2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Transferiniz ne zamandı acaba . Ben 6 mart ta transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım ama p.tesi tekrar kan vercem sonuca göre doktor randevu vericrk
[/QUOTE]
Canım Sen tek embriyo transferi mi olmuştın? ilk kan sonucun kactı? Bide kacıncı gün embriyosuydu.

[.
[/QUOTE]
Açıkçası kaçıncı gün embriyosu tam bilmiyorum ben anlatayım siz bana söylersiniz belki ben doktora bu tarz şeyleri sormadım kaçıncı gün kalitesi felan (sonra bide birsürü kafama onları takarım araştırma yaparım diye) doktoruma güvendim sadece benm geçen sene ilk tüp bebek transferim negatif olmuştu 3. Gün 3 tane embriyo dondurulmuştu,bu sefer o dondurulmuş embriyolarımı transfer ettiler. Embriyolar çözülünce ertesi gün transferim oldu.3 embriyo transfer edildi
[/QUOTE]
canım maşallah saglıkla gelsınler inşallah. bu durumda 4. gün embrıyosu oluyor :))

Evet stres hiç bitmiyor . Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu duyguyu ilk defa yaşıyorum allahım 10 yıl sonra nasip etti inşallah sonuna kadar gideriz
Ne güzel ya benim 4 yıl olacak ona rağmen tükenmiş gibi hissediyorum. Canı gönülden sevindim inan. Benimde yarın 9. Gün sabah tekrar yapacam umarım pozitif olur. Kasık ağrısı hiç geçmiyor benim inanılmaz yoğunda akıntı var. Hep böyle adet olacam gibi çok korkuyorum senin var mı belirtin falan?

recai pabuccu cok ünlü ama yakınim hic memnun kalmadi tutmadigi icin degil bir suru sebep var..bence de görus ve icine sinenle devam et reklamlara aldanma derim hicbirsey instagram videolarindan ibaret degil onemli olan isinde iyi ve durust doktorlarla karsilasman..

Çok Aşırı yok kasık agrım ara ara alındım da çok degil

Transferiniz ne zamandı acaba . Ben 6 mart ta transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım ama p.tesi tekrar kan vercem sonuca göre doktor randevu vericrk
Canım Sen tek embriyo transferi mi olmuştın? ilk kan sonucun kactı? Bide kacıncı gün embriyosuydu.
[/QUOTE]
5.gün emriyosuydu bugün 9.günüm 2 embriyo konuldu çarşamba kan testi günü

[/QUOTE]
Transfer 13 marttı

Amiin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…