- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.121
Öylemı dersın rahatlattın benı ıkı gun sonra kan yukselıkse ıkı kat guzel ama duserse ılacı bıraktırırlar belkı bana ozman sen kan verdınmı basladıgında lekelenmen kuzum kac cıkmıstı verdıysen bıraz rahatlattın beni3 gün sürdü lekelenme sonra bitti. adet dediğin. normak ırmızı renkte olur. pemb. kahve, koyu kahve yerlesme. o ilacları içerken adet olmazsın zaten
ben lekelenme olunca kan vermedım. idrar testı yaptım. pozitif cıktı. kan testı gunumde kan verdım 2014 cıktı. ıkı gun sonra tekrar ıstedı doktor bukez 4750 gıbı bıseydı. bol su iç canım. rahatla guven banaÖylemı dersın rahatlattın benı ıkı gun sonra kan yukselıkse ıkı kat guzel ama duserse ılacı bıraktırırlar belkı bana ozman sen kan verdınmı basladıgında lekelenmen kuzum kac cıkmıstı verdıysen bıraz rahatlattın beni
Kuzum sen kaçıncı gününde kan vermiştin, birde ikiz miydiler?ben lekelenme olunca kan vermedım. idrar testı yaptım. pozitif cıktı. kan testı gunumde kan verdım 2014 cıktı. ıkı gun sonra tekrar ıstedı doktor bukez 4750 gıbı bıseydı. bol su iç canım. rahatla guven bana
ben 12. ve 14. gün kabn verdim. çift embrıyo transfer edildi. ikiz olup olmadıgını bılmemekle beraber hem cok ıstıyor hem cok korkuyorumKuzum sen kaçıncı gününde kan vermiştin, birde ikiz miydiler?
Hayırlı olsunn inşallah ikizdir çok güzel çıkmış değerin, benimde perşembe 10. Gün kontrolüm, ayağa kalkınca bacağım belim karnım ağrıyor hemen uzanıyorum yerleşme kanaması gibi birşeyde olmadı henüz,ben 12. ve 14. gün kabn verdim. çift embrıyo transfer edildi. ikiz olup olmadıgını bılmemekle beraber hem cok ıstıyor hem cok korkuyorum
herkeste olmayabılıyor. senın kac embrıyo? kac gunluktu?Hayırlı olsunn inşallah ikizdir çok güzel çıkmış değerin, benimde perşembe 10. Gün kontrolüm, ayağa kalkınca bacağım belim karnım ağrıyor hemen uzanıyorum yerleşme kanaması gibi birşeyde olmadı henüz,
Benim 2 Adet 5 günlüktü idrar testi yaptım pozitif elhamdulillahherkeste olmayabılıyor. senın kac embrıyo? kac gunluktu?
İçini ferah tut olumlu düşün dua et ben de jel den sonra yanıyodumFıtol almıym ben cnm ıgne oluyorum adetmolcam zaman boyle oluyodum bılemıyorum
testini atmısmıydın buraya?Benim 2 Adet 5 günlüktü idrar testi yaptım pozitif elhamdulillahama işte yinede inanamıyorum
İlkini atmıştım daha sonrada yaptım yine çıktı idrar testlerinde ama onları atmadım burayatestini atmısmıydın buraya?
at bakalım koyulasmaya :)İlkini atmıştım daha sonrada yaptım yine çıktı idrar testlerinde ama onları atmadım buraya
Yok canım ben İstanbul Florence nigtingale hastanesinde oldum. Kasık ağrım var göğüs hassasiyetin var sadece his derken valla bilmiyorum ya canım senin belirtilerin neler5. Gün embriyosu benimkide. Var mı bir tahminin ya da hissettiğin. Eskişehir acıbadem de mi oldun canim
Hangi doktor yaptı tedavinizi bende orda oldumYok canım ben İstanbul Florence nigtingale hastanesinde oldum. Kasık ağrım var göğüs hassasiyetin var sadece his derken valla bilmiyorum ya canım senin belirtilerin neler
Benim Düzce'den doktorum geldi bide orda Burçin hanım var onlr yaptı canım ben iki şehirde de takipte olduğum için oranın doktoru mu Burçin hanım bilmiyorumHangi doktor yaptı tedavinizi bende orda oldum
seninde koyulasma cok ikiz geliyor olabilirrrKızlar benim testlerim biri 5. Gün diğeri 8. Gün
İnşallah canım ya inşallahseninde koyulasma cok ikiz geliyor olabilirrr
5 gün embriyosu mu canim ?Kızlar benim testlerim biri 5. Gün diğeri 8. Gün
Anladım hayırlısı olsun inşallahBenim Düzce'den doktorum geldi bide orda Burçin hanım var onlr yaptı canım ben iki şehirde de takipte olduğum için oranın doktoru mu Burçin hanım bilmiyorum
Benim 9.gün böyleydi 2 embriyo konuldu yarın 10.gun kanda 497.32 cıktı yarın bakalım kaç çıkıcakKızlar benim testlerim biri 5. Gün diğeri 8. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?