- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.821
Ay masaallah. Rabbim tamamina erdirdin insaallah. Sonucun kac cikti canim benimAz önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay masaallah. Rabbim tamamina erdirdin insaallah. Sonucun kac cikti canim benimAz önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Masaallah degerin cok iyi kuzum. Insaallah saglikla artip tamamina erer hamileliginKızlar bugün 10.gün transferin kan değerim 497.32 cıktı inşallah herşey yolunda gider
Sagol canım 215 cikti 9. GünAy masaallah. Rabbim tamamina erdirdin insaallah. Sonucun kac cikti canim benim
Progestern 0.50Canım en son yaptırdığın hormon sonucu lh hormonuyla progestran catlatma iğnesi vurulunca ertesi gün kan veriyosun ya sonuc
Masaallah senin değerinde gunune gore cok iyi. Saglikla artsin Rabbim tamamina erdirsin insaallahSagol canım 215 cikti 9. Gün
Insallah ya..zaten bir evladim vardi yurt disindayim bakalim nasil buyutcem.Allah bir kolaylik verir.Pelincicekci cnm çok sevindim adına korkma rabbim verir kolaylığını inş. Sağ salim büyüyüp sağlıkla doğsunlarda..
ben bugün de kan verdim bugünkü sonuca göre dr ultrason randevu vericek. Valla bende çok heyecanlıyım acaba kaç tane bebişim tutundu bana diye merakla bekliyorum...
Kismet bende yurt disindayim hic akraba falan da yok,halihazirda bir tane daha cocugum var Allah yardimcimiz olsunPelincicekci cnm bende ailem den tanıdıklarımdan felan uzak bi şehirdeyim ben bursadayım,aikem izmirde... Ama ben 3 olmasını çok isriyorum çok da korkuyorum ama kısmet artık
Güzel düşünelim güzel olsun canım benim bu topikte tanıştığım hala da görüştüğüm biri 2 defa 20.haftada erken doğum yapmıştı 3.de dikiş atıldı yattı hep ama şükür zamanında doğum yaptıKız hersey bebek muhabbetımı ask olsun valla benım dogım zamanım bellı olmaz kuzum hersey olabılır hayırlısı olsun
Teşekkür ederim insallah allah kucağımda almayı nasip etsinMasaallah degerin cok iyi kuzum. Insaallah saglikla artip tamamina erer hamileligin
Aynı ben bıkere kaybettm 20.haftada allah buyuk umudumuU kesmeyelım cnm ıns hayatımızda guzel gunler olsunGüzel düşünelim güzel olsun canım benim bu topikte tanıştığım hala da görüştüğüm biri 2 defa 20.haftada erken doğum yapmıştı 3.de dikiş atıldı yattı hep ama şükür zamanında doğum yaptı
Hayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin.Az önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Aminnn darısı başınızaHayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin.
Senin adına üzüldüm canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlık olsun, olur yine inşallah.Canım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın
Hayırlı olsun, gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah.Darısı güzl haber bekleyen herkeze
Bravo ne diyim Rabbim gönlüne göre versinCanım benim çok teşekkür ederim üzülmicem ya banane :) olmadıysa eğer vardır bir bildiği rabbimin şu günleri ah vah diye geçirmicem hayat kısa yalamaya değer durmak yok tevekküle devam zamanı gelince inşallah olacak :)))
Evt canim benim lh 54 çıkmış progestoran 7 çıkmış benim neden çok böyle kanı verdik geldik doktor gerekli görürse arar dedi yarım yumurta toplama var bemim neden boyle yüksek kiProgestern 0.50
Lh 0.81
Lh.2.30 bunlarmi canim
Gerçekten güzel haberlerinizi okudukça mutlu oldum kızlar hiçbirinizi tanımıyorum ama kader birliği yaptığımızı birbirimizi en iyi bizlerin anladığını biliyorum. Güzeller güzeli anneler hepinizi tebrik ediyorum. Kan verdim bende biliyorum sonucu ama emin olmak için yaptırdım. Benim gibi bu ayda olmayan arkadaşlar güçlü olmak zorundayız. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Bizim sınavımız hala devam ediyor inşallah bizde bu sevinci yaşayacağız. Hepiniz iyiki varsınız. Tüm dünyada yaygın olan bu virüstende bol bol koruyun kendinizi. Sizleri seviyorum
Çok sevindim senin afına darısı bize benimde 9 gün bugun,. Bizede dua etAz önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Teşekkür ederim. Isteyen herkes dualarimda . Aynıymış seninle günlerimiz pozitif sonuç alırsın ınsallahÇok sevindim senin afına darısı bize benimde 9 gün bugun,. Bizede dua et