- 28 Şubat 2020
- 692
- 965
- 33
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.841
Gulsum kizz benim idrar testi hic cikmiyorr, sen 1 gun ondesin benden, gozlerim kör oldu, testi isiga tutup cizgiyi gormeye calismaktanMaşaAllah canım çok güzel artmış. Daim olsun
Sımdı degıl cnm carsamba ılaclarım bıtıyo saglık ocagı yazarsa cuma Cumartesi gıderım haftaya ozaman kese gozukur dıye dusunuyorum progestan ıgnem ve oksapar bıtıyo cnmCanım transferden kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorsun? Şimdi gidersen daha erken göremeyenilirsin ve stres olursun. İlaçlarını kanda gebe olduğun kesinlleşti ona göre alsan almıyor mu.
Ohh masallah cnm tbr ederım arttık rahatla ve keseyı gormeyı hayal etKızlar günaydın 10. Gün kan değerim 107 çıkmıştı bugün 12. Gün 338 çıktı çok şükür sonunda rahatladım Rabbim hepimize sağlıkla bu süreci atlatıp kucağımıza almayı nasip etsin
Tbr ederım cnm ben burdayım dıyor senın yaramaz bende transferden sonra uc gun ıshaldım hafıf sıstm ama gectı sukur senın fazla yumurta toplandıysa olabılır drunla gorus artmasın cnm belkı onerıde bulunur hamılelık ohss yı arttıyo zatrnKızlar günaydın ben de bu sabah test yaptim. Silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm, 9. gundeyim pazartesi kan testi yaptıracam
2 gundur karnim çok şiş ve ağrıyor bi de ishal oldum. Ohss belirtileri var gibi korkuyorum
Koz cok yeme ıyı bişey degılBirde saçma gelecek belki ama kahvaltıda Nutella yemeyi çok seviyorum bırakamıyorum az az yesem bir zararı olur mu abartmadan yani yoksa hiç mi yemesem
MaşaAllah canım çok güzel artmış. Daim olsun
Masallah tebrik ederimm❤ Cok guzel hayirli ugurlu olsun gebeliginiz
Hepinize çoook teşekkürler Rabbim herkese nasip etsin inşallahOhh masallah cnm tbr ederım arttık rahatla ve keseyı gormeyı hayal et
Canım sen elinden geleni yap, gurbetteyim kimsem yok, eşim çalışıyor, 2,5 yaşında kızım var, bu transferimde, kızımı kucağımda taşımak zorunda kaldım, temizliğimi ütümü vs yaptım, üstüne merdivenlerden düştüm, Yeri geldi bişeylere uzandım, yeri geldi kızımla zıplamak zorunda kaldım. Şartlar bunu gerektirdi.Durumum ne bilmiyorum bugün 7. Günüm. İdrarda silik çizgi gördüm, sağlıklı olup olmadığı bilmiyorum. rabbime dua ediyorum.Yatmamaya çalışıyorum her doktordan embriyologtan da Farklı bir şey çıkıyor açıkçası insanın kafası karışıyor kalkıp yürüme meselesi değil de dalgınlıkla yerden falan bşe alıyorum yada yatarken çok mu hızlı kalkıyorum bunlar beni tedirgin ediyor. 3. Denemem bu doktorum biraz rahat yani sakin bir hanım şikayetim yok tutmaması da çok doktor gezdim sebepsiz denildi son transferden önce polip vardı o alındı ve çizik atıldı yine olumsuz olacak diye çok korkuyorum etrafa karşı hep boynum bükük
Hahahaaa bende ilk tüp denemende testi bile parçalamıştım varda görmüyormuyum diyeGulsum kizz benim idrar testi hic cikmiyorr, sen 1 gun ondesin benden, gozlerim kör oldu, testi isiga tutup cizgiyi gormeye calismaktanErken gebelik testi mi alsam bugun acaba?
Yani dün gece midem kazındı 1 dilim ekmeğin üzerine sürdümKoz cok yeme ıyı bişey degılhaftada bıkac kere bı kasık at en kotu ben somdıden yedıklerıme dıkkat edıyorum bıanda kılo alıyo gereksız ınsan yoksa zaten mıde bulantıları baslayınca canımız bısey istemeyecek
Çok doğru yani düşününce olacak olduktan sonra her türlü olur komşumla aynı doktora gittik nerdeyse aynı ilaçları kullandık. 41 yaşında ilk denemesi tuttu . Ben 29 yaşındayım hiç bir sebep yok eşimde ve bende ama 3. Denemem bu tutmadı . Nasip herşey insan üzülüyor maddi manevi yıpranıyoruz . Allah sizinde yardımcınız olsun gurbet zor ben de gurbetteyim sizi çok iyi anlıyorum kayınvalidem geldi karantinaya birlikte yakalandıkCanım sen elinden geleni yap, gurbetteyim kimsem yok, eşim çalışıyor, 2,5 yaşında kızım var, bu transferimde, kızımı kucağımda taşımak zorunda kaldım, temizliğimi ütümü vs yaptım, üstüne merdivenlerden düştüm, Yeri geldi bişeylere uzandım, yeri geldi kızımla zıplamak zorunda kaldım. Şartlar bunu gerektirdi.Durumum ne bilmiyorum bugün 7. Günüm. İdrarda silik çizgi gördüm, sağlıklı olup olmadığı bilmiyorum. rabbime dua ediyorum.
Sana benim gibi hopla zıpla demiyorum ama ani kalknaların olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum. Rahat ol, kendini yorma ama yatalak hasta gibide davranma kendine. Unutarak yaptığın yaptığın biley içinde kendini suçlama , yada bebeğim tutmayacak mı diye düşünme. Sen elinden geleni yaptın, bundan sonrası Rabbimin “OL” demesine kaldı
Yani dün gece midem kazındı 1 dilim ekmeğin üzerine sürdümDikkat etmeye çalışıyorum genel olarak sınırda kilom da 160 boy 61 kilo protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum genelde haşlanmış yumurta yiyemem ama bugün zorla yedim artık tutunsunlar da her şeyi mecbur onlar için yer içeriz canım
Ben de ondan korkuyorumAfiyet bal şeker olsun tatlım ama dikkat et yediklerine hızlı kilo alırsan doğuma yuvarlayarak götürürler seni ( bu arada nutelleya ben de bayılırım ekmekle değil kaşıkla yerim )
Allah yar ve yardımcınız olsun canım. Bizde sebepsiz grubundayız. Bu aşamada biraz deli olmak lazım. Rahat ol herşey senin için güzel olacakÇok doğru yani düşününce olacak olduktan sonra her türlü olur komşumla aynı doktora gittik nerdeyse aynı ilaçları kullandık. 41 yaşında ilk denemesi tuttu . Ben 29 yaşındayım hiç bir sebep yok eşimde ve bende ama 3. Denemem bu tutmadı . Nasip herşey insan üzülüyor maddi manevi yıpranıyoruz . Allah sizinde yardımcınız olsun gurbet zor ben de gurbetteyim sizi çok iyi anlıyorum kayınvalidem geldi karantinaya birlikte yakalandıkeşim görevde asker virüsten dolayı gelemedi psikolojikmende rahat değilim çok açıkçası ama kendimi serin tutmaya çalışıyorum her şey nasip artık ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah a kalmış
Asırı kılon yok cnm ama dıkkat etmekte fayda var ben kaybetıgım bebegıme 58 59 la hamıle kalmıstım somdı 53 54 arasıyım onemlı olan saglıklk beslenmeye calısmak hakkımızda hayırlısı hamılelıkte ınsanın canı sacma sapan seyler cekıyor mıde bulantısı baslayana kadar gercıYani dün gece midem kazındı 1 dilim ekmeğin üzerine sürdümDikkat etmeye çalışıyorum genel olarak sınırda kilom da 160 boy 61 kilo protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum genelde haşlanmış yumurta yiyemem ama bugün zorla yedim artık tutunsunlar da her şeyi mecbur onlar için yer içeriz canım
Harika darısı isteyen herkese nasip olsunEki Görüntüle 2610177 Eki Görüntüle 2610177
Rabbim isteyen herkese nasip etsin akşam testi mi yaptım. Pazartesi günü kan vermeye gideceğim inşallah❤
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEki Görüntüle 2610177 Eki Görüntüle 2610177
Rabbim isteyen herkese nasip etsin akşam testi mi yaptım. Pazartesi günü kan vermeye gideceğim inşallah❤
Harika darısı isteyen herkese nasip olsun
Baya bellı masallahEki Görüntüle 2610177 Eki Görüntüle 2610177
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?