- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.921
Yok salı günü kan vericem doktor öyle söyledi , iğne ne kullanıyordun, sancın oluyor mu benım ara ara oluuorYatıp su ıcıyorum bıde ıgne oluyorum hergun ıste bende baska bısey yok betan artıyormu pekı ıkıncıye de kan verdınmj
Brnce degerlerin cok guzel canim, Allah hayirli mubarek eylesinArkadaşlar benim beta 7. Gün 59 /9. Gün 160 / 11. Gün 340 degerlendirebilirmisiniz daha önce bir düşügüm var kasık agrilarım azaldı ve gogus hassasiyeti acimalarim geçti allah hepimizin gönlüne göre versin benide dualariniza katın lutfen
Bence de güzel benim de 10. Gün 107 12. Gün 338 çıktı doktorum iyi dedi seninki de iyi demek kiArkadaşlar benim beta 7. Gün 59 /9. Gün 160 / 11. Gün 340 degerlendirebilirmisiniz daha önce bir düşügüm var kasık agrilarım azaldı ve gogus hassasiyeti acimalarim geçti allah hepimizin gönlüne göre versin benide dualariniza katın lutfen
Evt arada kasıgımda batma oluyo oksapar 6000 kullnym brn uzanıyorum ara ara gelıuo allahtan ama korkutuyo geneYok salı günü kan vericem doktor öyle söyledi , iğne ne kullanıyordun, sancın oluyor mu benım ara ara oluuor
Canım sen niye yatıyorsun lekenmen oluyor diye mi? Bir de 12. Günden itibaren yani dünden beri benim doktorum progestan iğnesini kesti crinone jele geçtim artıkYatıp su ıcıyorum bıde ıgne oluyorum hergun ıste bende baska bısey yok betan artıyormu pekı ıkıncıye de kan verdınmj
5. Gün embriyosu ise çıkar, ınsallah vardırMerhabalar bugün benim transferimin 10. günü. Acaba kendim evde idrarda test yapsam çıkar mi sonuç. 2 gün daha dayanamayacagim
Bence çıkar benim 4. Gün embriyosu 9. Gün normal idrar testinde de çıkmıştıMerhabalar bugün benim transferimin 10. günü. Acaba kendim evde idrarda test yapsam çıkar mi sonuç. 2 gün daha dayanamayacagim
Bende kullanıyorum ondan ikitanede başka, şimdi idrardan baktım sizce nasılEvt arada kasıgımda batma oluyo oksapar 6000 kullnym brn uzanıyorum ara ara gelıuo allahtan ama korkutuyo gene
Erken gebelik testi alirsaniz direk cikarMerhabalar bugün benim transferimin 10. günü. Acaba kendim evde idrarda test yapsam çıkar mi sonuç. 2 gün daha dayanamayacagim
Ooo sizinki baya net masallah, kacinci gununuzdesiniz? Benim bugun 7. Gun, 5. Gun embriyosu sabahki erken gebelik testimi atiyorum.Bende kullanıyorum ondan ikitanede başka, şimdi idrardan baktım sizce nasıl
Maşallah hayırlı olsun tam belirgin çıkmışBende kullanıyorum ondan ikitanede başka, şimdi idrardan baktım sizce nasıl
Seninkinde de ikinci çizgi görünüyor bekledikçe de belirginleşecektir tebrik ederimOoo sizinki baya net masallah, kacinci gununuzdesiniz? Benim bugun 7. Gun, 5. Gun embriyosu sabahki erken gebelik testimi atiyorum.
Gayet iyi cnm doktorun bilgi vermedimi yarın benim 17.günüm transferin tekrar Kan vericemArkadaşlar benim beta 7. Gün 59 /9. Gün 160 / 11. Gün 340 degerlendirebilirmisiniz daha önce bir düşügüm var kasık agrilarım azaldı ve gogus hassasiyeti acimalarim geçti allah hepimizin gönlüne göre versin benide dualariniza katın lutfen
Yapım benim 9.gün gayet net çıkmıştı erken gebelik testi ileErken gebelik testi alirsaniz direk cikarhakkinixda hayirlisi olsun
Ikıtanr derken gunde ıkıtanemı vuruyon pıhtılasma varmı sende test koyu cıkmıs bayaBende kullanıyorum ondan ikitanede başka, şimdi idrardan baktım sizce nasıl
Hayırlı olsun geyet net benimde böyle çıkmıştıBende kullanıyorum ondan ikitanede başka, şimdi idrardan baktım sizce nasıl
Cnm bana uc ay ıgne dedı dr uzan dınlen dedı bn zaten rısklı gebeyım cnm ılk bebektende oyuzden ılerıkı haftalarda yatmalı olcamCanım sen niye yatıyorsun lekenmen oluyor diye mi? Bir de 12. Günden itibaren yani dünden beri benim doktorum progestan iğnesini kesti crinone jele geçtim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?