- 28 Ocak 2020
- 135
- 142
- 18
- 35
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.501
9.gün erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktıArkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin benimde bugün 4. Günüm zaman gecmiyor ama neden bilmiyorum içim çok rahat endişeli değilim fakat sürekli tutmadı olmadı gibi geliyor yine test yapacağım ve yine tek çizgi olacak gibi geliyor en erken ne zaman belli olur lütfen banada dua edin çok korkuyorum benim sıkıntım pko
Tebrik ederim canım senin adına çok mutlu oldum inşallah bebeklerini kucağına almayıda nasip eder Rabbim9.gün erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktı
Anladım zaten belirti demek saçma bunlara ilaçların etkisi muhtemelen ama herkeste aynı olmuyor işte. İnsan hamile olduğuna inanmak için belirti arıyor. Ben dün test yaptım negatif ti deÇok Aşırı yok kasık agrım ara ara alındım da çok degil
benım2 embrıyo transferi oldu. 12. gün kanda 2014 ıdı. yarın tekrar vercem
Markası ne o gebelik testinin. Ben de 16sında transfer oldum bugün 6. Günüm belki ben de alırım o testten9.gün erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktı
Bence kan gününe kadar aşırı stres yapma böyle idrar testlerinde çıkmayıp kanda çıkan bir sürü insan var içini ferah tut bir kaç gün daha sabret benceAnladım zaten belirti demek saçma bunlara ilaçların etkisi muhtemelen ama herkeste aynı olmuyor işte. İnsan hamile olduğuna inanmak için belirti arıyor. Ben dün test yaptım negatif ti de
Maşallah ikiz geliyo galibabenım2 embrıyo transferi oldu. 12. gün kanda 2014 ıdı. yarın tekrar vercem
Markası ne o gebelik testinin. Ben de 16sında transfer oldum bugün 6. Günüm belki ben de alırım o testten
Kacinci günüydü transferinAnladım zaten belirti demek saçma bunlara ilaçların etkisi muhtemelen ama herkeste aynı olmuyor işte. İnsan hamile olduğuna inanmak için belirti arıyor. Ben dün test yaptım negatif ti de
İnşallah canım ya bide elimdeki teste de güvenemiyorum çünkü 3 tane almıştı eşim 2si bozuk çıktı bitanesi de negatifBence kan gününe kadar aşırı stres yapma böyle idrar testlerinde çıkmayıp kanda çıkan bir sürü insan var içini ferah tut bir kaç gün daha sabret bence
Amiin insallahTebrik ederim canım senin adına çok mutlu oldum inşallah bebeklerini kucağına almayıda nasip eder Rabbim
7.günüydü canım. Erken gebelik değil normal Bi test kullandım ovula marka. Eczacı erken gebelik testi yok demiş.Kacinci günüydü transferin
Idrardaçıkmayıp da kanda çıkan çok hemen karartma içiniKacinci günüydü transferin
hayırlısıyla insallah :)Maşallah ikiz geliyo galiba
Ozaman negatif olması normal çok erken daha ben o testten bilerek almadim çıkmaz onda diye bunada 40 tl verdim içimden yuuh dedim kanda yaptırsam daha iyiydi kan testleri nekadar acaba7.günüydü canım. Erken gebelik değil normal Bi test kullandım ovula marka. Eczacı erken gebelik testi yok demiş.
Bence hiç canını sıkma biraz daha bekle Allahtan umut kesilmezİnşallah canım ya bide elimdeki teste de güvenemiyorum çünkü 3 tane almıştı eşim 2si bozuk çıktı bitanesi de negatif
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın10. Gün kan sonucum 66.9 du
12. Gün kan sonucum 115.2
Tebrik ederim bizlerde dua edin9.gün erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?