- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.181
Kimyasal olduğu nasıl belli oluyor benim idrarda çift çizgi çıktı ama kimyasal olma ihtimali var mıKızlar benim bugün 7.gün dün akşam üzeri kasık agrilarım ve adet olacak gibi batma larım durdu hiç bişey hissetmiyorum çok korkuyorum yine olmayacak diye kimyasal olacak diye sizde durumlar nasil
Kimyasada pozitif çıkıyor fakat 2 günde bir beta hcg 2 ye katlaması gerekirken tam tersi düşüyor. Dizin kasık ağrılarınız ne durumda kaçıncı gününüzKimyasal olduğu nasıl belli oluyor benim idrarda çift çizgi çıktı ama kimyasal olma ihtimali var mı
çok sevindim canım : ) bende 2. kan testimi vermeye geldim transfer sonrası 14. günüm bende çok stresliyim 2 katına artacakmı bakalımEki Görüntüle 2608798
Kızlar günaydın dün size yukarıdaki erken gebelik testini atmıştım 7. Günümdü 16 martta 4. Gün embriyosu iki tane transfer edildi dün sabah yaptım silik çıktı sonra bekledikçe koyulaştı aşağıdaki gibi oldu Eki Görüntüle 2608799
Sonra bu sabah elimde kalan son normal gebelik testini yaptım teyit etmek için onda da çıktı çok mutluyum kızlar o da böyle Eki Görüntüle 2608800
Yarın 9.günüm ama kan vermeye gideceğim Allahın izniyle ilk kez gebelik oluşuyor iki çizgiyi görmek bile bana mucize geliyor inşallah Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin
Maşallah tebrikler fakat farklı farklı markalar kullanmayın gününüz geldiğinde kanda baktirın benceEki Görüntüle 2608798
Kızlar günaydın dün size yukarıdaki erken gebelik testini atmıştım 7. Günümdü 16 martta 4. Gün embriyosu iki tane transfer edildi dün sabah yaptım silik çıktı sonra bekledikçe koyulaştı aşağıdaki gibi oldu Eki Görüntüle 2608799
Sonra bu sabah elimde kalan son normal gebelik testini yaptım teyit etmek için onda da çıktı çok mutluyum kızlar o da böyle Eki Görüntüle 2608800
Yarın 9.günüm ama kan vermeye gideceğim Allahın izniyle ilk kez gebelik oluşuyor iki çizgiyi görmek bile bana mucize geliyor inşallah Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin
Güzel haberlerle gelin insallahçok sevindim canım : ) bende 2. kan testimi vermeye geldim transfer sonrası 14. günüm bende çok stresliyim 2 katına artacakmı bakalım
Gebe olup ta hala kasık ağrısı çeken var bence korkutmayalım kendimiziKimyasada pozitif çıkıyor fakat 2 günde bir beta hcg 2 ye katlaması gerekirken tam tersi düşüyor. Dizin kasık ağrılarınız ne durumda kaçıncı gününüz
İnşallah iyi olur ben de ağrılarım oldu diye strese girdim hep dua ediyorumçok sevindim canım : ) bende 2. kan testimi vermeye geldim transfer sonrası 14. günüm bende çok stresliyim 2 katına artacakmı bakalım
İlki erken gebelik testiydi doğru mu diye bugün evdeki normal gebelik testini de yaptım zaten testi kalmadı inşallah kanda da çıkarMaşallah tebrikler fakat farklı farklı markalar kullanmayın gününüz geldiğinde kanda baktirın bence
benimde kasık ağrılarım geçmedi ara ara ağrıyorGebe olup ta hala kasık ağrısı çeken var bence korkutmayalım kendimizi
Insallah canım rabbim hepimizin yüzüne gülsün sabah akşam duadayim sağlıkla kucagımıza almak nasip olsunİnşallah iyi olur ben de ağrılarım oldu diye strese girdim hep dua ediyorum
İlki erken gebelik testiydi doğru mu diye bugün evdeki normal gebelik testini de yaptım zaten testi kalmadı inşallah kanda da çıkar
Benimde öyleydi dün akşam üzeri geçti kendiliğinden daha hic agrimadi bir daha korkuyorum suanbenimde kasık ağrılarım geçmedi ara ara ağrıyor
Hayırlı olsun, benim de erken gebelik ve normal gebelikte böyle çıkmıştı. 9. Kanda da 215 cikti.Eki Görüntüle 2608798
İnşallah darısı başımıza siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızHayırlı olsun, benim de erken gebelik ve normal gebelikte böyle çıkmıştı. 9. Kanda da 215 cikti.
4. gün erken değil mi zaten bence 6. gün dene 5. embriyosu ise çıkar 6. günGünaydın hanımlar bugün 4. günüm, hiç bir şey hissetmiyorumSabah idrar testi yaptım ve kabak gibi tek çizgi vardı.. 2 gün daha yaparım çıkmazsa kızımın odasını temizliğe başlarım.
Çarşaf çarşaf idrar testleri görünce dayanamıyorum, gaipten bir ses “ yap yap yap” diyip dürtüyor yani.4. gün erken değil mi zaten bence 6. gün dene 5. embriyosu ise çıkar 6. gün
Kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız dğn aksamdan beri gelen bişey yok Allaha şükür inş hepimiz yavrularımızı kucagımıza sag saglım alırız son test yaptım dunden koyu sanırım yarın kan berıcem allaahın ıznıyle oda ıyı cıkarsa az daha rahatlarım ıns hersey guzel olur bızım ıcın
[/QUçok sevindim canım yarında hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Kız cok erken daha en az 4 gün daha bekle sakın temızlıge falamngırmeGünaydın hanımlar bugün 4. günüm, hiç bir şey hissetmiyorumSabah idrar testi yaptım ve kabak gibi tek çizgi vardı.. 2 gün daha yaparım çıkmazsa kızımın odasını temizliğe başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?