Hanımlar soru çözümü için hangi yayın kaynaklarını öneriyorsunuz ??( set halindekilerden olanlardan) yargı,yediiklim ,murat ,uzman kariyer vb . 2018 icin benim hocam almıştım Sızler hangisinden çalısıyorsunz yardımcı olursanız sevirim :)
Hayırlısı olsun canım..Başladın mı peki çalışmalara ? Daha çok erken belki ama zaman çok çabuk geçiyor ve benim matematiğim kötü olduğu için matematiği aradan çıkarıp Türkçede bol soru çözüp genel yeteneği bitirip genel kültürü daha rahat çalışmak istiyorum ve gerçekten kpss çalışmadan zaman ayırmadan kazanılacak bir sınav değil.
Kızlar merhaba herkese aranıza ben de katuldım:)ben de kpss den usansamda pes etmeden yeniden hazırlanmak istiyorum. Daha önce 70 üzeri alıp zabıt katiplipini kazanmıştım mülakatta elendim. Bir daha hazırlanmam zaten matematiğim kötü dedim özel sektörde sürekli iş değiştirmek beni yeniden azimlendirdi.1yıllık evliyim bir yandan çocuk düşünüyoruz en azından şuan ders çalışmak için engelim yokken matematikle başladım çalışmaya. Birbirimizi motive edelim yorumları okumak gerçekten insanı motive ediyor.
Ewet canın hazır şuan çocuk yokken oyüzden erken başlama kararı aldım Zaten bu senenin bitmesine 1 ay kaldı.. Önümüzde 2 sene bile yok aslında son 6 ay soru bankaları ve denemeler bitirmek varken konu çalışır durumda olursak olmaz bu iş. 2019 da konuların hepsi bitmiş olmalı
Ewet canın hazır şuan çocuk yokken oyüzden erken başlama kararı aldım Zaten bu senenin bitmesine 1 ay kaldı.. Önümüzde 2 sene bile yok aslında son 6 ay soru bankaları ve denemeler bitirmek varken konu çalışır durumda olursak olmaz bu iş. 2019 da konuların hepsi bitmiş olmalı
Ben matematik bakıyorum temel kavramlara faktöriyel konusunu çalışıp bitirince sadece temel kavramların sorularını çözcem. Temel kavramlar da maşallah Bi sürü ayrıntı var asal sayı ardışık pozitif negatif teksayı çift sayı Bi ünteyi bitiremedim bi türlü pazartesi de Türkçe matematik bir çalışmaya başlıcam dilbilgisi hiç yok ben de :) Türkçe de dilbilgisi ile başlıcam. Bi kere başlayınca devamı geliyor çalışmanın ama başlayamadıkça insan zor başlıyor:)
Matematiğe kaç ay ayırmak lazım kızlar ? Kaç ayda bitmeli matematik konuları sizce?
Benim de temel kötü :) zaten matematik yüzünden erkenden başladım video dinlerken çok iyi anlıyorum ama soru çözerken boş boş bakıyorum :)
soru çözme pratiğimin olmaması sinir ediyor beni
Aynen ya sabır zorluyor bu ders ben de öyle yapıyorum çözümlere baka baka soru tarzlarını benimsemek amacım 2018 sınavında beni Türkçe de yaktı dilbilgisi hiç yapamamıştım Bi de paragraf sorularında ben soru başına çok dönüyorum :) genel kültür kolay gelmişti ama Türkçe matematik benim çok zamanımı alıyor
İnşallah canm :) bırakmayalım yakasını düzenli çalışırsak ve çalışmaları ertelemezsek olmucak bişey değil