2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canem dusuk. Lutfen ilaclarini duzenli kullanmaya devam et . Bol bol dinlen . InsallH birsey olmaz . Bebegin sanatutunur insallah

İnan üzülme ben daha test sonucumu bekliyorum 2 Nisan test günü 21 Mart’ta 3. gün embriyosu transfer edildi 2 adet bekliyorum ama benimde çok üzüldüğüm sebepsiz infertilite bi sorun görünmüyor ve 18 yumurta toplanmıştı sadece 3 tanesi sağlammış ve 3 ü embriyo oldu ancak 2 si transfer edilince 3. zaten gelişimi geri dedi onu da donduramadık dondurulmuşunla denersin en azından bizim o imkanımızda yok malesef bende aşılama oldum bende de tutmadı üzülme demek kolay biliyorum ama en azından dondurulmuşla transfer olursun hiç sıkma canını vardır Rabbimin bi bildiği

Meraba kızlar bende 7 günde testte silikle öğrendim 8 gün kan değerim 26dyi bugün 11 günüm çok şükür 136 a çıkmış sizce iyimi artisi

Öncelikle her hamilelik bir birinden farklıdır. O yüzden genelleme yapma. Bebeğin sağlıkla sıhhatli hep seninle olsun inşallah lütfen stres yapma...

Aynen değer gayet iyi dedi ilaçlara devam çarşamba günü değere bakıp kese ve kalp atışı için tarih vereceğini söyledi. Sizin dondurulmuş muydu Transferiniz
Evet canım dondurulmustu seninde dondurulmuş mu ben yeniyuzyil gop ta tedavi
Oldum canım sen ? Birde ben kese kalp görmeden rahat edemiyorum

Yok canım benim kan testi günüm 13 marttı ben kendim bu tarihi aldım kalp atışlarınıda duyim diye
Anladım cnm bende on gun sonraya alcam fıyat ıcın gıttıgımızdekı ıcretımı verceksın dedıler pekı bıde nereye devam etmeyı dusunuyorsun

Merhaba yarın benım 13.günüm doktorum yarın kan ver bakalım demişti bu geceden gidip versem değilen birsey olur mu

11. Gun kan testi sonucum 75.9 çikti doktorum gayet guzel iki gun sonra artışa bakalım dedi. Kızlar donup kaldım sanki hiç birşey hissedemiyorum
Tebrikler daim olsun

Keseyi göremedi rahimde 4mm bir siyah nokta gördü. Yumurtalık normal dedi tüpler birşey yok dedi. İğne yazdı şimdi bana. 25 mg. 8nu yaptıracağım. Türkiyedeki dr cevap gelmedi.
Daha erken diye görememiştir inşallah bir sıkıntı yoktur gönlünü ferah tut Allah kerim

Keseyi göremedi rahimde 4mm bir siyah nokta gördü. Yumurtalık normal dedi tüpler birşey yok dedi. İğne yazdı şimdi bana. 25 mg. 8nu yaptıracağım. Türkiyedeki dr cevap gelmedi.
Hayırlısı olsun insallah canim. Bilemedim ne diyeyim bende ilk kez yasayinca böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…