2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Ben de yarin matematik kitabi alip baslamayi dusunuyorum kizlar ya baslayacagim deyip hala duruyorum

Ben de yarin matematik kitabi alip baslamayi dusunuyorum kizlar ya baslayacagim deyip hala duruyorum

elinde kitap varsa direk başla çünkü kitap fiyatları çok uçuk o kadar pahalı ki ben elimdekilerle çalışıyorum sadece vatandaşlık ders notları aldım o da anayasa değişikliği olduğu için.

elinde kitap varsa direk başla çünkü kitap fiyatları çok uçuk o kadar pahalı ki ben elimdekilerle çalışıyorum sadece vatandaşlık ders notları aldım o da anayasa değişikliği olduğu için.
Kitaplarin hepsini fazlasiyla kullandim soru bankalarini attim zaten konu anlatim da bi tek tarihi begendim digerlerini yeniden alacagim her ay maksimum 2 kitao alip 2020 sinava kadar butun kaynaklari elden gevirmeyi dusunuyorum

Kizlar bugun kitapevine gittim kitapevinde bi bolum yapmislar 2018 kpss kitaplarini soru bankalari falan 9-10-11 tl ile satiyorlardi 60 liraya 6 tane kitap aldim siz de bi bakin yakininizdaki kitapevlerine boyle bir firsat varsa kacirmayin

Kizlar dun esimle geometri calismaya basladik geometrim sifir 2018e hazirlanirken direkt eledim hic calismadim ama bu sefer hedef yuksek o yuzden geometri de ogrenmem lazim.dun caliatik baya da zevkliydi.tarihe de basladim ilk unitenin ucte biri bitti.uzun uzun not tutarak calisiyorum ama yanlis mi yapiyorum bilmiyorum siz nasil caliaiyorsuniz tarihe

Kızlar merhaba, ben de yeni karar vermiş bulunmaktayım sınava hazırlanmaya. Henüz zamanımız da varken, çalışan ve evli bir kadın olarak dedim ki zaten anca yetişir. Elimde hiçbir kaynağım yok şimdilik. Ne yapıyım nerden başlıyım sizce?
Hepinize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.

Canim ben bu sene matematik ve tarihim zayif oldugu icin onlari halletmeyi dusunuyorum yaza kadar sen de zayif oldugun konulardan basla derim

Aslında sanki heeeppsini unutmuş gibiyim. Umarım başlayınca hatırlarım. Önceliğim bol bol matematik egzersizleri yapmak. Diğer yandan da bir konu çalışıp onunla alakalı tuuummm soruları cozmek istiyorum ki konu iyice yerleşsin. Sınava dogru tekrar baktığımda hatırlamış olayımm. Hangi kaynaktan başlamalıyım peki?

Piyasada suan en iyi kaynak bana gore pegem. Benim hocam , yargi ,uzman kariyer ,data,dogru tercih, altisapka, yediiklim bunlarada bakabilirsin ben piyasadaki butun kitaplara el atmak istiyorum valla.gecen sene pegem yediiklim yargi ve benim hocam cok cozdum o yuzden onlari sona biraktim simsi altisapka yayinlarindan basladim

Çok teşekkür ediyorum canım. Insallah hepsini inceleme fırsatımız olur. Aslında vaktimiz var gibi duruyor ama zaman o kadar hızlı akıp gidiyor ki. Benim de bir yerden başlamam gerek artık. Peki video olarak faydalandığın sayfalar var mı?

çok iyi yapıyorsun.
benim temelim az çok olduğu için benim hocam vidiolarını izliyorum sürekli. bir üniteyi kafama yerleştirene kadar beş kere izlediğimi biliyorum. ben hiç yazmadım. vidio ders notlarını almıştım ramazan hocanın oda her zaman elimin altında sürekli okuyordum evde işte her yerde çantamdaydı tarihi o şekilde hallettim. geçen yılda çok çalıştığım için bu sene soru ve tekrarla gidceğim. asıl yüklenmem gereken benim matematik. onu haletletmeye çalışıyorum.
evet kitaplar gerçekten çok çok pahalı. 2018 yayınları almak en mantıklısı.

tarihin öğrenme ve kafaya oturma biraz zaman alıyor. o yüzden sürekli tekrar bol soru ile pekiştir. ünitelerini 15 gün arayla izlediğin vidioları hızlandırmış izlemeye çalış derim ben

Hanımlar soru çözümü için hangi yayın kaynaklarını öneriyorsunuz ??( set halindekilerden olanlardan) yargı,yediiklim ,murat ,uzman kariyer vb . 2018 icin benim hocam almıştım Sızler hangisinden çalısıyorsunz yardımcı olursanız sevirim :)

Kızlar merhaba herkese aranıza ben de katuldım:)ben de kpss den usansamda pes etmeden yeniden hazırlanmak istiyorum. Daha önce 70 üzeri alıp zabıt katiplipini kazanmıştım mülakatta elendim. Bir daha hazırlanmam zaten matematiğim kötü dedim özel sektörde sürekli iş değiştirmek beni yeniden azimlendirdi.1yıllık evliyim bir yandan çocuk düşünüyoruz en azından şuan ders çalışmak için engelim yokken matematikle başladım çalışmaya. Birbirimizi motive edelim yorumları okumak gerçekten insanı motive ediyor.

Canım merhaba,
Ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum. 2 kere mülakatta elendim. Artık yeniden hazırlanıp başka memuriyet düşünüyorum. Daha da adliyeye uğramam :)
Başarılar diliyorum hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…