- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.481
Tedbir amaçlıdır. Hiç kötü düşünme10. Gün kan sonucum 66.9 du
12. Gün kan sonucum 115.2
Maşallah harika bir duygudur eminim inşallah biz de yaşarızKızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü
Evet stres hiç bitmiyor . Hakkımızda hayırlısı olsun.papatyamrm kötü düşünmüyorum ama insan ister istemez bi endişe duyuyo . Derlerdi sadece pozitif de rahatlamıyo tüp bebek yaptıranların sürekli bi endişeleri var diye gerçekten öyleymiş inş. Sağlıkla gelişsin hepimizin yavruları
Amin inş. Bide şu virüs stresi var ben ne kadar evde olsam da eşim mecburi çalışıyo o yüzden sürekli bi endişe stres halindeyim.Evet stres hiç bitmiyor . Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ne güzel ya benim 4 yıl olacak ona rağmen tükenmiş gibi hissediyorum. Canı gönülden sevindim inan. Benimde yarın 9. Gün sabah tekrar yapacam umarım pozitif olur. Kasık ağrısı hiç geçmiyor benim inanılmaz yoğunda akıntı var. Hep böyle adet olacam gibi çok korkuyorumBu duyguyu ilk defa yaşıyorum allahım 10 yıl sonra nasip etti inşallah sonuna kadar gideriz
Bizde de aynı eşim çalışıyor. Dikkat edeceğiz artık. Stres yapmak iyi değil. Sakin olmalıyız.Amin inş. Bide şu virüs stresi var ben ne kadar evde olsam da eşim mecburi çalışıyo o yüzden sürekli bi endişe stres halindeyim.
Canım nasılsın keseyi gördün müKizlar heryerde durduruldu..son verilen randevulara bakıyolar sadece.p.tesi benim kese ye bakacaklar ondan sonra kalp atışı burda artık dr.bulup gitmem gerekiyor
recai pabuccu cok ünlü ama yakınim hic memnun kalmadi tutmadigi icin degil bir suru sebep var..bence de görus ve icine sinenle devam et reklamlara aldanma derim hicbirsey instagram videolarindan ibaret degil onemli olan isinde iyi ve durust doktorlarla karsilasman..merhabalar cok tesekkürler cevap icin
simdi kime gidiyrosunuz?
hulusi hoca recai pabuccu gurur polat bunlar hakkında duyumlarınız nedir
baskentin labortavuarı ve embriyologunu biliyıor musunuz?
insallah coook güzel sonuclanır isleminiz yürekten diliyorum bunu
Maşallah tek embriyoya göre değeriniz baya güzelTek emriyo 145 ikinci 4 gün sonra 685
Çok Aşırı yok kasık agrım ara ara alındım da çok degilNe güzel ya benim 4 yıl olacak ona rağmen tükenmiş gibi hissediyorum. Canı gönülden sevindim inan. Benimde yarın 9. Gün sabah tekrar yapacam umarım pozitif olur. Kasık ağrısı hiç geçmiyor benim inanılmaz yoğunda akıntı var. Hep böyle adet olacam gibi çok korkuyorumsenin var mı belirtin falan?
Canım Sen tek embriyo transferi mi olmuştın? ilk kan sonucun kactı? Bide kacıncı gün embriyosuydu.Transferiniz ne zamandı acaba . Ben 6 mart ta transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım ama p.tesi tekrar kan vercem sonuca göre doktor randevu vericrk
Teşükkürler canım senki daha iyi olsunMaşallah tek embriyoya göre değeriniz baya güzel
Canım Sen tek embriyo transferi mi olmuştın? ilk kan sonucun kactı? Bide kacıncı gün embriyosuydu.Transferiniz ne zamandı acaba . Ben 6 mart ta transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım ama p.tesi tekrar kan vercem sonuca göre doktor randevu vericrk
Amiin insallahGözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Rabbim hamileliklerimizi tamamına erdirsin inş.sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..diğer sonuç bekkeyen tüm arkadaşlar inş. Hepiniz pozitif sonuç alırsınız.burdaki hetkes hamile kalır inş. AMİNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?