- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.901
Bugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalimNe güzel aynı belirtilerin olması çok iyi, İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberlerinizi de duyarız, hayırlı olsun
Geçmiş olsun üzüldüm.Bugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim
İnşallah doğru zamanda olacaktır umudunu kaybetme sakınBugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim
Büyük ihtimal gözükür canım hatta kesin gözükür yaEvet cnm tutunmayamı calısyo bırı tutundu bırı tutunamadımı bn anlamadım ya korkuyorum da bebegm benle kalır ıns carsamba gıtsem gozukır sanırım dımı persembe 577 cıktı sence gozukurmu carsamba
Rabbimin vardır bir bildiği yine de şükür diyin en kisa zamanda evladınız kavuşun inşallah uzulmeyin sakinBugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim
Bıkere kan gelıyo bıdaha gelmıyo ertesı gun bıkere kahvelık gelıyo sonra gene pembe kahve ılgınc kuzum ga keseyı gorup rahatlasam hanı bı sıkıntımı varmdıye korkuyorum yoksa beklermBüyük ihtimal gözükür canım hatta kesin gözükür ya
Hayırlısı olsun üzülme Rabbim neylerse güzel eyler. Benim 8. Günüm kan verdim 0.107 çıktıBugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim
Bende sizin gibiyimBıkere kan gelıyo bıdaha gelmıyo ertesı gun bıkere kahvelık gelıyo sonra gene pembe kahve ılgınc kuzum ga keseyı gorup rahatlasam hanı bı sıkıntımı varmdıye korkuyorum yoksa beklerm
Sızın nasıl ve kac gundur gelıyor dr bısey dedımıBende sizin gibiyimne yapacağimi şaşirdım beklemedeyım
Doktorun sana hiçbir şey dedi mi canımBıkere kan gelıyo bıdaha gelmıyo ertesı gun bıkere kahvelık gelıyo sonra gene pembe kahve ılgınc kuzum ga keseyı gorup rahatlasam hanı bı sıkıntımı varmdıye korkuyorum yoksa beklerm
Asırı olmadıgı surece sorun yok dedı cnm beklıym kese gosukme zamanı gelsın dıyeDoktorun sana hiçbir şey dedi mi canım
Doktor haftalık bır iğnem vardı onu 3güne indırdı,kasık ağrımda var dediğiniz gıbı azda olsa lekelenmede korkuyorum,sız farklı birsey yapıyor musnzSızın nasıl ve kac gundur gelıyor dr bısey dedımı
Öyle dediyse bence stres yapma stres de etkiliyor bu durumları biliyorsunAsırı olmadıgı surece sorun yok dedı cnm beklıym kese gosukme zamanı gelsın dıye
Kan sulandırıcı kullanıyormuydun? Onlarda yapıyor.Allahım korusun inşallah.benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu sonra durdu ve 10.haftaya kadar kahverengi lekelenmem devaö etmişti sonra kendiliğinden geçmişti bazı gebeliklerde olabiliyorKızlar gene pembe leke geldı benden ya nabıcam ben böyle cok korkuyorum artık artıcak bebegıme bısey olcak dıyenabıcam ben
Annem yanıma geldi yemek ve temizlik yapmıyorum yoksa hareketliyimEvde yuruyus yapip kan hareketlendirmeyi unutmayin canim. Rahmin kanlanmasi önemli bebegin tutunabilmesi icin
Ben 9.günü yaptım erken sonuç veren gebelik testi yaptım5. Gün transferi yapıldı kaçıncı günümde erken idrar testi yapsam belli olur acaba
Yatıp su ıcıyorum bıde ıgne oluyorum hergun ıste bende baska bısey yok betan artıyormu pekı ıkıncıye de kan verdınmjDoktor haftalık bır iğnem vardı onu 3güne indırdı,kasık ağrımda var dediğiniz gıbı azda olsa lekelenmede korkuyorum,sız farklı birsey yapıyor musnz
Kullanıyorum ıkı genımde pıhtılasma var benım dra sordum dun o yapmaz dedıKan sulandırıcı kullanıyormuydun? Onlarda yapıyor.Allahım korusun inşallah.benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu sonra durdu ve 10.haftaya kadar kahverengi lekelenmem devaö etmişti sonra kendiliğinden geçmişti bazı gebeliklerde olabiliyor
Ben 8de yaptım çok net çıkmıştı5. Gün transferi yapıldı kaçıncı günümde erken idrar testi yapsam belli olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?