2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Merhaba, bugün neler çalışıyorsunuz kızlar? ben matematiğe başlamıştım araya çok uzun zaman girmişti, türkçe ve matematik aynı anda yürüteceğim, zaman kısalıyor, matematiğe sıfırdan başlayacağım.

Merhabalar bende konu açmayı planlıyordum burayı gördüm çok iyi oldu.

bende 2020 ye hazırlancam 2018'de maalesef ilk başta çalışıp sonunda bıraktığım için olmadı. 2020'ye şimiden başlamayı düşünüyorum. bir de işim var. akşamları artık yemekten sonra 2-3 saat çalışcam. mat ve türkçe ile başlamayı düşünüyorum. çünkü mat'ım kötü. 2 si'ni bitirirsem seneye daha rahat olurum bi tek soru çözüp. tarih coğ ve vatandaşlığa yoğunlaşırım.evde bir sürü soru bankası var hiç çözmediğim o kadar emek verdim geçen sene sonrasında sıkılıp bıraktıp fazla abartmıştım galiba ama şuan rahat hazırlanmak istiyorum.

merhaba,
Aramıza hoşgeldin tam beni anlatmışsınız bende aynı hem iş hem kpss hemde çocukla gitmeye çalışıyor, Bende mat ve türkçeyle başladım inş 2020 kazanırız bölümünüz ne ?

merhaba,
Aramıza hoşgeldin tam beni anlatmışsınız bende aynı hem iş hem kpss hemde çocukla gitmeye çalışıyor, Bende mat ve türkçeyle başladım inş 2020 kazanırız bölümünüz ne ?

inş çok istiyorum. özel sektör malum öyle bir patron var ki başımda düşman başına. patronumu düşünüp öyle hırsla çalışıp, kazancam, kurtulcam
işletme bitirdim 4 senelik.bizim bölümde malum mezun çok alım az. 90 almam lazım en az o yüzden. sizin ne bölüm.

allahım bende aynı aynıııı işletme bitirdim 90 üstü gibi bir puan ile atanıyorsun düz memurluk istediğim için. alandan hiç denemedim denesem de yapamam çünkü aöf den bitirdim işletmeyi hiç temelim yok neredeyse tek çıkışım düz memurluk

Merhaba bende matematik çalışıyorum
Mutlak değer deyim siz hangi konudasiniz

evet alan çok zor üniversite bölümünü birincilikle bitiren bir arkadaşım uçuk saatlerde çalışıp 2016 yılında kazandı guy sınavını ama 10 saat ders çalışıyordum dedi ben 10 saat çalışsam gy gk içn çalışırım daha mantıklı

Yeni gelenler hoşgeldiniz kızlar. Ben çok yavaş ilerliyorum. Pek sıkıntım yok çok şükür işte arada sancı mancı gelince kitap tutamıyorum sanırım benim tam performans aralık ayı gibi başlayacak. Yakında eve aileler de gelecek. İlk 1 ay şaşkınlık ve ne yapacağını bilememe ile geçecek sanırım. Coğrafya 1 konu bitti. Matematik basamaklardayım. Tarih ilk konudayım. Hadi bakalım bol çalışmalar herkese

Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bende geçtim o yollardan 2008 de 87 aldım ama günde 8-9 saat çalışıyordum sıfırdan başlamıştım
sistemli ve sıkılmadan çalışın ve bulabildiğiniz tüm soruları çözün
tarihle alakalı olarak şehriban ercanın tarih kitabını şiddetle öneririm
çok ufak bir kitaptır ama tüm tarihi kapsar yine irem yayıncılık mükemmeldir

bizde 87 ve üstü puanları görürüz inş. emeklerimizin karşılığını alırız inş.

doğuma az kaldı ozaman çocuğunu dünyaya getirde sağ salim ders çalışmak daha sonra kalsın önce sağlık sonra her şey olur allahın izniyle

Merhaba arkadaşlar bende bi süredir sizi takip ediyorum kpss ye çalışıp çalışmama konusunda kararsızın yaşım 33 bu yıl ilk kez lisans olarak kpss ye girdim 66 aldım daha önce önlisans olarak girdiğimde 78 almıştım lisans zor olduğu için mi yapamadım diye düşünüyorum kararsızım o yüzden başaramama korkusu var

denemeden bilemezsiniz. belkide basarılı olacaksınız

Gerçekten düzenli disiplinli çalışıp konuları bitiren devamlı denemelere giren günlük bol soru çözüp de atanamayan duymadım ben hiç. Haa bekleyen duydum yüksek puan alıyor ama yine de atanmayı bekliyor ama muhakkak atanıyor. İçini rahat tut

hiç belli olmaz. gerçekten çok isterseniz olur. evet lisans sinavı biraz daha zor oluyor. ama herkes kolayı yapsa herkes atanır mühim olan zoru başarabilmek. yaşa takılmayın siz öncelikle en yüksek puan almaya bakın. Benim hocam tarih ramazan yetginin çok sıkı takip ediyorm instagramda o geçen gün canlı yayın yaptı annesi 48 yaşındaymış yanlış hatırlamıyorsam karakoyllarına girmiş.

Ayy bayılıyorum böyle kadınlara ya. Süper işte idollerim. Yaşı ileri olup da üniversiteye başlayan, sınavlara kurslara giden kadınlar gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki. Bir de elini eteğini her şeyden çekip tüm enerjisi boşalmış şekilde takılan kadınlara da sinir oluyorum. Daha 50 yaşında var yoksun. Bu vasatlık atıllık hiç mi amacın yok... 60 da olsan 70 de 80 90...ister 100 yaşında ol ama sabah kalktığında yatağından bir hevesle enerjiyle çıkacaksın. Amacın olacak her zaman. O amaca ulaş ya da ulaşma, derler ya ulaşmak değil önemli olan çabalamak, çalışmak, o yolda ilerlemek. Hedefe varmasan da yol seni her türlü geliştirir. Hayatta öğrenecek o kadar çok şey var ki. Öğrenmeden durmamalısın.
Ne insanlar var Allah sağlık verse de ayağa kalksam diyen, bir de sağlıkları olup da ayağa kalkmayanlar var

Hocam harikasınız bence hala amacı olmayanlar için çok iyi bir yazı olmuş. hala çalışmaya başlamayanlar acaba ne duruyorlar konuları bitirip denemeye geçen onca insan var rakipler gerçekten çok iyi çalışıyor ve çok iyi çalışanlar atanıyor. hadi benimle bu yola girenler burada sizleri bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…