2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Brnce degerlerin cok guzel canim, Allah hayirli mubarek eylesin
Benimde bugun 7. Gunum hafif adet olacakmis gibi agrilarim basladi, bakalim sali gunu kan tahlili vericem insallah

Bence de güzel benim de 10. Gün 107 12. Gün 338 çıktı doktorum iyi dedi seninki de iyi demek ki

Yok salı günü kan vericem doktor öyle söyledi , iğne ne kullanıyordun, sancın oluyor mu benım ara ara oluuor
Evt arada kasıgımda batma oluyo oksapar 6000 kullnym brn uzanıyorum ara ara gelıuo allahtan ama korkutuyo gene

Yatıp su ıcıyorum bıde ıgne oluyorum hergun ıste bende baska bısey yok betan artıyormu pekı ıkıncıye de kan verdınmj
Canım sen niye yatıyorsun lekenmen oluyor diye mi? Bir de 12. Günden itibaren yani dünden beri benim doktorum progestan iğnesini kesti crinone jele geçtim artık

Merhabalar bugün benim transferimin 10. günü. Acaba kendim evde idrarda test yapsam çıkar mi sonuç. 2 gün daha dayanamayacagim

Bende kullanıyorum ondan ikitanede başka, şimdi idrardan baktım sizce nasıl
Ooo sizinki baya net masallah, kacinci gununuzdesiniz? Benim bugun 7. Gun, 5. Gun embriyosu sabahki erken gebelik testimi atiyorum.

Eklentiler

• 3F43E3C1-C236-468C-82E1-6AFB3E805713.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 83
Gayet iyi cnm doktorun bilgi vermedimi yarın benim 17.günüm transferin tekrar Kan vericem

Canım sen niye yatıyorsun lekenmen oluyor diye mi? Bir de 12. Günden itibaren yani dünden beri benim doktorum progestan iğnesini kesti crinone jele geçtim artık
Cnm bana uc ay ıgne dedı dr uzan dınlen dedı bn zaten rısklı gebeyım cnm ılk bebektende oyuzden ılerıkı haftalarda yatmalı olcam

Merhabalar herkese günlerdir sizleri takip ediyorum bende 22 Mart ta 5. Gün donmuş embriyo transfer oldum bu ilk denememiz bu gün 7. Gün test i sizlerle paylaşmak istedim bu yolda emek veren herkesin dualarının kabul olmasını dilerim

Eklentiler

• 630F3E82-FE81-468E-B371-7B606B546C18.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…