2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhabalar ;bugun uyku tutmadi benide öncelikle Allahim sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin.ben ilk tup bebek denememde pozitif sonuç aldim.cok sevinmistik.kalp atisini 1 kere gorebildim sadece 8 haftaya giremeden kalp atislari durdu,kurtaj oldum.3 ay dinlendikten sonra 17 mart sali gunu transferim oldu.Allah nasip ederse pazar gunu ogrenecegiz.yani 29 mart çok heycanliyim.şimdi ilk tutunma oldugunda gece uyanmasi istah artmasi olmustu.sık idrara cikma bu seferde istah artmasi idrar sıkismasi gece bel ve kasik agrisi. Son 2 gunum bekleyen herkesin kucugini doldursun saglikli hayirli gelsin Amin ❤

Geçmiş olsun o iğneden dolayı bende aynı durumdayım

Amin inşallah
Trasfer öncesi embriyoloğum çok yatma vücudunda kan dolaşimı olmaz bebek tutunmz demiştı, ben kalkıp yemek falan yapıyorum daha sonra dinleniyorum ara ara ev içinde yürüyo

Kızlar günaydın nasılsınız kese görmek için gidicekmisinix yoksa kese bebek kalp atısı ıcın bekleyecekmısınız ben gitmek zorundayım rapor cıkartmak ıcın sanırım en azından aylık alınır ılaclarım

Canım transferden kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorsun? Şimdi gidersen daha erken göremeyenilirsin ve stres olursun. İlaçlarını kanda gebe olduğun kesinlleşti ona göre alsan almıyor mu.

Amin inşallah
Trasfer öncesi embriyoloğum çok yatma vücudunda kan dolaşimı olmaz bebek tutunmz demiştı, ben kalkıp yemek falan yapıyorum daha sonra dinleniyorum ara ara ev içinde yürüyo
Yatmamaya çalışıyorum her doktordan embriyologtan da Farklı bir şey çıkıyor açıkçası insanın kafası karışıyor kalkıp yürüme meselesi değil de dalgınlıkla yerden falan bşe alıyorum yada yatarken çok mu hızlı kalkıyorum bunlar beni tedirgin ediyor. 3. Denemem bu doktorum biraz rahat yani sakin bir hanım şikayetim yok tutmaması da çok doktor gezdim sebepsiz denildi son transferden önce polip vardı o alındı ve çizik atıldı yine olumsuz olacak diye çok korkuyorum etrafa karşı hep boynum bükük

Birde saçma gelecek belki ama kahvaltıda Nutella yemeyi çok seviyorum bırakamıyorum az az yesem bir zararı olur mu abartmadan yani yoksa hiç mi yemesem

Masallaahh, Rabbim devamini getirsinn
benimde bugun 6. Gunum idrarda test yaptim cikmadi malesef, hala beklemedeyim, dualarinizda eksik etmeyin bizleri

Masallah tebrik ederimm Cok guzel hayirli ugurlu olsun gebeliginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…