How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Pelincicekci Pelincicekci cnm çok sevindim adına korkma rabbim verir kolaylığını inş. Sağ salim büyüyüp sağlıkla doğsunlarda..
ben bugün de kan verdim bugünkü sonuca göre dr ultrason randevu vericek. Valla bende çok heyecanlıyım acaba kaç tane bebişim tutundu bana diye merakla bekliyorum...
Insallah ya..zaten bir evladim vardi yurt disindayim bakalim nasil buyutcem.Allah bir kolaylik verir.
Pelincicekci Pelincicekci cnm bende ailem den tanıdıklarımdan felan uzak bi şehirdeyim ben bursadayım,aikem izmirde... Ama ben 3 olmasını çok isriyorum çok da korkuyorum ama kısmet artık 😂
Kismet 😄 bende yurt disindayim hic akraba falan da yok,halihazirda bir tane daha cocugum var Allah yardimcimiz olsun

Kız hersey bebek muhabbetımı ask olsun valla benım dogım zamanım bellı olmaz kuzum hersey olabılır hayırlısı olsun
Güzel düşünelim güzel olsun canım benim bu topikte tanıştığım hala da görüştüğüm biri 2 defa 20.haftada erken doğum yapmıştı 3.de dikiş atıldı yattı hep ama şükür zamanında doğum yaptı

Güzel düşünelim güzel olsun canım benim bu topikte tanıştığım hala da görüştüğüm biri 2 defa 20.haftada erken doğum yapmıştı 3.de dikiş atıldı yattı hep ama şükür zamanında doğum yaptı
Aynı ben bıkere kaybettm 20.haftada allah buyuk umudumuU kesmeyelım cnm ıns hayatımızda guzel gunler olsun

Canım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın
Senin adına üzüldüm canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlık olsun, olur yine inşallah.

Gerçekten güzel haberlerinizi okudukça mutlu oldum kızlar hiçbirinizi tanımıyorum ama kader birliği yaptığımızı birbirimizi en iyi bizlerin anladığını biliyorum. Güzeller güzeli anneler hepinizi tebrik ediyorum. Kan verdim bende biliyorum sonucu ama emin olmak için yaptırdım. Benim gibi bu ayda olmayan arkadaşlar güçlü olmak zorundayız. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Bizim sınavımız hala devam ediyor inşallah bizde bu sevinci yaşayacağız. Hepiniz iyiki varsınız. Tüm dünyada yaygın olan bu virüstende bol bol koruyun kendinizi. Sizleri seviyorum 🥰🤗

Benim test günüm yarın saba
Canım benim çok teşekkür ederim üzülmicem ya banane :) olmadıysa eğer vardır bir bildiği rabbimin şu günleri ah vah diye geçirmicem hayat kısa yalamaya değer durmak yok tevekküle devam zamanı gelince inşallah olacak :)))
Bravo ne diyim Rabbim gönlüne göre versin

Gerçekten güzel haberlerinizi okudukça mutlu oldum kızlar hiçbirinizi tanımıyorum ama kader birliği yaptığımızı birbirimizi en iyi bizlerin anladığını biliyorum. Güzeller güzeli anneler hepinizi tebrik ediyorum. Kan verdim bende biliyorum sonucu ama emin olmak için yaptırdım. Benim gibi bu ayda olmayan arkadaşlar güçlü olmak zorundayız. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Bizim sınavımız hala devam ediyor inşallah bizde bu sevinci yaşayacağız. Hepiniz iyiki varsınız. Tüm dünyada yaygın olan bu virüstende bol bol koruyun kendinizi. Sizleri seviyorum 🥰🤗
😍😘🤗🤲🤲

Back