- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.521
Balla canim bende bu sabah test yaptim idrar da tek cizgi cikti. Biliyorum cok erken ama insan dayanamiyorum. 10 tane daha test var elimde her sabah yapicam valla
Ovitrelle iğnesi vurulduysan onun etkisi geçmemiş olabilir, ama resim yuklesen daha iyi anlarızHayır taze canim
Kullandığın teste yazıyordur canım. İçini aç oku , kimi erken testler 5 ml, kimi 10 ml değişiyor hassasiyetine göreKizlar bu bizimm idrar testleri bhcg kacken cift cizgi oluyo? Duyarliligini bilen var mi?
Ahh kuzu işte ben onu dün baya uğraştım beceremedim bi türlüÖzelden nonu yaz
Siz bana msj atsanız özelden ben cvplasam olur muÖzelden nonu yaz
Ovirettr vurulmadkm ben 13 gün gonalppty vuruldum.Ovitrelle iğnesi vurulduysan onun etkisi geçmemiş olabilir, ama resim yuklesen daha iyi anlarız
Dosya ekleye basınca bişey çıkmıyor ki mesajdan yollanirmi acaba keşke atabilsem yaOvitrelle iğnesi vurulduysan onun etkisi geçmemiş olabilir, ama resim yuklesen daha iyi anlarız
Dosya ekleye basınca altta dosyalarım kamera falan çıkması lazımDosya ekleye basınca bişey çıkmıyor ki mesajdan yollanirmi acaba keşke atabilsem ya
Dosya ekleden sec cnm olmuyomuKızlar transferin 8 günü ıdrar yaptım silik çıktı çok ince var görüntü ekleyemiyorum buraya ya.
Bundan iyisi can sağlığı tatlım. Çok güzel katlanmış. Artık keseyi görmeyi bekleKızlar 8.günde 267 10.günde 577 çıktı kan sonucum nasıl sizce iyi mi?
Cumartesi de ver dedıler kuzum hayırlısı darısı sızlere ınsBundan iyisi can sağlığı tatlım. Çok güzel katlanmış. Artık keseyi görmeyi bekle
Bana doktorum gonomax ve omepa q10 u da önerdi vitamin olarak. İmprly içeriğine bakmıştım gonomax sanki daha iyi. Bende cay ve kahve tuketmıyorum sizin gbi.. sizin amh ve yaşınız kaç?Dr önerdi ve son olarak ımprl diye vitamin önerdi yumurta kalitesi için ve tedaviye başladığım günden itibaren tavuk yemiyorum
Kuzu eti yiyorum sadece
Granüllü kahve yok
Ve ambalajlı hazır gıda kesinlikle yok
Günde 1 kahve 2 çay bardağı çay bezen ve 3lt su!!
5.gün embriyosu, biri çok kaliteli değilmiş o yüzden iki tane transfer oldu benimdeHayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu canım benimde 3.gun embriyosu 8.gundeyim iki transfer oldu :)
Çok şaşırtıcı ülkemin gözünü seveyim hiç ağrım sızım olmamıştı benim. Çok geçmiş olsun sizeAvustralya’dayım sadece bi borudan hafif başımı döndüren bi gaz verdiler onu çektim içime ama resmen canlı canlı 17 tane yumurta topladılar 1haftada zor kendime geldim
Bi de fsh ınız kaç? Fsh yumurta kalitesini belirliyo diye duydumBiestrol 3 ayda max fayda sağlıyor bende 3 ay kullandım melatonin vücudun uyku hormonu salğılayıp uykuda hormonları dengeliyor
Ahh kuzu işte ben onu dün baya uğraştım beceremedim bi türlüvalla yeni üyeyim çoğy şeyi yeni öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?