- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.541
Evet canim. Benim daha once 5 kaybim oldugu icin tam tedbir aldik ama dun kahverengi leke geldi doktora sordum bugun kan kirmizi olunca gel dedi. Su an alabilecegimizi maksimum tedbiri aldik dedi. Tedirginim acikcasiOoo
Oooo tam tedbir o dediklerin düşük önleyici iğne mi kuzum☺
Insaallah canim benim. Bende bugun doktora sordum kirmiziya donunce gelirsin simdi evde kalmak daha mantikli dedi. Alabilecegimiz tedbirleri maksimum seviyede aldik dedi. Bakalim bekliyorum bende kuzumBnmde vajınamjn ıcı yanıyo cnm gecen oykemolunca kanama geldı bıkmıyorum neden oluyo ama ıns kanama gelmez
Oylemı dersın 577 cıktı benımde kanım kuzum cok sukur haftaya keseyı gormeye gıdebılırım belkı oda ıkıhafta sonra cagarırlarInsaallah canim benim. Bende bugun doktora sordum kirmiziya donunce gelirsin simdi evde kalmak daha mantikli dedi. Alabilecegimiz tedbirleri maksimum seviyede aldik dedi. Bakalim bekliyorum bende kuzum
Masaallah canim. Rabbim tamamina erdirdin insaallah.Kızlaaaaarrrr günaydın kan sonucumu aldım yani hemşire telefon etti hamileyiiiiimmmmdeğerim 180 miş ama kan testine bir hafta sonra çağırdı
Evet kullanilabilecek herseyi kullaniyorum canim zaten. Fitil igne dinlenme. Rabbim esirgesin insaallah. Cok sevindim seninkine. Acele etme doktora gitmek icin. Virus var sonuctaOylemı dersın 577 cıktı benımde kanım kuzum cok sukur haftaya keseyı gormeye gıdebılırım belkı oda ıkıhafta sonra cagarırlar
Cnm gene cok az pembelik geldı ya napcam ben dusuk tehlıkesımı var sımdıEvet kullanilabilecek herseyi kullaniyorum canim zaten. Fitil igne dinlenme. Rabbim esirgesin insaallah. Cok sevindim seninkine. Acele etme doktora gitmek icin. Virus var sonucta
Iyi canim masaallah. Sen hic korkma11. Gün değeri 180 iyi gibi sanki sizce ?
Canim sen doktorunla gorustun mu hic ?Cnm gene cok az pembelik geldı ya napcam ben dusuk tehlıkesımı var sımdı
Şimdi yazdım yenıden cnm zaten cok erkeen kesede bebekte yok nabıcaklarkıCanim sen doktorunla gorustun mu hic ?
Masaallah subhanallah canim. Rabbim tamamina erdirsin insaallah. Gunden gune cogaliyoruz ElhamdulillahKızlarr benim sonucumda çıktı 365elhamdulillah Allah herkese yaşatsın inşallah kucağımıza da alırız bebeklerimizi
Belki progestan ignenin sikligini degistirir cankmŞimdi yazdım yenıden cnm zaten cok erkeen kesede bebekte yok nabıcaklarkı
Cok acele ediyorsun bence tatlim. Hayati kendine zindan ediyorsun@Muallimezzz benim idrar testleri negatifışığın altında bile inceliyorum ama yok bir şey.. 4-5 negatif yarın 6.gün bakalım ne olacak.. ayyy yarında çıkmazsa bırakıvercem artık.. hevesim kaçtı..
Totemi bozmayım diye o güzel negatif resimlerini koymak istemedim
Hergun vuruluyorum cnm progestan ıgnemı zaten bu tutunmayamı cabalıyo ben anlamadım dusuk olmaz ınsBelki progestan ignenin sikligini degistirir cankm
Insaallah kuzum. Sana da kendime de dua ediyorum. Rabbim bizi ve bebeklerimizi esirgesin insaallah. Telefonu yakininda cok bulundurma. Radyasyon cok etkiliyorHergun vuruluyorum cnm progestan ıgnemı zaten bu tutunmayamı cabalıyo ben anlamadım dusuk olmaz ıns
Var tabi olmaz mı. tebriklerrrr
İnşallah öyledir canım ya insan bı garip oluyor ilaç etkisi varmıdır acaba testler yaniltirmi ne bilimVar tabi olmaz mı. tebriklerrrr
Yok canım negatif çıktı diye sıkıntı yapmıyorum kendime.. böyle olduğum için zaten erkenden test yapmaya başlarım. Ucunda ölüm yok yaniCok acele ediyorsun bence tatlim. Hayati kendine zindan ediyorsun
Tm cnm oyle yapaym hayırlısı ıns cogalmaz damboyle gene biter asırı gelmezse tehlıke olmaz ıns dımıInsaallah kuzum. Sana da kendime de dua ediyorum. Rabbim bizi ve bebeklerimizi esirgesin insaallah. Telefonu yakininda cok bulundurma. Radyasyon cok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?