- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.541
Bende cok şükür Allahima keseyi gordum haftaya cuma Kalp atışını duyucaz inşallah ondan sonrada ailelere aciklicam hamileligimiAmın cnm ıns bakalım kalplerı de duyup rahatlayalm ınd kuzum
İnşallah sağlıkla olsun sizin test mesajınızı okurken gözlerim dolmuştu 10 yıl büyük hasret inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBende cok şükür Allahima keseyi gordum haftaya cuma Kalp atışını duyucaz inşallah ondan sonrada ailelere aciklicam hamileligimi
Yok canım bi belirti yaşamıyorum.. arada kasıklarımda batmalar oluyor ve gögüslerim şiş ama transferdan önce vardı, kullandığım fitilin yan etkisiMerhaba benimde test günüm 6 nisan var mı bir değişikliğiniz ağrınız sızınız
Gözün aydın, mutluluk hat safhadaBende cok şükür Allahima keseyi gordum haftaya cuma Kalp atışını duyucaz inşallah ondan sonrada ailelere aciklicam hamileligimi
Öyle gerçekten 10 koca yıl inanın ben bile inanamıyorum hala gibi defalarca ruyam da görüyordum hamile olduğumu rüyalarım gerçek olduİnşallah sağlıkla olsun sizin test mesajınızı okurken gözlerim dolmuştu 10 yıl büyük hasret inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benimde aynı belirtiler ara ara çok hafif batmalar oluyor kasıklarımda . Göğüslerimde transferden önce de hafif ağrı vardı ama sanki şu an biraz daha yoğun yA da bana öyle geliyorYok canım bi belirti yaşamıyorum.. arada kasıklarımda batmalar oluyor ve gögüslerim şiş ama transferdan önce vardı, kullandığım fitilin yan etkisi
6 nisan da 16.günüm okuyor. Merkezim ilk defa bu kadar uzun süreye verdi kan testini. ☹
sizde durumlar nasıl? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Hakkınızda hayırlısı olsun
hagtaya duyulurmu bılmıyorum ben cnm hayırlısı artık hadı gozumuz aydınBende cok şükür Allahima keseyi gordum haftaya cuma Kalp atışını duyucaz inşallah ondan sonrada ailelere aciklicam hamileligimi
Benim 5. Yılım ben bile diyorum neler yaşadım Allahım gerçekten sadece yaşayan bilir inşallah güzel günler gelecek artıkÖyle gerçekten 10 koca yıl inanın ben bile inanamıyorum hala gibi defalarca ruyam da görüyordum hamile olduğumu rüyalarım gerçek oldu
Aynen ancak yaşayan bilirBenim 5. Yılım ben bile diyorum neler yaşadım Allahım gerçekten sadece yaşayan bilir inşallah güzel günler gelecek artık
Evet canım yurtdışındayım. 3. Denemem 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyiz. Sonu güzel olsunda bekleyelim. Belirtilerin büyük bir çoğunlugu ilaçların yan etkilerinden dolayı. Asıl belirler ilerleyen haftalarda oluyor. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor. Belirtilere çok takılmamak lazım.Benimde aynı belirtiler ara ara çok hafif batmalar oluyor kasıklarımda . Göğüslerimde transferden önce de hafif ağrı vardı ama sanki şu an biraz daha yoğun yA da bana öyle geliyortest gününüz çok uzun tutulmuş evet yurt dışındaydınız sanırım siz değil mi ? Benim 10. Günüm olacak pazartesi 5. Gün embriyosu ve 3. Denemem
Ben diğer transferlerle karşılaştırıyorum sürekli kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elimde değil işte hayırlısı artık ne deyim çok dua ediyorum allahım yüzümüze baksın 5 senedir deniyorumEvet canım yurtdışındayım. 3. Denemem 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyiz. Sonu güzel olsunda bekleyelim. Belirtilerin büyük bir çoğunlugu ilaçların yan etkilerinden dolayı. Asıl belirler ilerleyen haftalarda oluyor. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor. Belirtilere çok takılmamak lazım.
Ben diğer transferlerle karşılaştırıyorum sürekli kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elimde değil işte hayırlısı artık ne deyim çok dua ediyorum allahım yüzümüze baksın 5 senedir deniyorum
İnşallah biz de sevinelim arkadaşlar gibi☹ Rabbim yardımcın olsun canım.beklediğin nasibin bu 3. Denemeyle gelir İnşaAllah. Gönlüne göre olsun
Nasılsın canım ne zaman kontrolRabbim yardımcın olsun canım.beklediğin nasibin bu 3. Denemeyle gelir İnşaAllah. Gönlüne göre olsun
Afiyet olsun canım bu arada yevrşk ederim kese görünmüş benim de iki embiryo transfer olmuştu teki tutmuştu ama sana erken daha sonradan görünebilir. Canının çektiyse tadımlık ye canım yatarak hamilelik geçeceği için ekstra dikkat et gerçi güncel kilon kaç bilmiyorum da :)Kızlar canınız bişeyler çekmeye başladımı benim az önce cektı burnuma kokuyor resmen annem sagolsun az bısey yapcam sımdı dedı kadın ınsallah cok kılo almayız
Ezan okunuyor dua ettim sana rabbim evladını versin sana yaraların dinsin evin şenlensin.İnşallah biz de sevinelim arkadaşlar gibiAllah yüzümüze baksın
Çok sevindim canım senin adınaBende cok şükür Allahima keseyi gordum haftaya cuma Kalp atışını duyucaz inşallah ondan sonrada ailelere aciklicam hamileligimi
Evt kuzum kese gordum hayırlısı olsun tek coft neyı yasıyabılceksem o olsun 53 kıloyum cnm ılaclarla 56 ya cokmıstm sımdı ınmısım tartıldım cokmsukur valla yedım az yemeye calıstm hanı ıcımde kalmasın dıyeAfiyet olsun canım bu arada yevrşk ederim kese görünmüş benim de iki embiryo transfer olmuştu teki tutmuştu ama sana erken daha sonradan görünebilir. Canının çektiyse tadımlık ye canım yatarak hamilelik geçeceği için ekstra dikkat et gerçi güncel kilon kaç bilmiyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?