2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Hayırlısı olsun canım..Başladın mı peki çalışmalara ? Daha çok erken belki ama zaman çok çabuk geçiyor ve benim matematiğim kötü olduğu için matematiği aradan çıkarıp Türkçede bol soru çözüp genel yeteneği bitirip genel kültürü daha rahat çalışmak istiyorum ve gerçekten kpss çalışmadan zaman ayırmadan kazanılacak bir sınav değil.

sadece pegem ve benim hocam çöz derim.
ben 2019 için sadece pegem setini aldim daha gelmedi. başka kaynak almayı düşünmüyorum. geçen sene aldıklarımı çözmediklerimi çözücem sonra bol tekrar

kesinlikle o yüzden 2020 sınavına şimdi başladık. gerçeklten kpss sınavı 6 ayda hazırlanıp kazanılacak bir sınav değil.

aramıza hoşgeldin.
çocuk düşünmeden kpss sürecini hallet derim çünkü çocukla o kadar zor oluyor ki

Ewet canın hazır şuan çocuk yokken oyüzden erken başlama kararı aldım Zaten bu senenin bitmesine 1 ay kaldı.. Önümüzde 2 sene bile yok aslında son 6 ay soru bankaları ve denemeler bitirmek varken konu çalışır durumda olursak olmaz bu iş. 2019 da konuların hepsi bitmiş olmalı

evet kesinlikle hic bir dakika boş geçmemelidir. bence zaman geri gelmiyor

evet kesinlikle hic bir dakika boş geçmemelidir. bence zaman geri gelmiyor

Merhaba kızlar,
napıyorsunuz? hala aramızda başlamayan var mı, kimse yazmaz oldu, hadi artık başlayın, sizleri bekliyorum, kim hangi derste ne yapıyor??

Ben matematik bakıyorum temel kavramlara faktöriyel konusunu çalışıp bitirince sadece temel kavramların sorularını çözcem. Temel kavramlar da maşallah Bi sürü ayrıntı var asal sayı ardışık pozitif negatif teksayı çift sayı Bi ünteyi bitiremedim bi türlü pazartesi de Türkçe matematik bir çalışmaya başlıcam dilbilgisi hiç yok ben de :) Türkçe de dilbilgisi ile başlıcam. Bi kere başlayınca devamı geliyor çalışmanın ama başlayamadıkça insan zor başlıyor:)

Matematiğe kaç ay ayırmak lazım kızlar ? Kaç ayda bitmeli matematik konuları sizce?

masallah hoam böyle devam edin:)

Benim de temel kötü :) zaten matematik yüzünden erkenden başladım video dinlerken çok iyi anlıyorum ama soru çözerken boş boş bakıyorum :)
soru çözme pratiğimin olmaması sinir ediyor beni

Benim de temel kötü :) zaten matematik yüzünden erkenden başladım video dinlerken çok iyi anlıyorum ama soru çözerken boş boş bakıyorum :)
soru çözme pratiğimin olmaması sinir ediyor beni

arkadaşım aynı durumdayım. matematik o kadar sabır isteyen bir ders ki ben ağladığımı biliyorum, ben bu kadar mı gerizekaliyim, nasıl anlamıyorum diye ama tek çözümü çözümlü soru bankası alıp çözümlerine tek tek bakmak, sonra aten bir bakmışssın çok iyi anlayıp soruyu çözebiliyorsun, 2018 kpss de beni yakan matematik olmuştu

Aynen ya sabır zorluyor bu ders ben de öyle yapıyorum çözümlere baka baka soru tarzlarını benimsemek amacım 2018 sınavında beni Türkçe de yaktı dilbilgisi hiç yapamamıştım Bi de paragraf sorularında ben soru başına çok dönüyorum :) genel kültür kolay gelmişti ama Türkçe matematik benim çok zamanımı alıyor

aynen öğle 2020 için işimizi şansa bırakmaya hiç niyetim yok. 2020 atama için 90 alıcam inşallah allahım :)

İnşallah canm :) bırakmayalım yakasını düzenli çalışırsak ve çalışmaları ertelemezsek olmucak bişey değil

İnşallah canm :) bırakmayalım yakasını düzenli çalışırsak ve çalışmaları ertelemezsek olmucak bişey değil

gerçekten yapanlardan bizde farkı yok sadece çok çalışıyorlar bu sınav 3 ayda hazırlanılacak kolay hafif değil gerçekten emek vermek ve çok sabretmek gerekiyor.

Kızlar merhaba
Özel sektörde 2 yılda bezdiğim için tekrar kpss düşünmeye başladım. 2016 yılında hazırlandım ama çok da bilinçli çalışmadım. 79 puan aldım sonra dedim artık iş hayatına girmeliyim diye ama hata etmişim. Şu anda çalışıyorum ve mayısa kadar muhtemelen çalışıırm düğün hazırlığındayım Allah izin verirse haziran gibi düğünüm olacak.

Derslere gelecek olursak kitap okumayı çok sevdiğimden türkçe de zorluk yaşamam ama yavaşım bu yüzden hergün 10 tane bile olsa paragraf çözmeyi düşünüyorum. Matemetik 2018 de en güvendiğin dersti denemelerde 27 28 net yapardım sınavda 21 yaptım giren bilir soruları. Matematikte de bol bol soru çözmeyi düşünüyorum.

Hazirana kadar ki planım türkçe ve matematik üzerine çünkü sözellerle aram çok iyi değil hemen unutuyorum. Benim Hocamın iyi olduğunu biliyorum. Kpss kursuna gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben dışarı çıktığım gün halsizlikten perişan olurum o gün ders çalışmam. Belki hızlandırılmış kursa gidebilirim son tekrar olsun diye o da şubat gibi başlıyor zaten.

Her zaman dediğim devletin en kötü yeri özelin en iyisinden çok daha iyidir.

Allah herkese emeğinin karşılığını versin inşallah. Kpss benim için bitti demiştim ama öyle olmuyormuş.

Hoşgeldin canım aramıza :) bak matematiğin iyi madem çok doğru bir zamanda başlıyorsun hazırlanmaya Ben de 1yıllık evliyim düğün hazırlığı o telaş heyecanlar falan baya zaman alıyor o yüzden şimdiden başla çalışmaya. Benim de yaş 30 18 yaşından beri özel sektörün kahrını çektim en son işkur ile 1sene sigortasız asgari ücretin altında çalıştım Bi yerde Bi de sabahın 5inde kalkıyordum. Gerçekten özel sektöre harcayacağım emeği ders çalışmaya harcayım elbet karşılığını görürüm diye düşünüyorum özel sektörde yaranamıyosun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…