- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.201
İnşallah canım benim etmez olurmu yum Allahım bu yolda bekleyen isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah mucize sevinçler yaşatsınMasallah canim. Hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun insaallah. Dua et bende pazartesi gunu duyayim saglicakla
Acı yeme mi dedi niyeki ben dün hep acı biber yedimAynen canem. Kizz senin doktorunda dedi mi aci tuzlu yeme . Bana oyle dedi . Ve halen de diyo . Cok mu zararli . Ay bu hidisle ac kalacam
Benimde aynı arada oturup kalkarken batmalar oluyor onun dışında enerjim yerinde hiçbirşey hissetmiyorum 2 gün sonra kan testim var bakalım değerler ne çıkacakValla canim benim arada boyle karnimda batmalar oluyor, onun disinda hicbirsey yok diyebilirim. Sen de var mi herhangi bi belirti? Hakkimizda hayirlisi olsun insallah ya, cok emek veriyoruz, Rabbim yuzumuzu guldursun
Gozunaydn canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlarrrr kan verdim ve sonucum 799.14
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr kan verdim ve sonucum 799.14
Amin allah razı olsun darısı isteyen herkeseGozunaydn canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin amin rabbım daim eder inşallah herkesede nasip olsunGözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kaçıncı günün canım yüksek baya ikiz miAmin amin rabbım daim eder inşallah herkesede nasip olsun
Kaçıncı gün değeri bu böyle maşallahKızlarrrr kan verdim ve sonucum 799.14
13.günKaçıncı günün canım yüksek baya ikiz mi
Sağolasın 13.günKaçıncı gün değeri bu böyle maşallah
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar, hiç bırakmasınlar. Pozitif sonuç almanız dileğiyleTransferimi oldum inşallah bu başlıkta çok pozitif haberler alındı bende onlardan biri olurum
Darısı kese ve kalp atışına olsun . Güzel haberleriniz gelmeye devam etsinKızlarrrr kan verdim ve sonucum 799.14
Idrar testi yapmadiniz mi?Benimde aynı arada oturup kalkarken batmalar oluyor onun dışında enerjim yerinde hiçbirşey hissetmiyorum 2 gün sonra kan testim var bakalım değerler ne çıkacak
Masallah canimm, Allah hayirli mubarek eylesinKızlarrrr kan verdim ve sonucum 799.14
Amin amin aminnnnnDarısı kese ve kalp atışına olsun . Güzel haberleriniz gelmeye devam etsin
İnşallah rabbım hepimizi sevindirirTransferimi oldum inşallah bu başlıkta çok pozitif haberler alındı bende onlardan biri olurum
Amin daim eylesin herkesi de beni deMasallah canimm, Allah hayirli mubarek eylesin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?