- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.161
Canem dusuk. Lutfen ilaclarini duzenli kullanmaya devam et . Bol bol dinlen . InsallH birsey olmaz . Bebegin sanatutunur insallahArkadaşlar merhaba
Transferimin bugun 11. günü. Bugün tahlil yaptırdım ve değer 7 cıktı. Doktorum bu değerin pozitif fakat dusuk bir deger olduğunu söyledi. 2 gün sonra yine tahlil yapılacak. Sizce değer yükselir mi yoksa hiç umitlenmeyeyim mi. Benimle aynı durumu yaşayan var mi.
İnan üzülme ben daha test sonucumu bekliyorum 2 Nisan test günü 21 Mart’ta 3. gün embriyosu transfer edildi 2 adet bekliyorum ama benimde çok üzüldüğüm sebepsiz infertilite bi sorun görünmüyor ve 18 yumurta toplanmıştı sadece 3 tanesi sağlammış ve 3 ü embriyo oldu ancak 2 si transfer edilince 3. zaten gelişimi geri dedi onu da donduramadık dondurulmuşunla denersin en azından bizim o imkanımızda yok malesef bende aşılama oldum bende de tutmadı üzülme demek kolay biliyorum ama en azından dondurulmuşla transfer olursun hiç sıkma canını vardır Rabbimin bi bildiğiMerhabalar kızlar ben 5. Gün embriyosu ile 20 sinde transfer oldum dün 9. Günümdü test yaptırdım kan testi negatif çıktı. Daha önceden de aşılamam vardı oda olumsuzdu. Bizde hem erkek faktörü sorunu var hemde amh değerim çok düşük. 7 yumurta topladılar 2 tane dondurdular sadece. Herkesin dediği üzülmeüzülmemek elde san ki.
Gittiğim hastane Bahçelievler Memorial
Meraba kızlar bende 7 günde testte silikle öğrendim 8 gün kan değerim 26dyi bugün 11 günüm çok şükür 136 a çıkmış sizce iyimi artisi
HarikaKizzlaarr test sonucum. 899 cikti.12.gün ...
Muhtemelen ikiz sizinkiCanemm 12.gun benimde 899 cikti. Cuma gunu kadin doguma gorun dedi. Acaba kese icin mi dedi
Evet canım dondurulmustu seninde dondurulmuş mu ben yeniyuzyil gop ta tedaviAynen değer gayet iyi dedi ilaçlara devam çarşamba günü değere bakıp kese ve kalp atışı için tarih vereceğini söyledi. Sizin dondurulmuş muydu Transferiniz
Anladım cnm bende on gun sonraya alcam fıyat ıcın gıttıgımızdekı ıcretımı verceksın dedıler pekı bıde nereye devam etmeyı dusunuyorsunYok canım benim kan testi günüm 13 marttı ben kendim bu tarihi aldım kalp atışlarınıda duyim diye
Guzel gayet cnm yukselmıs masallah kat kat artsınMeraba kızlar bende 7 günde testte silikle öğrendim 8 gün kan değerim 26dyi bugün 11 günüm çok şükür 136 a çıkmış sizce iyimi artisi
MaşallahKızlar 5. Günüm
İnanamıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyodum umarim devamı gelir Allahım herkese nasip etsin insallah
Açık ve net pozitif tebriklerKızlar 5. Günüm
İnanamıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyodum umarim devamı gelir Allahım herkese nasip etsin insallah
Ayy teşekkür ederim bunları duymak bana nasip olucakmiydiAçık ve net pozitif tebrikler
Keseyi göremedi rahimde 4mm bir siyah nokta gördü. Yumurtalık normal dedi tüpler birşey yok dedi. İğne yazdı şimdi bana. 25 mg. 8nu yaptıracağım. Türkiyedeki dr cevap gelmedi.Ohh iyi banada haber et canım...dualrim seninle
Tebrikler daim olsun11. Gun kan testi sonucum 75.9 çiktidoktorum gayet guzel iki gun sonra artışa bakalım dedi. Kızlar donup kaldım sanki hiç birşey hissedemiyorum
Daha erken diye görememiştir inşallah bir sıkıntı yoktur gönlünü ferah tut Allah kerimKeseyi göremedi rahimde 4mm bir siyah nokta gördü. Yumurtalık normal dedi tüpler birşey yok dedi. İğne yazdı şimdi bana. 25 mg. 8nu yaptıracağım. Türkiyedeki dr cevap gelmedi.
Hmm tamam canimBi şeyler ölçtüler canım ama bana bişe söylemediler 2 hafta sonra tahliller fln istediler onlarla tekrar kontrol edelim dediler
Hayırlısı olsun insallah canim. Bilemedim ne diyeyim bende ilk kez yasayinca böyle seylerKeseyi göremedi rahimde 4mm bir siyah nokta gördü. Yumurtalık normal dedi tüpler birşey yok dedi. İğne yazdı şimdi bana. 25 mg. 8nu yaptıracağım. Türkiyedeki dr cevap gelmedi.
Bence o kesedir insallah canim alttan mi oldun.karindan miKeseyi göremedi rahimde 4mm bir siyah nokta gördü. Yumurtalık normal dedi tüpler birşey yok dedi. İğne yazdı şimdi bana. 25 mg. 8nu yaptıracağım. Türkiyedeki dr cevap gelmedi.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah, iyi dusunelim iyi olsunKeseyi göremedi rahimde 4mm bir siyah nokta gördü. Yumurtalık normal dedi tüpler birşey yok dedi. İğne yazdı şimdi bana. 25 mg. 8nu yaptıracağım. Türkiyedeki dr cevap gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?