2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar baş ağrım şiddetlendi ve midem de bulanıyor neler oluyor ben korkmaya başladım

Korkuyorum ama şimdi yapsam olur mu kahvaltı yapmıştım bir de erken gebelik testi değil benimki. Başım çok fena niye böyle oldum anlamıyorum
Cok su ıcmedıysende olur cnm cıkmazsa da uzulme cunku erkende olabılır cunku sen bugun strese gırdın bence oyle hıssetm yap cıkmazsa beklersın erkense benımkıde normalmtesttı

Cok su ıcmedıysende olur cnm cıkmazsa da uzulme cunku erkende olabılır cunku sen bugun strese gırdın bence oyle hıssetm yap cıkmazsa beklersın erkense benımkıde normalmtesttı
O zaman bugün yapmayayım eşime senin testinden aldırıp yarın sabah yapayım inşallah hayırla olumlu sonuç olur

İnşallah bol bol yumurtan olur şansın yüksek olur canım dualarım seninle
İnşaallah cnm. Şimdi doktordan geldim 10 a yakın yumurta olmuş 12 13 cm daha perşembe günü kontrol var, iğneye devam 2,3 gün daha dedi. İnşallah güzel güzel büyürler ve kaliteli embriyo olurlar :)

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 13 mart ta 5. Gün embrıyosu transferi oldum son iki günüm kaldı teste fakat hiç umudum yok her gün ağlıyorum regl agrısı cekıyorum ara ara ve korkumdan testte yapmadım gün geçmek bilmiyor

Hayırlı olsun canım benimde 14 marttı normalde 2 gün var kan testine ama dayanamayıp evde test yaptım malesef sonuç negatif doktoruma sordum kan testini bugün yap dedi. 2 gün kaldıysa çıkar kanda. Beklemek daha çok yıpratıyorsa yap testini. Bebeğin seninledir inşallah ama böyle yaparsan onu da üzersin yapma.

Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda evladınızı alırsınız kucağınıza ve diliyen herkes Peki hissettinizmi olmadıgını belırtıler varmıydı adete dair

Neden aglıyosun bıkacgundur benımde agrım hafıf ama hamıleyımm cnm

Az kalmış kendi hırpalama çocuğunda üzüyorsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…