- 17 Mart 2020
- 106
- 101
- 23
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.661
10. Gündü canımMaşallah transferin kaçıncı günüydü
Ins oda olcak cnm haftaua goruruz ıns365 çıktı benim değerim canım elhamdulillah, inşallah keseleride görürüz
İnşallah canım doktor seni ne zaman için çağırdıIns oda olcak cnm haftaua goruruz ıns
Evet ama bu sabah ayni markanin farkli bir urununu aldim denedim , yine silik cıktı.Halbuki koyulasmasi gerekirdi .Kimyasal geciriyorum belki bilemiyorum .yarin verince kani ogrenicezNiye canım senin idrar testi pozitifti
İnşAllah değildir canım rabbim gönlüne göre versinEvet ama bu sabah ayni markanin farkli bir urununu aldim denedim , yine silik cıktı.Halbuki koyulasmasi gerekirdi .Kimyasal geciriyorum belki bilemiyorum .yarin verince kani ogrenicez
Vajina muayenede 5. Haftalarda kese görülür, kalp te 6+ dan sonra görülür.Arkadaşlar yarın transferin 14.gün çok şükür pozitif sonuç aldim muayne için nezaman gidilince daha iyi görünür kese
Niye umudum yok idrarda baktın miMasallah , oyyy cok sevindiimAllahim saglikla kucagina aldigini da gostersin Bende yarin kav verecegim , pek umudum yok ama hayirlisi artik
12'inci güne kadar negatifti sonra pozitif çıktı değer 53 idi hiç canını sıkma belli olmaz ne olacağıPazartesi kan vericem ama mecburiyetten umudum hiç yok
Him ancak haftaya görünür o vakit pazartesi tekrar Kan verip baktiricamCanım değerini hesap et 6000 lerde çok daha net görünüyor daha düşük değerde de görünür de karından 6000 de rahat görünür
Çok teşekkür ederim darısı güzel haber bekleyen herkeseMasallah , oyyy cok sevindiimAllahim saglikla kucagina aldigini da gostersin Bende yarin kav verecegim , pek umudum yok ama hayirlisi artik
Bende dondurdum kaldi oyle yarim,vardir bi hayir deyip bekleyecegiz canini sikmaAradım canım nisan sonuna kadar hasta almıyoruz dedi bütün transferleri iptal ettik mecburen dedi.
Benim 8. Günde çıktı hemde baya bi net çıktı seninde çıkar varsa6 gün embriyosu daha mı çabuk belli oluyor canım benim ki çıkarmi acaba ya
Teşekkür ederim gerçekten çok sancılı bir haftaydı yürümekte zorlanmıştım arabayla en ufak bi sarsıntıda kasıklarım yırtılıyor gibi hissediyordum arabada hep kasıklarıma baskı yaparak yolculuk yapıyordum çok şükür 1 hafta içinde geçti karnım iyileştiÇok şaşırtıcı ülkemin gözünü seveyim hiç ağrım sızım olmamıştı benim. Çok geçmiş olsun size
Bence gayet iyi benim 11. Günde 180 çıktı 6. Gün embriyosuKızlar kan sonucum 107 çıktı düşük mü sizce bugün 10.günüm
Amin canım inşallahÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın darısı bizlere olsun inşallah
Bende 19 martta transfer oldum canim bende de oluyor kasik agrisi. Bir de heran adet olacakmism gibi hissediyrum agrilardan.Erken gebelik testi yaptin mi hic?Merhaba bende aranıza yenı katıldım, bende 19mart ta trasfer oldum kasık ağrım var , çok soluk olsada bıraz akıntı şeklinde leke gördüm korkuyorum
Bende 17 gündür kullanıyorum 3 günde 1 iğne , ebet hem ağrı hem şişlik oluyor iğne yerleri , alkol yada kolonyalı pamuk ile ovun dagıtın dedi. İğne yapan hemşire bu iğne böyle yapıyor yağlı hormoniğnesi dediArkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne verdi doktorum, iğne yerleri çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Çıktı canım çok şükür silik çıktı yani kan günüm presi beklemede yim artikBenim 8. Günde çıktı hemde baya bi net çıktı seninde çıkar varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?