2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ooo

Oooo tam tedbir o dediklerin düşük önleyici iğne mi kuzum☺
Evet canim. Benim daha once 5 kaybim oldugu icin tam tedbir aldik ama dun kahverengi leke geldi doktora sordum bugun kan kirmizi olunca gel dedi. Su an alabilecegimizi maksimum tedbiri aldik dedi. Tedirginim acikcasi

Bnmde vajınamjn ıcı yanıyo cnm gecen oykemolunca kanama geldı bıkmıyorum neden oluyo ama ıns kanama gelmez
Insaallah canim benim. Bende bugun doktora sordum kirmiziya donunce gelirsin simdi evde kalmak daha mantikli dedi. Alabilecegimiz tedbirleri maksimum seviyede aldik dedi. Bakalim bekliyorum bende kuzum

Insaallah canim benim. Bende bugun doktora sordum kirmiziya donunce gelirsin simdi evde kalmak daha mantikli dedi. Alabilecegimiz tedbirleri maksimum seviyede aldik dedi. Bakalim bekliyorum bende kuzum
Oylemı dersın 577 cıktı benımde kanım kuzum cok sukur haftaya keseyı gormeye gıdebılırım belkı oda ıkıhafta sonra cagarırlar

Oylemı dersın 577 cıktı benımde kanım kuzum cok sukur haftaya keseyı gormeye gıdebılırım belkı oda ıkıhafta sonra cagarırlar
Evet kullanilabilecek herseyi kullaniyorum canim zaten. Fitil igne dinlenme. Rabbim esirgesin insaallah. Cok sevindim seninkine. Acele etme doktora gitmek icin. Virus var sonucta

Kızlar kan degerım 267 den 577 ye cıktı ama az önce pembelik geldi gene benden nabıcam ben böyle

Cok acele ediyorsun bence tatlim. Hayati kendine zindan ediyorsun

Hergun vuruluyorum cnm progestan ıgnemı zaten bu tutunmayamı cabalıyo ben anlamadım dusuk olmaz ıns
Insaallah kuzum. Sana da kendime de dua ediyorum. Rabbim bizi ve bebeklerimizi esirgesin insaallah. Telefonu yakininda cok bulundurma. Radyasyon cok etkiliyor

Insaallah kuzum. Sana da kendime de dua ediyorum. Rabbim bizi ve bebeklerimizi esirgesin insaallah. Telefonu yakininda cok bulundurma. Radyasyon cok etkiliyor
Tm cnm oyle yapaym hayırlısı ıns cogalmaz damboyle gene biter asırı gelmezse tehlıke olmaz ıns dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…