- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.701
Amin amin insallah canimmİnşallah güzel haberler alırsın canım. :))
Ay inşallah kanda pozitif çıkar canım kaç gibi çıkacakKizlar kan verdim bugun baska veren varmi bugun yada sonuc alan
Kız bı tedt yap senden umutluyum dıkkat et ohss olma allah korusun ama bnce bebıs barArkadaşlar baş ağrım şiddetlendi ve midem de bulanıyor neler oluyor ben korkmaya başladım
Korkuyorum ama şimdi yapsam olur mu kahvaltı yapmıştım bir de erken gebelik testi değil benimki. Başım çok fena niye böyle oldum anlamıyorumKız bı tedt yap senden umutluyum dıkkat et ohss olma allah korusun ama bnce bebıs bar
Cok su ıcmedıysende olur cnm cıkmazsa da uzulme cunku erkende olabılır cunku sen bugun strese gırdın bence oyle hıssetm yap cıkmazsa beklersın erkense benımkıde normalmtesttıKorkuyorum ama şimdi yapsam olur mu kahvaltı yapmıştım bir de erken gebelik testi değil benimki. Başım çok fena niye böyle oldum anlamıyorum
Canım senin transfer tarihin neydi kalbi duymadınız dimi o galiba 6.haftada duyuluyorKizlar cok şükür gördüm Rabbim.hepinize tattırsın 5+5 günlük ❤❤
O zaman bugün yapmayayım eşime senin testinden aldırıp yarın sabah yapayım inşallah hayırla olumlu sonuç olurCok su ıcmedıysende olur cnm cıkmazsa da uzulme cunku erkende olabılır cunku sen bugun strese gırdın bence oyle hıssetm yap cıkmazsa beklersın erkense benımkıde normalmtesttı
Canim 3 mart transfer tarihim.5 nisan kalp tarihimCanım senin transfer tarihin neydi kalbi duymadınız dimi o galiba 6.haftada duyuluyor
Bekle ozaman cnm ben ıntten almıstm guzel haberler ver sabahaO zaman bugün yapmayayım eşime senin testinden aldırıp yarın sabah yapayım inşallah hayırla olumlu sonuç olur
İnşaallah cnm. Şimdi doktordan geldim 10 a yakın yumurta olmuş 12 13 cm daha perşembe günü kontrol var, iğneye devam 2,3 gün daha dedi. İnşallah güzel güzel büyürler ve kaliteli embriyo olurlar :)İnşallah bol bol yumurtan olur şansın yüksek olur canım dualarım seninle
Doktoruna danışmadan birakmaArkadaslar bu kan sulandirici igneyi kullaniyor musunuz . Benim kan pihtim yokki. 4 gundr kullaniyim. Az once burnumdan kan geldi . Ne yapmaliyim kesmeli miyim su igneyi
Çok güzel canım inşallah daha da artarİnşaallah cnm. Şimdi doktordan geldim 10 a yakın yumurta olmuş 12 13 cm daha perşembe günü kontrol var, iğneye devam 2,3 gün daha dedi. İnşallah güzel güzel büyürler ve kaliteli embriyo olurlar :)
Canım benimde 2mart transfer tarihim ne kadarlık diye hesaplayim dedim 1hafta sonrayada ben randevu almıştım acaba erteleyip kalp atışını da mı duysam diye kafam karışıyorCanim 3 mart transfer tarihim.5 nisan kalp tarihim
Hayırlı olsun canım benimde 14 marttı normalde 2 gün var kan testine ama dayanamayıp evde test yaptım malesef sonuç negatif doktoruma sordum kan testini bugün yap dedi. 2 gün kaldıysa çıkar kanda. Beklemek daha çok yıpratıyorsa yap testini. Bebeğin seninledir inşallah ama böyle yaparsan onu da üzersin yapma.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 13 mart ta 5. Gün embrıyosu transferi oldum son iki günüm kaldı teste fakat hiç umudum yok her gün ağlıyorum regl agrısı cekıyorum ara ara ve korkumdan testte yapmadım gün geçmek bilmiyor
Hayırlı olsun canım benimde 14 marttı normalde 2 gün var kan testine ama dayanamayıp evde test yaptım malesef sonuç negatif doktoruma sordum kan testini bugün yap dedi. 2 gün kaldıysa çıkar kanda. Beklemek daha çok yıpratıyorsa yap testini. Bebeğin seninledir inşallah ama böyle yaparsan onu da üzersin yapma.
Neden aglıyosun bıkacgundur benımde agrım hafıf ama hamıleyımm cnmArkadaşlar aranıza yeni katıldım 13 mart ta 5. Gün embrıyosu transferi oldum son iki günüm kaldı teste fakat hiç umudum yok her gün ağlıyorum regl agrısı cekıyorum ara ara ve korkumdan testte yapmadım gün geçmek bilmiyor
Az kalmış kendi hırpalama çocuğunda üzüyorsun amaArkadaşlar aranıza yeni katıldım 13 mart ta 5. Gün embrıyosu transferi oldum son iki günüm kaldı teste fakat hiç umudum yok her gün ağlıyorum regl agrısı cekıyorum ara ara ve korkumdan testte yapmadım gün geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?