- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.441
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz. Hayırlı olsun. Tek embrıyo muydu? Kese için ne zaman cagırdılarMerhabalar bende 9 Mart’ta transfer oldum çok şükür pozitif rabbim bu uğurda emek veren herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Canım merhaba. Ankaradayım 31 yaşındayım. 4 yıldır bebek istiyoruz. Başkente gitmedim. Yinede size yazmak istedim.
Bizim sebepsiz infertilite tüm değerlerimiz iyi. 2018 de rahim filmi çektirdim koru hastanesinde, gebelik oluşmadı. Yumurta takibi catlatma hepsi yapıldı sonuç alınmadı. 2019 ocakta polip temizlendi histeroskopi ile. Yine süre verildi. Nisanda asilama yapildi ozel ankara tüp bebek merkezinde kubilay vicdan yaptı. Bu da olumsuz oldu. Kubilay hoca aşılamanın başarı oranının normal gebelikle hemen hemen aynı çok az arttırır dedi. Tüp bebekte başarı oranının çok daha yüksek dedi.
2019 haziranda prof dr. Ibrahim esinler e gittim. O da perdeyi temizlemek için histeroskopi yaptı. 2020 subatta tüp bebeğe başladık. Yumurtalar toplandi ve 2 tane 5.gun embriyosu donduruldu. 2 adet beklenip transfere baslayacagiz. Ama su durumda ne olacak bilmiyorum.
Bu arada Şehir hastanesi dahiliye bölümünde trombofili paneli testi yaptırdım. Eğer yaptırmak istersen 15 günde cıktı sonuçlar.
Sormak istediklerin varsa cevaplarım. Inşallah en kısa zamanda evlatlarımıza kavusuruz.
Kizlar bugun transferim var, nolur bana dua edin, Rabbim emek boslugu vermesin, hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
merhaba daha evleneli 5 ay yeni bittti aslında 4 aydır korunmadık cok yeni ama rezerv sayısından ötürü tüp bebek dedilerTüplerde tıkanıklık olduğu için mi film çekecekler yoksa ihtimal olarak mı yapılacak bu işlemi?Kaç yıldır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama uzun süre olmadıysa altarnatifleri deneyin,uzun süredir denediniz olmadıysa bence vakit kaybetmeyin.bunu yaş ve rezerv azligi faktöründen dolayı söylüyorum yanlış anlamayin.
ayy insallaaah cok tesekkürler hepimizin gönlüne göre olsun her sey insallahŞimdiden hayırlı olsun tedaviniz. Dr unuzun hemen tüp bebek yapmaması güzel, ve dedipi gibi rahim filminden sonra hamile kalanları okumuştum. Belki o şanslı insanlardan birşde siz olursunuz belli mi olur?
Sağol canım inşallah yaOy oy bende gördüm orda hafifte olsa ben burdayım diyor
Yaa maşallah canımKızlar günaydın test denemek istedim bakalım azda olsa dünden fark varmı diye umutlanmalımıyım artık
Sen yaptınmı kuzumYaa maşallah canım
Kuzumm bende yaptım test biraz daha koyu çıktı sankiSen yaptınmı kuzum
Ay kız atsana farkına bakalım ya bende oyleyımKuzumm bende yaptım test biraz daha koyu çıktı sankiinanamıyorum hala inşallah sağlıklıdırlar
Ibrahim esinler ile devam ediyorum. Kendi muayenehanesi var. Hrs hastanesinde islemleri yapıyor. Ben memnunum, güven duyuyorum, rahat bir doktor, beni strese sokmuyor.merhabalar cok tesekkürler cevap icin
simdi kime gidiyrosunuz?
hulusi hoca recai pabuccu gurur polat bunlar hakkında duyumlarınız nedir
baskentin labortavuarı ve embriyologunu biliyıor musunuz?
insallah coook güzel sonuclanır isleminiz yürekten diliyorum bunu
Tebrik ederim cnm. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah❤❤Kızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü
Çok teşekkür ederim insallh kanada da görürüm bu sonucu birazda olsa rahstladimTebrik ederim cnm. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah❤❤
Gözün aydınKızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü
Allahım sizede nasıl etsin insallhÇok teşekkür ederim insallh kanada da görürüm bu sonucu birazda olsa rahstladim
Çok teşekkür ederim sizin de allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?