2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ay inşallah ya birazdan eşim gelecek gideceğiz doktora dua edin lütfen

Himm. Ama neden gorun dedi ki. Gitmiyim o zaman. Yada vajinal yola bakacak . Oyle de tehlikeli ya .
vajinal muayeneden neden korkuyorsun, ilk haftalarda en sağlıklı olan vajinal muayenedir. Bebek tüpe mi tutundu, doğru yerdemi değil mi, kese boşmu, yolk saç oluştumu bunlar en sağlıklı vajinal muayenede belli olur. Ama karından muayene olmak istiyorsan beklemelisin. Bu arafa ben 13. Haftama kadar vajinal muayene oldum. Vajinal bi sıkıntınız rahatsızlığınız yoksa dr vajinal muayene isterse rahat olun biley olmaz

Gercekten mi . Kizz bizim mahallede bir komsumuz bebegi dusuk yapmisti. Doktoru sucluyodu. Alttan bakmis diye . O kafama takildi . Icime su serptin canem

Ya iyi fikir test verip gelelim ilaç kullanma durumu olursa telefonla bilgi verirler zaten hadi inşallah güzel haberler alalım hep birlikte test yapmadım bir daha yarın kanda görelim inşallah
Amin aminn insallaah
tabiki sonucu arayip hemsirelere bildiririz, bize gerekli yonlendirmeleri yaparlar zaten
bildigim kadariyla extra ilac yok, folik asir ve crionejel devam

Gercekten mi . Kizz bizim mahallede bir komsumuz bebegi dusuk yapmisti. Doktoru sucluyodu. Alttan bakmis diye . O kafama takildi . Icime su serptin canem
Amaaan uyuz oluyorum öyle insanlara, vajinal muayenede çocuk düşse benim dr bütün hastalarının çocuğunun düşmesi lazım. Demek ki sağlıklı gebelik değilmiş canım.
ayyyy gebeliğiniz ilerlediğinde gebelik anılarını, kötü tecrübelerini, bilmem kimin nesinin akrabası varmışda falanmış, filanmış, yok şöyle olmuşda vs vs vs anlatmaya can atan insanlar oluyor. O insanları doğum sonuna kadar uzaklaştırın hayatınızdan. Her gebelik aynı değil unutmayın, tadını çıkartın herşeyin..zehir ettirmeyin..
eğer nasibimizde bu bebekler yoksa yattığımız yerde bile kaybederiz, ama nasipte varsada bütün olumsuzluklara ragmen bırakmaz bizi.

Amin aminn insallaah❤
tabiki sonucu arayip hemsirelere bildiririz, bize gerekli yonlendirmeleri yaparlar zaten
bildigim kadariyla extra ilac yok, folik asir ve crionejel devam
Güzel haberlerini bekliyorum yarın inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu arada durumun nasıl belirti bişey varmı sende ?

O kadar doğru ki söylediklerin ağzına sağlık

Evet yaa . Kiz ne guzel konusuyon valla sonuna kadar haklisin

Güzel haberlerini bekliyorum yarın inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu arada durumun nasıl belirti bişey varmı sende ?
Valla canim benim arada boyle karnimda batmalar oluyor, onun disinda hicbirsey yok diyebilirim. Sen de var mi herhangi bi belirti? Hakkimizda hayirlisi olsun insallah ya, cok emek veriyoruz, Rabbim yuzumuzu guldursun

Arkadaşlar merhaba
Transferimin bugun 11. günü. Bugün tahlil yaptırdım ve değer 7 cıktı. Doktorum bu değerin pozitif fakat dusuk bir deger olduğunu söyledi. 2 gün sonra yine tahlil yapılacak. Sizce değer yükselir mi yoksa hiç umitlenmeyeyim mi. Benimle aynı durumu yaşayan var mi.

Meraba kızlar bende 7 günde testte silikle öğrendim 8 gün kan değerim 26dyi bugün 11 günüm çok şükür 136 a çıkmış sizce iyimi artisi
Merhaba bence değerim güzel artmış sonuçta demek ki bir sıkıntı yok
Eğer artarsa inşallah sıkıntı olmaz ama bu şekilde çıkıp artan var mı hiç bilmiyorum. İnşallah artar

Valla canim benim arada boyle karnimda batmalar oluyor, onun disinda hicbirsey yok diyebilirim. Sen de var mi herhangi bi belirti? Hakkimizda hayirlisi olsun insallah ya, cok emek veriyoruz, Rabbim yuzumuzu guldursun
Benimde hiç belirti yok desem yeridir hiç lekelenme falanda yaşamadım sık idrara çıkıyorum birazda iştah artışı var sadece rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Canım güzel haberlerle geleceğinden eminim.kötü bişey olsa kanaman cogalırdı. Kanama alanı cardır. O da düzelir. Dualarım seninle canım. Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Teşekkürler canım. Doktora geldik bekliyoruz. Bende pozitif şeyler düşünüyorum inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…