- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.641
Masallah , oyyy cok sevindiimArkadaşlar yarın transferin 14.gün çok şükür pozitif sonuç aldim muayne için nezaman gidilince daha iyi görünür kese
Ben verdim canım kan alıyorlarKızlar bu koronadan dolayı sağlık ocakları kan aliyormu bilgisi olan varmi
Doktor vermeden kaliteli yumurta için kullansak sıkıntı olur muBiesteron lu Dr vermedi mi sana eger zaten kotü bir değer değilse vermiyor bildiğim kadarıyla. Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım değerini hesap et 6000 lerde çok daha net görünüyor daha düşük değerde de görünür de karından 6000 de rahat görünürArkadaşlar yarın transferin 14.gün çok şükür pozitif sonuç aldim muayne için nezaman gidilince daha iyi görünür kese
Benimde yarın 9 oluyor bende versem mi acaba yaBen verdim canım kan alıyorlar
Ver canım çıkar zaten idrarda şükür çıktıBenimde yarın 9 oluyor bende versem mi acaba ya
Niye canım senin idrar testi pozitiftiMasallah , oyyy cok sevindiimAllahim saglikla kucagina aldigini da gostersin Bende yarin kav verecegim , pek umudum yok ama hayirlisi artik
Adetmı oldun kuzum hayırlısı olsunCanım ben nagatif sonuç almıştım pazartesi günü zaten şimdi de adet oldum
Insaallah olmaz kuzum. Bu sekilde lekelenmelerle gebeligini tamamlayan arkadaslar var bizde tamamlariz insaallahTm cnm oyle yapaym hayırlısı ıns cogalmaz damboyle gene biter asırı gelmezse tehlıke olmaz ıns dımı
Jel kullanmıyorum kuzum bn bakalım beklıyorum ıns atlatıcazBelki rahim içinde küçük kanama alanı falan vardı. Belki ondan kaynaklanıyordur. Sabret bakalım vajinal muayenede herşey belli olur. Belkide jeli kullanırken vajinal giriş tahriş olmuştur.. bir sürü sebep var. Ama inan hiç biri bebeğin düşmesine neden değil.
Bnm kanama olmasa ck ıyı olr dıkıs olcam cunku cnm buyuk ıhtımal 12 18 haftalarında ınanılmaz bacaklrmdan akarcasına kanamam oldu ama bebegımı bundan kaybetmemıstmmcnm sımdı cok ufak oyuzden korkuyorumInsaallah olmaz kuzum. Bu sekilde lekelenmelerle gebeligini tamamlayan arkadaslar var bizde tamamlariz insaallah
Evet kuzum oldum valla sancılı oluyor ilaçlardan sanırımAdetmı oldun kuzum hayırlısı olsun
Sagol kuUm senın degerın nasıl bıde su şekelerı halletsek bebıslerımızı gorsek
Anladım hayırlısı olsun cnm allah hepımızın yardımcısı olsunEvet kuzum oldum valla sancılı oluyor ilaçlardan sanırım
365 çıktı benim değerim canım elhamdulillah, inşallah keseleride görürüzSagol kuUm senın degerın nasıl bıde su şekelerı halletsek bebıslerımızı gorsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?