama olması gereken yerde değil dedi acaba kese hareket ediyor da yerleşme kanaması olabilir mi? Aklım çıktı korkudan
Tutunmayamı calısıyo acaba cnm nasıl olması gereken yerde degılmıs sen yay drdan guzel ılac ıste bnmde ılaclarımı fazlalastırdılar cnm allahın ıznıyle tutuncak bebısın

Tutunmayamı calısıyo acaba cnm nasıl olması gereken yerde degılmıs sen yay drdan guzel ılac ıste bnmde ılaclarımı fazlalastırdılar cnm allahın ıznıyle tutuncak bebısın
İnşallah canım doktora gittim kese duruyor etrafında kanlanma yok dedi yine kan verdim hcgye göre bakarız dedi düşmemişse sıkıntı yok

İnşallah canım doktora gittim kese duruyor etrafında kanlanma yok dedi yine kan verdim hcgye göre bakarız dedi düşmemişse sıkıntı yok
Devam edıyomu kanama cnm ıcerde kanama alanı olmaması guzel hadı guzel haberler ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…