evet bence bir an önce başlayın hocam zaman çok acımasızbenim de birkaç güne başlamam lazım
kesinlikle öyle 2018 i de geçrdik aklımdakiler uçmadan onları zincirlemem lazım beynime birkaç güne toparlanacaım inşallah iyice motive edelim birbirimizevet bence bir an önce başlayın hocam zaman çok acımasız
kesinlikle öyle 2018 i de geçrdik aklımdakiler uçmadan onları zincirlemem lazım beynime birkaç güne toparlanacaım inşallah iyice motive edelim birbirimiz
Ben de yarin matematik kitabi alip baslamayi dusunuyorum kizlar ya baslayacagim deyip hala duruyorum
Kitaplarin hepsini fazlasiyla kullandim soru bankalarini attim zaten konu anlatim da bi tek tarihi begendim digerlerini yeniden alacagim her ay maksimum 2 kitao alip 2020 sinava kadar butun kaynaklari elden gevirmeyi dusunuyorumelinde kitap varsa direk başla çünkü kitap fiyatları çok uçuk o kadar pahalı kiben elimdekilerle çalışıyorum sadece vatandaşlık ders notları aldım o da anayasa değişikliği olduğu için.
Canim ben bu sene matematik ve tarihim zayif oldugu icin onlari halletmeyi dusunuyorum yaza kadar sen de zayif oldugun konulardan basla derimKızlar merhaba, ben de yeni karar vermiş bulunmaktayım sınava hazırlanmaya. Henüz zamanımız da varken, çalışan ve evli bir kadın olarak dedim ki zaten anca yetişir. Elimde hiçbir kaynağım yok şimdilik. Ne yapıyım nerden başlıyım sizce?
Hepinize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.
Piyasada suan en iyi kaynak bana gore pegem. Benim hocam , yargi ,uzman kariyer ,data,dogru tercih, altisapka, yediiklim bunlarada bakabilirsin ben piyasadaki butun kitaplara el atmak istiyorum valla.gecen sene pegem yediiklim yargi ve benim hocam cok cozdum o yuzden onlari sona biraktim simsi altisapka yayinlarindan basladimAslında sanki heeeppsini unutmuş gibiyim. Umarım başlayınca hatırlarım. Önceliğim bol bol matematik egzersizleri yapmak. Diğer yandan da bir konu çalışıp onunla alakalı tuuummm soruları cozmek istiyorum ki konu iyice yerleşsin. Sınava dogru tekrar baktığımda hatırlamış olayımm. Hangi kaynaktan başlamalıyım peki?
Çok teşekkür ediyorum canım. Insallah hepsini inceleme fırsatımız olur. Aslında vaktimiz var gibi duruyor ama zaman o kadar hızlı akıp gidiyor ki. Benim de bir yerden başlamam gerek artık. Peki video olarak faydalandığın sayfalar var mı?Piyasada suan en iyi kaynak bana gore pegem. Benim hocam , yargi ,uzman kariyer ,data,dogru tercih, altisapka, yediiklim bunlarada bakabilirsin ben piyasadaki butun kitaplara el atmak istiyorum valla.gecen sene pegem yediiklim yargi ve benim hocam cok cozdum o yuzden onlari sona biraktim simsi altisapka yayinlarindan basladim
Kizlar dun esimle geometri calismaya basladik geometrim sifir 2018e hazirlanirken direkt eledim hic calismadim ama bu sefer hedef yuksek o yuzden geometri de ogrenmem lazim.dun caliatik baya da zevkliydi.tarihe de basladim ilk unitenin ucte biri bitti.uzun uzun not tutarak calisiyorum ama yanlis mi yapiyorum bilmiyorum siz nasil caliaiyorsuniz tarihe
Canım merhaba,Kızlar merhaba herkese aranıza ben de katuldım:)ben de kpss den usansamda pes etmeden yeniden hazırlanmak istiyorum. Daha önce 70 üzeri alıp zabıt katiplipini kazanmıştım mülakatta elendim. Bir daha hazırlanmam zaten matematiğim kötü dedim özel sektörde sürekli iş değiştirmek beni yeniden azimlendirdi.1yıllık evliyim bir yandan çocuk düşünüyoruz en azından şuan ders çalışmak için engelim yokken matematikle başladım çalışmaya. Birbirimizi motive edelim yorumları okumak gerçekten insanı motive ediyor.