- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.081
Az once aradim konustuk , kahverengi oldugunu soyledim .Endiselenmeyin kullandiginiz jel birikiyor zamanla o renge donuyor dediAnaaaammmm ne oluyor sizlere nazar mı değdirdik tövbe tövbe.
aktif kanama ve kırmızı değilse sıkıntı yoktur canım
Dinlenmene bak ama drunuda bilgilendirmeyi ihmal etme
Çatlarım meraktan yapınca etiket yap beni3. Günüm testimede 13 gün var
Amiiiinnn aminnnnnn hep birlikte sağlıklı gebeliklerimiz olsun canımInsallah hamile olursun. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Etiketlerim canımÇatlarım meraktan yapınca etiket yap beni
Haklsn arklar zorladı yaptırdı kız bılemedım devam etmsın de deger artsın hala tutunmayamı calısıyo anlamadım kuuzum bn progestan ıgne yaptırıyorum hergun kuzum ılaclara devam et dedılerAnam sen idrarının renginide mi kontrol ediyon
Allah iyiliğini versin.
kızımda 9. Gün kanamam olmuştu, hattakorkudan bununla ilgili post bile açmıştım. 9. Gün ve tüp bebekte yerleşme kanaması mı olur diye.. ama oluyormuş. dr um 3 günlük iğne vermişti kanama için. Kanama devam etmedi ama iğneleri kullandım.
hamilelik garip bi şey, hiçbir zaman birbirini tutmayan belirtiler yaşıyorsun .
Gözün aydın canım ilk ve son korkun bu olsun( korkudan elinin ayağının titrediğini biliyorumAz once aradim konustuk , kahverengi oldugunu soyledim .Endiselenmeyin kullandiginiz jel birikiyor zamanla o renge donuyor dedi
8.gun cnm transfer gunu saymazsakYaa bak nasip oldu bugün öğrenmiş oldun cnaim :) çok sevindimmmm kaçıncı gündü bugün transfer sonrası
Ben neyse de esimi görsenizGözün aydın canım ilk ve son korkun bu olsun( korkudan elinin ayağının titrediğini biliyorum)
Senin bebişler biraz vahşi galiba yerleşme işini abartılar. Şaka bir tarafa dinlen canım.. mümkünse kanamanla ilgilide internetten araştırma yapmaya kalkmaHaklsn arklar zorladı yaptırdı kız bılemedım devam etmsın de deger artsın hala tutunmayamı calısıyo anlamadım kuuzum bn progestan ıgne yaptırıyorum hergun kuzum ılaclara devam et dedıler
İÇİNİ FERAH TUt bebikolar senleKızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Bilmiyorum kanda sonuç değişir mi ama değişmesede canınız sağolsun. Siz ve eşiniz sağlıklı ve huzurlu olun. İnsanoğlu olarak bi yere kadar elimizden geleni yapabiliyoruz, ondan sonrası bizleri aşıyor.11. Gün idrar testim negatif
Canem üzülme . Baska bahara inşallah11. Gün idrar testim negatif
oSenin bebişler biraz vahşi galiba yerleşme işini abartılar. Şaka bir tarafa dinlen canım.. mümkünse kanamanla ilgilide internetten araştırma yapmaya kalkma
Benm bebısler cok yaramaz sanırım kuzuİÇİNİ FERAH TUt bebikolar senle
Ben hiçbişey kullanmadım canımAyrıca kızlar yumurtaların kaliteli olması için aylar öncesinden özel olarak kullandığınız bir şeyler var mıydı
Canım ya ne güzel heyecanlar sonu bebiş olunca :)Ben neyse de esimi görsenizara ara hemen hastaneyi ara , gidelim mi doktora ? Bakiyim saat kac ? Bir panik bir heyecan cok sukur bundan baska derdimiz olmasin
Bir süre sonra alışıyorsun canım yeni planlar yapıyorsun hayat devam ediyor11. Gün idrar testim negatif
İnşAllah kuzum inşallahEvt cok acıktı ıdtar arklar test yap dedı de yaptm pembe geldı ılk gunluk pedın yarıso kadar sonra kahve geldı bıkac damla smdı kesıldı ama progestan ıgnemı kestı acaba ıns gelmez yenıden ya kuzum
Sen ne yaptın canım keyifler nasıl?? Var mı plan program?Bir süre sonra alışıyorsun canım yeni planlar yapıyorsun hayat devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?