- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.561
Yakın zamanda çatlatma iğnesi yapmadıysanız bal gibi de varİnşallah öyledir canım ya insan bı garip oluyor ilaç etkisi varmıdır acaba testler yaniltirmi ne bilim
Annaaammmmm sen de miKızlar kan sonucum 107 çıktı düşük mü sizce bugün 10.günüm
Yakın zamanda derken 13 önce gonalpetly yaptı Cat olarak ovirette bin sadece cayrehini yapcagini söyledi bana zarar verebilir demişti o kadar canım başka bişey zaten kullanmadimYakın zamanda çatlatma iğnesi yapmadıysanız bal gibi de varama normal kullandığımız, jel, fitil vs diğer ilaçlar gebelik hormonu salğılamıyor
Bence var özellikle sağdakinde belli oluyor
İnşallah Allah razı olsun aynen ben de hala inanamıyorumAnnaaammmmm sen de mi
Tebrik msj yazmaya yetişemiyorum yawwww
Teker teker gelin
Hayırlı uğurlu ve daim olsun canın. MaşaAllah sübhanAllah
Hergun vuruluyorum cnm progestan ıgnemı zaten bu tutunmayamı cabalıyo ben anlamadım dusuk olmaz ıns
Süper sonuç ay Allahım bizede nasip et kan da görmeyiKızlar kan sonucum 107 çıktı düşük mü sizce bugün 10.günüm
Ay inşallah canım ya korkuyorum inan testlerede ne kadar guvencegimizi sasirdik..Bence var özellikle sağdakinde belli oluyor
Oooooo 13 se çoktan geçmiştir. Tebrikler canım. İdrarda çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını takip edebilirsin.Yakın zamanda derken 13 önce gonalpetly yaptı Cat olarak ovirette bin sadece cayrehini yapcagini söyledi bana zarar verebilir demişti o kadar canım başka bişey zaten kullanmadim
Canim 13 gin geçtiyse pozitif olabilir yarin yine tekrarla bakalim. Insallah pozitiftirYakın zamanda derken 13 önce gonalpetly yaptı Cat olarak ovirette bin sadece cayrehini yapcagini söyledi bana zarar verebilir demişti o kadar canım başka bişey zaten kullanmadim
Yarın değilde artık c.tesi veya pazar yaparım dedim canımCanim 13 gin geçtiyse pozitif olabilir yarin yine tekrarla bakalim. Insallah pozitiftir
Aradım devam dedıler hergun ıgne oluyom zaten cnmrengarenk44 katılıyorum. Öyle sadece kan vermekle olmaz dr ara. İlacı kullanma sıklığını dwğiştirirler ya da ilave ilaç eklerler
Yerleşme olabilir canım aynı gün transfer olmusurz kaçıncı gün embriyosuMerhaba bende aranıza yenı katıldım, bende 19mart ta trasfer oldum kasık ağrım var , çok soluk olsada bıraz akıntı şeklinde leke gördüm korkuyorum
İnşallah yakında görürsünüz hala inanılmaz geliyor banaSüper sonuç ay Allahım bizede nasip et kan da görmeyi
Hoş geldin sefalar getirdin. Hayırlı olsun transferiniz. Kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur. Dr nuzu durumunuzla ilgili bilgilendirmeyi unutmayın.Merhaba bende aranıza yenı katıldım, bende 19mart ta trasfer oldum kasık ağrım var , çok soluk olsada bıraz akıntı şeklinde leke gördüm korkuyorum
Belki rahim içinde küçük kanama alanı falan vardı. Belki ondan kaynaklanıyordur. Sabret bakalım vajinal muayenede herşey belli olur. Belkide jeli kullanırken vajinal giriş tahriş olmuştur.. bir sürü sebep var. Ama inan hiç biri bebeğin düşmesine neden değil.Aradım devam dedıler hergun ıgne oluyom zaten cnm
Dondurulmuş embriyosu 5.gün, sizde hiç birsey var miYerleşme olabilir canım aynı gün transfer olmusurz kaçıncı gün embriyosu
İnşallah öyledir, hemşireye sordum kasık ağrısı normal söyledi aktif kn olmadiği sürede sorun yok dendiHoş geldin sefalar getirdin. Hayırlı olsun transferiniz. Kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur. Dr nuzu durumunuzla ilgili bilgilendirmeyi unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?