- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.621
Canım ben nagatif sonuç almıştım pazartesi günü zaten şimdi de adet oldumYaa gerçekten adet mi oldun şimdi
Dondurulmuşlarımdan transfer olucam evet canımİnşaAllah canım. Transfere az kalmış dondurulmuş mu olacak?
Hiç belirtim yok canım. Zaten gögüs hassasiyeti transferden önce başlamıştı. Kullandığım fitilin yan etkileri. Hiç ağrım suzı. Batmakarım baş dönmem falan yok. Sıfır belirtiAmin aminn valla cok heyecanlandim bende❤
belirtin var mi hic agri sizi ne bilim
Ay hayırlısı inşallah ya benimde öyle ciktisa bakalım neler olcak önemli olan kan sonucta5. Gün Dondurulmuş embriyo canım. Bugünde 5. Günüm
Ama fsh ınız iyi amh ile birlikte degerlendiriliyor. Bnmde amh 1.16 fsh 7.9 donmuş emb var havuz yapıcam ama virus girdi araya :/ inşallah iyi sonuçlar alırsınız bebişiniz tutunur sizeAmh 0.45 ti fsh 8 civarıydı yaş 28 ama Dr Amh a göre iyi yumurta yumurtluyorsun dedi çok şükür şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum
Yaşım 30Sende yaş ve Amh fsh değeri nedir
Bızımkı almıyo cnm ama hamıle bır ark sehırdısında vermısKızlar bu koronadan dolayı sağlık ocakları kan aliyormu bilgisi olan varmi
Çok saçma ya bende bı bakcam yarın alınıyorsa vercem yoksa pazartesiye beklicem mevburBızımkı almıyo cnm ama hamıle bır ark sehırdısında vermıs
Aradım canım nisan sonuna kadar hasta almıyoruz dedi bütün transferleri iptal ettik mecburen dedi.Ca
Canim istersen bi merkezi ara,yeni hasta almiyolar diye biliyorum,benim tedaviyi iptal ettiler ama devam eden merkezler varmis
Bızım burda saglık ocagının ıcıne bıle almıyolar özelde birsürü para harcadımÇok saçma ya bende bı bakcam yarın alınıyorsa vercem yoksa pazartesiye beklicem mevbur
OhoİnşaAllah sağlıklı gebelikler olur canım ya. Sadece böyle görmekle olmuyor ki.. daha kan vermeme 11 gün var
Biesteron lu Dr vermedi mi sana eger zaten kotü bir değer değilse vermiyor bildiğim kadarıyla. Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaşım 30 ☺ Amh im bana düşük gelıyo ve olmıcak diye cok korkuyrm. Bazı yerlerde 1 ile 3 arası normal diyo bazı yerlerde 2 ile 4 ama bilemicem artık Allaha kalmış sonumuz
Hayırlı olsun canım5. Gün Dondurulmuş embriyo canım. Bugünde 5. Günüm
Tşk ederim canımHayırlı olsun canım❤
Sacmlama canım daha belli olmaz ki benimki bile ilaç etkisi belki bilmiyoruz her vücut aynı değil ve 9 belli olmaz hemen bence öyle düşünme. Kan gununbekle ve gör derim :)Erken gebelik testi de yaptım çıkmadı kızlar maalesef negatif rabbim isteyenlere nasip etsin transferimin 9. Günü olsaydı çıkardı silikte olsa diye düşünüyorum
Yine de kan ver istersen bazen idrarda çıkmayıp kanda çıktığı oluyorErken gebelik testi de yaptım çıkmadı kızlar maalesef negatif rabbim isteyenlere nasip etsin transferimin 9. Günü olsaydı çıkardı silikte olsa diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?