• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Gunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alin 😊 sevgiler ..

Gunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alin 😊 sevgiler ..
Olmayan gebelikte silik çizgide çıkmaz ki canım neden öyle düşündüm anlamadım silikte olsa var işte ne güzel :)

Benim ilk transferim de 3. Gün embriyoydu. 8 . Gün kanda 55 çıkmıştı ama idrarda 10. Gün hala çıkmamıştı 😂 önemli olan kan idrarda çıkmaz hemen herkeste farklı olumsuz düşünme

Doktor vermeden kaliteli yumurta için kullansak sıkıntı olur mu

Biestrol daha çok Amh düşük kişilere veriliyor. Amh yüksekken kullanmak belki yumurtalığın fazla uyarılması olan ohss neden olabilir. Çünkü hormon yani bence eğer amh ile ilgili sıkıntınız yoksa kullanmayın Dr danışıp kullanırsanız bir şey diyemem ama diğer vitaminleri Dr danışıp kullanabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. Birde aslında tüm hormon ve vitamin ilaçları 2.5 3 ayda etki ediyor. Benim ilk ay tedavide 5adet yumurta gelişti 2 si olgundu 1i donduruldu. 2.ay tedavide 10 adet yumurta gelişti 6 sı olgundu 4 adet donduldu. Ama çok şükür hepsi 5aa kalite yani aslında önemli olan kalitesiymiş Dr bana çok iyi kaliteli yumurta oluşturduğumu söyledi Rabbim
İsteyen kimsenin Kucağını boş birakmasin inşallah..
Ve ilk ay az yumurta geliştirmemin tek nedeni stres çünkü ilaçsız bile ilk kontrol e gittiğim zaman 8 adet folikül vardı.

Biestrol daha çok Amh düşük kişilere veriliyor. Amh yüksekken kullanmak belki yumurtalığın fazla uyarılması olan ohss neden olabilir. Çünkü hormon yani bence eğer amh ile ilgili sıkıntınız yoksa kullanmayın Dr danışıp kullanırsanız bir şey diyemem ama diğer vitaminleri Dr danışıp kullanabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. Birde aslında tüm hormon ve vitamin ilaçları 2.5 3 ayda etki ediyor. Benim ilk ay tedavide 5adet yumurta gelişti 2 si olgundu 1i donduruldu. 2.ay tedavide 10 adet yumurta gelişti 6 sı olgundu 4 adet donduldu. Ama çok şükür hepsi 5aa kalite yani aslında önemli olan kalitesiymiş Dr bana çok iyi kaliteli yumurta oluşturduğumu söyledi Rabbim
İsteyen kimsenin Kucağını boş birakmasin inşallah..
Ve ilk ay az yumurta geliştirmemin tek nedeni stres çünkü ilaçsız bile ilk kontrol e gittiğim zaman 8 adet folikül vardı.
Anladım canım zaten tedaviyi bir süre düşünmüyorum. Bu süre zarfında kaliteyi attırmak için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Amh de sıkıntı var mı bilmiyorum ama 10 yumurta toplandı 8i olgundu 5i döllendi kaliteyi artırmak istiyorum o yüzden yoksa 8 10 yumurta yeterli yoksa diğer Mart ayı topiğinde 53 yumurtası olan birinin sadece 1 yumurtası kaliteli çıkmış düşünün transfer neredeyse iptal olacaktı

Anladım canım zaten tedaviyi bir süre düşünmüyorum. Bu süre zarfında kaliteyi attırmak için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Amh de sıkıntı var mı bilmiyorum ama 10 yumurta toplandı 8i olgundu 5i döllendi kaliteyi artırmak istiyorum o yüzden yoksa 8 10 yumurta yeterli yoksa diğer Mart ayı topiğinde 53 yumurtası olan birinin sadece 1 yumurtası kaliteli çıkmış düşünün transfer neredeyse iptal olacaktı

Rabbim bu yolda isteyen herkese hayırlı bebekler nasip etsin içinde bizlerede yarabbim🙏

Kız bır gunde hemen koyulasmayabılır ıkı uc gun sılıktı benım hep testın hcg sı 25 50 dır ve aynı algılıyodur ıkı kere ver bı kan bakalım

Niye hemen karamsar oluyorsun önce bi kan testini gör hem silik çıktı diyorsun daha ne 😍😍

Bende mart ayında transfer oldum bugün transferden aonraki 17. Günüm şükürler olsun hamileyim kimse umjtsuzkuğa kapılmasın Allah vakti zamanını bi şrkilde belirliyor. Ben ekim ayında başladım tedaviye ama ohss oldum 5 gün hastanede yattım 2 kere su aldılar. Çok yıprandım ve bekledim aylarca bu güne nasipmiş hepinizin Allah kucağını boş bırakmasın inşallah 🤰

Kızlar sag kasıgımda baskı hıssı var arada gelıyor adet agrısı gıbı degıl baskı oluyo suan gelen gıden bısey yok ama korkuyorum neden olabılır

Yaklaşık aynı dönemdeyiz benimde oluyo hatta bazen kramp giriyor doktorum normal dedi yer yapıyormuş bizimkiler 😊
Öylemı dersın baskı gıbı agrı ıste baya devam etmeye baskadı bugun ama cnm ya bazen ıdrar yaparken de baskı oluyo

Silik çıkması yeterli zaten bence modunu düşürme kan sonucunu bekliyoruz inşallah iyi haberler verirsin bize :KK15:

Sen içini rahat tut bence fazla kendimizi dinliyoruz belirti varmı diye hepsi psikolojik sen kucağına alacağın günleri düşün 😊
Haklısın cnm ıns oyledır bebıslerımız bızlere sokı sokı tutunuyo olsun kese ıcın haftaya gıdecekmısın

Back