- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.561
Tbr edrım cnm ıns saglkla kucagımıza alırız bende mınnos tek kese gordum buguncanlar bugün kese görmeye gıttık. ve sürprizzz iki kese gördük. :)hatta bırının kalbını dınledık bıle. ötekinin kalb sesı henuz olusmamıs. iki hafta sonra tekrar cagırdı. insallah bu kez kucagıma almak nasıp olur.
senın henuz erken haftaya sürpriz yapabılır. hayırlı saglıklı olsunTbr edrım cnm ıns saglkla kucagımıza alırız bende mınnos tek kese gordum bugun
Gözünüz aydın darısı başimiza inşallahTbr edrım cnm ıns saglkla kucagımıza alırız bende mınnos tek kese gordum bugun
Canım pzt kan vericem, iki gün sonra tekrarlatırlar 2 hafta sonrasınada randevu verirler( her şey yolunda olursa) öyle bekliyoruz 16.günü. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?Nasılsın canım ne zaman kontrol
Kırmızı mı? Aktif kanana şeklinde mi? Öncelikle sakin ol uzan, sonra dr araKızlar lavaboya gittim kan geliyor korkuyorum hiç leke bile gelmemişti düşük mü yapıyorum yoksa
Tuhaftım cnm hem heycan hem korku hersey yolında gıtsın mutlulugm yarım kalmasın dusunesıGözünüz aydın darısı başimiza inşallahheyecanladınmı nasıl bır duygu
Kırmızı mı? Aktif kanana şeklinde mi? Öncelikle sakin ol uzan, sonra dr ara
Açık kırmızı biraz geldi uzandım durdu gibi ama korkuyorum titriyorum devam ederse giderim acileDoktoruna haber canım hemen, acile gidebilirsin progestan iğne yaparlar belki
Az kalmış inşallah güzel haberler alırsın bende haftaya cuma kan testi yapıcamCanım pzt kan vericem, iki gün sonra tekrarlatırlar 2 hafta sonrasınada randevu verirler( her şey yolunda olursa) öyle bekliyoruz 16.günü. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Aaa ne güzel Cif te mutluluk olmuşcanlar bugün kese görmeye gıttık. ve sürprizzz iki kese gördük. :)hatta bırının kalbını dınledık bıle. ötekinin kalb sesı henuz olusmamıs. iki hafta sonra tekrar cagırdı. insallah bu kez kucagıma almak nasıp olur.
Allahın izini ile bir şey olmaz inşallahKızlar lavaboya gittim kan geliyor korkuyorum hiç leke bile gelmemişti düşük mü yapıyorum yoksa
Progestan iğne ile fitil aynı etkidemi arkadaşlar bilgisi olan varmıAçık kırmızı biraz geldi uzandım durdu gibi ama korkuyorum titriyorum devam ederse giderim acile
sağol canım aynen öyle oldu.bakalım zaman ne gösterecek. sen nasılsın? nasıl gıdıyor. benım bulantılarım basladı sabahları cok tatsız oluyorumAaa ne güzel Cif te mutluluk olmuş
Ne çekti canınKızlar canınız bişeyler çekmeye başladımı benim az önce cektı burnuma kokuyor resmen annem sagolsun az bısey yapcam sımdı dedı kadın ınsallah cok kılo almayız
Benim uyku halim halsizlik var cok bulantim olmuyo henüzsağol canım aynen öyle oldu.bakalım zaman ne gösterecek. sen nasılsın? nasıl gıdıyor. benım bulantılarım basladı sabahları cok tatsız oluyorum
Dokturunu arasana cnmKızlar lavaboya gittim kan geliyor korkuyorum hiç leke bile gelmemişti düşük mü yapıyorum yoksa
İnşaAllah canım bizde güzel haberler alan kervanına katılırız. Ama ben beklemekten acayip sıkıldım.Az kalmış inşallah güzel haberler alırsın bende haftaya cuma kan testi yapıcam
Aaaa ne güzel bir sürprizcanlar bugün kese görmeye gıttık. ve sürprizzz iki kese gördük. :)hatta bırının kalbını dınledık bıle. ötekinin kalb sesı henuz olusmamıs. iki hafta sonra tekrar cagırdı. insallah bu kez kucagıma almak nasıp olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?