2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım eskisi gibi hareket etmemeye dikkat et ayaklarını sıcak tut protein ve sebze ağırlıklı beslen ilaçların iğnelerin tabi faydası var vücudumuzda yer kalmadı ama mecburuz işte birde olumsuz düşünme umutlu ol hep

Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı gün embriyosuydu. Darısı başımıza inşallah bende pozitifi görsem ağlarım valla.
Bu duyguyu ilk defa yaşıyorum allahım 10 yıl sonra nasip etti inşallah sonuna kadar gideriz

Benim 2 nisanda doktor randevum daha çok var yani inşallah herşey yolunda gider ama bugündü Yahrenayy bugündü kese için randevusu daha gelemmiştir.
[/QUOTE]
Transferiniz ne zamandı acaba . Ben 6 mart ta transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım ama p.tesi tekrar kan vercem sonuca göre doktor randevu vericrk

Benim 2 nisanda doktor randevum daha çok var yani inşallah herşey yolunda gider ama bugündü Yahrenayy bugündü kese için randevusu daha gelemmiştir.
[/QUOTE]
Sen o halde hem keseyi görür hem de kalbi dıyarsın.

Bu duyguyu ilk defa yaşıyorum allahım 10 yıl sonra nasip etti inşallah sonuna kadar gideriz
Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Rabbim hamileliklerimizi tamamına erdirsin inş.sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..diğer sonuç bekkeyen tüm arkadaşlar inş. Hepiniz pozitif sonuç alırsınız.burdaki hetkes hamile kalır inş. AMİNNN...

Transferiniz ne zamandı acaba . Ben 6 mart ta transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım ama p.tesi tekrar kan vercem sonuca göre doktor randevu vericrk
[/QUOTE]
Canım Sen tek embriyo transferi mi olmuştın? ilk kan sonucun kactı? Bide kacıncı gün embriyosuydu.

[/QUOTE]
Evet inşallah ikisinide görür duyar size güzel haberler veririm

[/QUOTE]
Evet inşallah ikisinide görür duyar size güzel haberler veririm

[/QUOTE]
3 martta inşallah kat kat artsın

Canım Sen tek embriyo transferi mi olmuştın? ilk kan sonucun kactı? Bide kacıncı gün embriyosuydu.
[/QUOTE]
Açıkçası kaçıncı gün embriyosu tam bilmiyorum ben anlatayım siz bana söylersiniz belki ben doktora bu tarz şeyleri sormadım kaçıncı gün kalitesi felan (sonra bide birsürü kafama onları takarım araştırma yaparım diye) doktoruma güvendim sadece benm geçen sene ilk tüp bebek transferim negatif olmuştu 3. Gün 3 tane embriyo dondurulmuştu,bu sefer o dondurulmuş embriyolarımı transfer ettiler. Embriyolar çözülünce ertesi gün transferim oldu.3 embriyo transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…