2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar yarın transferin 14.gün çok şükür pozitif sonuç aldim muayne için nezaman gidilince daha iyi görünür kese
Vajina muayenede 5. Haftalarda kese görülür, kalp te 6+ dan sonra görülür.
Ben 16. Gün kar vericen iki gün sonra tekrar isteyecekler , kese için transfer sonra 26.günü bulur herhalde

Çok şaşırtıcı ülkemin gözünü seveyim hiç ağrım sızım olmamıştı benim. Çok geçmiş olsun size
Teşekkür ederim gerçekten çok sancılı bir haftaydı yürümekte zorlanmıştım arabayla en ufak bi sarsıntıda kasıklarım yırtılıyor gibi hissediyordum arabada hep kasıklarıma baskı yaparak yolculuk yapıyordum çok şükür 1 hafta içinde geçti karnım iyileşti

Merhaba bende aranıza yenı katıldım, bende 19mart ta trasfer oldum kasık ağrım var , çok soluk olsada bıraz akıntı şeklinde leke gördüm korkuyorum
Bende 19 martta transfer oldum canim bende de oluyor kasik agrisi. Bir de heran adet olacakmism gibi hissediyrum agrilardan.Erken gebelik testi yaptin mi hic?

Arkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne verdi doktorum, iğne yerleri çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Bende 17 gündür kullanıyorum 3 günde 1 iğne , ebet hem ağrı hem şişlik oluyor iğne yerleri , alkol yada kolonyalı pamuk ile ovun dagıtın dedi. İğne yapan hemşire bu iğne böyle yapıyor yağlı hormoniğnesi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…