2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bende 21 Mart ta 3. gün embriyosu transfer oldum 2 adet önceki günlerde rüyamda gördüm 2 tanesi de benimleydi dün gece tekrar rüya gördüm hamile değildim yıkıldım resmen gebelik testi de yapmıyorum daha erken diye ama çok kafaya takıyorum galiba bugün hiçbir belirtimde yok hiç bişey hissetmiyorum hamile olanları tebrik ediyorum her haberde insan umutlanıyor rabbim isteyen herkese versin içinde bize de inşallah idrar testi yapmaya korkuyorum ablam 2 aylık hamileyken 3 kere test yaptı hepsi negatifti bende de çıkmazda yıkılırım diye korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin

O rüyalar bilinçaltının bize oynadığı oyunlar. Şuan odaklandığımız tek şey bebekler bize tutundumu tutunmadımı. Nerdeyse günün her saati bu düşünce beynimizin içinde ordan oraya koşturup duruyor. Böyle rüyalar görmemiz normal. Ablanızın hamileyken bile çıkmamış sizin için güzel bir örnek, idrara takılmayın, test günü güzel bir değer alır mutlu olursunuz inşaAllah

Hiç öyle düşünme valla ben 7 günde yaptım erken gebelik çıktı canım benimde 3 gün embriyosu sonra dün aksamda kannverdim 8 günüm 26 çıktı sonucum kendini karamsar dusundurtme hoc bı zaman evet erken ama test yap illa cikcak die bişey yok sonuçta gider kan verirsin en son nolcak

İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim

Orası öyle tabi ki derdimiz ya olmazsa oluyor zaten şimdilik test yapmayı düşünmüyorum kan günümü bekleyeceğim ama beklemek çok zor

koluna da bacagına da vurduruyor musun , benim hastaneden hep kalçadan vuruyorlar , inan kalçada yer kalmadı bir sağa bir sola şeklinde bende vurduruyorum :))
Ben kendim vuruyorum canim o yuzden doktorumun dedigi yerlere vuruyorum hep donusumlu olarak

Canim sadece gobeginden degil kol ve bacaktanda yapabiliyorsun o igneyi. Ben oyle yapiyorum. Donusumlu olarak vuruyorum. Kolunun dirsek kismindan dort parmak omur kismindan dort parmak olc o arada kalan bolgeye vurabilirsin. Esin veya bir baskasi o bolgesi biraz siksin sen batir igneyi batirdiktan sonra gevsetsin sen enjekte et ilaci. Bi sag koldan vur bir soldan. Bi bacaktan

Canım kese görmeye ne zaman gideceksin aslında iğne de vuruluyorsın tüm tedbirler alındı tabi leke görmek insanı psikolojik olarak etkiler
Evet cnm tutunmayamı calısyo bırı tutundu bırı tutunamadımı bn anlamadım ya korkuyorum da bebegm benle kalır ıns carsamba gıtsem gozukır sanırım dımı persembe 577 cıktı sence gozukurmu carsamba

Benim bugün 3. Günüm sürekli yatamıyorum, sırtım ağrıyor ama iş yapmıyorum, yemek dahi yapmiyorum, kabak çekirdeği havuç suyu içiyorum
Evde yuruyus yapip kan hareketlendirmeyi unutmayin canim. Rahmin kanlanmasi önemli bebegin tutunabilmesi icin

Masallaahh, Rabbim devamini getirsinn❤
benimde bugun 6. Gunum idrarda test yaptim cikmadi malesef, hala beklemedeyim, dualarinizda eksik etmeyin bizleri
Amin inşallah hepimiz çok emek veriyoruz güzel sonuçlar alalım inşallah
Bence 2 gün sonra tekrarlayın kaçıncı gün embriyosu?

Kizlar erken gebelim testi yaptim,
Hahaha Allah iyiliğini versin parçaladın mı testi Bu arada hayalet çizgi var, koş erken gebelik testi yap onda daha belirgin çıkar. Gözün aydın. Dahada belirginleşsin inşaAllah
Dayanamadim erken gebelik testini az once yaptim, biraz daha belirgin oldu cok sukur

Eklentiler

• AD0D9065-555C-4A57-B969-013C750715DF.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar erken gebelim testi yaptim,

Dayanamadim erken gebelik testini az once yaptim, biraz daha belirgin oldu cok sukur
Yapmanı bekliyordum açıkcasıgözün aydın olsun canım.. katlanarak devam etsin, kandada güzel sonuçlar çıksın.
Biraz daha belirginleştiği zaman Saklarsın Ben kızımınkini saklıyorum

Yapmanı bekliyordum açıkcasıgözün aydın olsun canım.. katlanarak devam etsin, kandada güzel sonuçlar çıksın.
Biraz daha belirginleştiği zaman Saklarsın ❤ Ben kızımınkini saklıyorum
Canim benim aminn Allah razi olsun
Cok mantiklii bende saklamayi dusunuyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…