Oyle bir bilgi gormedim.siz nerden okudunuzKızlar lisans kpss 6 eylüle ertelendi
Ösym'nin sitesinde güncel tarihleri görebilirsinizOyle bir bilgi gormedim.siz nerden okudunuz
Evet gordum simdi.iyi mi oldu kotu mu bilemedimÖsym'nin sitesinde güncel tarihleri görebilirsiniz
İyi oldu benceEvet gordum simdi.iyi mi oldu kotu mu bilemedim
Birini bitirip diğerine geçince unutma yaşayabilirsiniz. Yapabilirseniz programlı bir şekilde beraber yürütün hem aynı dersten sıkılma ihtimaliniz olmaz. Sevilmeyen bir derse yoğunlaşınca sıkılma ihtimali oluyor.Kızlar tüm bir dersimi bitirsem öyle diğerine mi geçsem yooksa bütün dersleri berabermi bitirsem ne dersiniz ben yeni başladım hepimize kolay gelsin
Ayni durum bende de var mat bitti cografyaya gectim. O da btti tarihe gectim ama sanki mat ve cografyayi unuttum gbi hissesiyorum. E hepsine bi anda baksam karman corman oluyor. Birbirine giriyor. Dersnaeye gitmiyorm. Ne olacak boyleKızlar tüm bir dersimi bitirsem öyle diğerine mi geçsem yooksa bütün dersleri berabermi bitirsem ne dersiniz ben yeni başladım hepimize kolay gelsin
bende şimdi onlara bakıyordum pegemin soru bankası setini gördüm onu sipariş vereyim o zaman teşekkür ederim. benim hocamdan memnun mu herkes çoğu kişi öneriyor da ben videolara bakıyorum bazenBenim hocam ve pegem var bende
Birini bitirip diğerine geçmek mantıklı değil bence ortak yürütmek gerek. Ben türkçede konuları genel olarak bildiğim için türkçeyi konu olarak bitirdim ve bir soru bankası bitirdim türkçeden, şimdi diğer derslerin konusunu çalışıyorum ama türkçeden de soruyla takviye yapıyorumKızlar tüm bir dersimi bitirsem öyle diğerine mi geçsem yooksa bütün dersleri berabermi bitirsem ne dersiniz ben yeni başladım hepimize kolay gelsin
Bilgilendirdigin için teşekkür ederimBirini bitirip diğerine geçmek mantıklı değil bence ortak yürütmek gerek. Ben türkçede konuları genel olarak bildiğim için türkçeyi konu olarak bitirdim ve bir soru bankası bitirdim türkçeden, şimdi diğer derslerin konusunu çalışıyorum ama türkçeden de soruyla takviye yapıyorum
Bende dersaneye gitmiyorum bendede durum aynı bir rayına otutturursak işi halledeceğiz insallahAyni durum bende de var mat bitti cografyaya gectim. O da btti tarihe gectim ama sanki mat ve cografyayi unuttum gbi hissesiyorum. E hepsine bi anda baksam karman corman oluyor. Birbirine giriyor. Dersnaeye gitmiyorm. Ne olacak boyle
Olur bence hevesleniriz belki :)Kızlar ben ders çalışmaya hafta hafta başladım hergun birders birkonu haftada 5gun 5ders hafta sonu tekrar soru çözümü diye karara verdim mesela pazartesi tarih İslamiyet öncesi salı coğrafya coğrafik konum..... Böyle yaptim bakalım nasıl olacak her hafta başı burdan bitirdigimiz konuları yazalım ne dersiniz birde cozdugumuz soru sayılarini yazalım haftalık yazalım birbirimizi hareketlendiririz ne dersiniz
TebriklerrPerşembe sözcükte anlam konu çalıştım 100 soru çözdüm