- 27 Ağustos 2019
- 32
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.881
O rüyalar bilinçaltının bize oynadığı oyunlar. Şuan odaklandığımız tek şey bebekler bize tutundumu tutunmadımı. Nerdeyse günün her saati bu düşünce beynimizin içinde ordan oraya koşturup duruyor. Böyle rüyalar görmemiz normal. Ablanızın hamileyken bile çıkmamış sizin için güzel bir örnek, idrara takılmayın, test günü güzel bir değer alır mutlu olursunuz inşaAllahBende 21 Mart ta 3. gün embriyosu transfer oldum 2 adet önceki günlerde rüyamda gördüm 2 tanesi de benimleydi dün gece tekrar rüya gördüm hamile değildim yıkıldım resmen gebelik testi de yapmıyorum daha erken diye ama çok kafaya takıyorum galiba bugün hiçbir belirtimde yok hiç bişey hissetmiyorum hamile olanları tebrik ediyorum her haberde insan umutlanıyor rabbim isteyen herkese versin içinde bize de inşallah idrar testi yapmaya korkuyorum ablam 2 aylık hamileyken 3 kere test yaptı hepsi negatifti bende de çıkmazda yıkılırım diye korkuyorumdualarınızı eksik etmeyin
Hiç öyle düşünme valla ben 7 günde yaptım erken gebelik çıktı canım benimde 3 gün embriyosu sonra dün aksamda kannverdim 8 günüm 26 çıktı sonucum kendini karamsar dusundurtme hoc bı zaman evet erken ama test yap illa cikcak die bişey yok sonuçta gider kan verirsin en son nolcakBende 21 Mart ta 3. gün embriyosu transfer oldum 2 adet önceki günlerde rüyamda gördüm 2 tanesi de benimleydi dün gece tekrar rüya gördüm hamile değildim yıkıldım resmen gebelik testi de yapmıyorum daha erken diye ama çok kafaya takıyorum galiba bugün hiçbir belirtimde yok hiç bişey hissetmiyorum hamile olanları tebrik ediyorum her haberde insan umutlanıyor rabbim isteyen herkese versin içinde bize de inşallah idrar testi yapmaya korkuyorum ablam 2 aylık hamileyken 3 kere test yaptı hepsi negatifti bende de çıkmazda yıkılırım diye korkuyorumdualarınızı eksik etmeyin
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimO rüyalar bilinçaltının bize oynadığı oyunlar. Şuan odaklandığımız tek şey bebekler bize tutundumu tutunmadımı. Nerdeyse günün her saati bu düşünce beynimizin içinde ordan oraya koşturup duruyor. Böyle rüyalar görmemiz normal. Ablanızın hamileyken bile çıkmamış sizin için güzel bir örnek, idrara takılmayın, test günü güzel bir değer alır mutlu olursunuz inşaAllah
Orası öyle tabi ki derdimiz ya olmazsa oluyor zaten şimdilik test yapmayı düşünmüyorum kan günümü bekleyeceğim ama beklemek çok zorHiç öyle düşünme valla ben 7 günde yaptım erken gebelik çıktı canım benimde 3 gün embriyosu sonra dün aksamda kannverdim 8 günüm 26 çıktı sonucum kendini karamsar dusundurtme hoc bı zaman evet erken ama test yap illa cikcak die bişey yok sonuçta gider kan verirsin en son nolcak
Çok net görünüyor:)Kizlar az once yine normal bi test yaptim, ben sanki goruyorum biseyler, siz de bi bakin goruyo musunuz??
Canım kese görmeye ne zaman gideceksin aslında iğne de vuruluyorsın tüm tedbirler alındı tabi leke görmek insanı psikolojik olarak etkilerKızlar gene pembe leke geldı benden ya nabıcam ben böyle cok korkuyorum artık artıcak bebegıme bısey olcak dıyenabıcam ben
Ben kendim vuruyorum canim o yuzden doktorumun dedigi yerlere vuruyorum hep donusumlu olarakkoluna da bacagına da vurduruyor musun , benim hastaneden hep kalçadan vuruyorlar , inan kalçada yer kalmadı bir sağa bir sola şeklinde bende vurduruyorum :))
Canim sadece gobeginden degil kol ve bacaktanda yapabiliyorsun o igneyi. Ben oyle yapiyorum. Donusumlu olarak vuruyorum. Kolunun dirsek kismindan dort parmak omur kismindan dort parmak olc o arada kalan bolgeye vurabilirsin. Esin veya bir baskasi o bolgesi biraz siksin sen batir igneyi batirdiktan sonra gevsetsin sen enjekte et ilaci. Bi sag koldan vur bir soldan. Bi bacaktanArkadaşlar merhaba oksapar yüzünden gobegimin mosmor şiş acıyor hatta o kadar kötü mor ki siyaa yaklaştıdoktor mor olmayan yere vur diyor ama mor olmayan bir bölüm kalmadı öneriniz varmi? Birde progestan igne estrofem bunlar iştah açıp Kilo yapıyor mu benim iştahım çok açıldı transferden sonra 10 gün oldu 2 Kilo aldım bile gerçi hareket yürüyüş yok o da ayrı dert ama zaten çok kiloluydum suan korku sardı beni ya
Evet cnm tutunmayamı calısyo bırı tutundu bırı tutunamadımı bn anlamadım ya korkuyorum da bebegm benle kalır ıns carsamba gıtsem gozukır sanırım dımı persembe 577 cıktı sence gozukurmu carsambaCanım kese görmeye ne zaman gideceksin aslında iğne de vuruluyorsın tüm tedbirler alındı tabi leke görmek insanı psikolojik olarak etkiler
Evde yuruyus yapip kan hareketlendirmeyi unutmayin canim. Rahmin kanlanmasi önemli bebegin tutunabilmesi icinBenim bugün 3. Günüm sürekli yatamıyorum, sırtım ağrıyorama iş yapmıyorum, yemek dahi yapmiyorum, kabak çekirdeği havuç suyu içiyorum
Masallah masallah, darisi basimiza insallaaahBenim 5.gün taze tek transfer embriyosu transfer sonrası 12.gün 464 14.gün 901 17.gün 2610 cıktı bugün , gayet iyi dedi cem bey bugün
Amin inşallah hepimiz çok emek veriyoruz güzel sonuçlar alalım inşallahMasallaahh, Rabbim devamini getirsinn❤
benimde bugun 6. Gunum idrarda test yaptim cikmadi malesef, hala beklemedeyim, dualarinizda eksik etmeyin bizleri
Aaa bu mesajınızı şimdi gördüm bence de varKizlar az once yine normal bi test yaptim, ben sanki goruyorum biseyler, siz de bi bakin goruyo musunuz??
MaşallahBenim 5.gün taze tek transfer embriyosu transfer sonrası 12.gün 464 14.gün 901 17.gün 2610 cıktı bugün , gayet iyi dedi cem bey bugün
Dayanamadim erken gebelik testini az once yaptim, biraz daha belirgin oldu cok sukurHahaha Allah iyiliğini versin parçaladın mı testiBu arada hayalet çizgi var, koş erken gebelik testi yap onda daha belirgin çıkar. Gözün aydın. Dahada belirginleşsin inşaAllah
Kizlar erken gebelim testi yaptim,
Dayanamadim erken gebelik testini az once yaptim, biraz daha belirgin oldu cok sukur❤
Bi MaşaAllah ben den. Darısı kese ve kalp görmeye olsun inşaAllahBenim 5.gün taze tek transfer embriyosu transfer sonrası 12.gün 464 14.gün 901 17.gün 2610 cıktı bugün , gayet iyi dedi cem bey bugün
Canim benim aminn Allah razi olsunYapmanı bekliyordum açıkcası gözün aydın olsun canım.. katlanarak devam etsin, kandada güzel sonuçlar çıksın.
Biraz daha belirginleştiği zaman Saklarsın ❤ Ben kızımınkini saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?